צריך עזרה בבחירת אמצעי תצוגה לסלון גדול בבית
-
gabig
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 135
אוקיי אז ככה... המצב קצת בעייתי כי מצד אחד התקציב שלי מוגבל ל10 עד 11 אלף שקל...
ומצד שני הסלון שלי מאוד גדול, מרחק הצפייה הוא 5 וחצי מטר...
השימושים הם כמובן שידורי טלוויזיה דרך YES, סרטי DVD וחיבור S-VIDEO מהמחשב.
מה אתם יכולים להמליץ לי? ואם יש לכם עוד שאלות אני יענה כמובן.
אגב,
ההבדל בין חיבור DVI לבין VGA (למסך מחשב כמובן) הוא לא משמעותי במיוחד,
אבל ההבדל בין DVI לבין S-VIDEO (לטלוויזיה LCD או פלסמה) הוא משמעותי? (לא יצא לי לראות במו עיניי... אז אני חייב לשאול...)
תודה רבה
ומצד שני הסלון שלי מאוד גדול, מרחק הצפייה הוא 5 וחצי מטר...
השימושים הם כמובן שידורי טלוויזיה דרך YES, סרטי DVD וחיבור S-VIDEO מהמחשב.
מה אתם יכולים להמליץ לי? ואם יש לכם עוד שאלות אני יענה כמובן.
אגב,
ההבדל בין חיבור DVI לבין VGA (למסך מחשב כמובן) הוא לא משמעותי במיוחד,
אבל ההבדל בין DVI לבין S-VIDEO (לטלוויזיה LCD או פלסמה) הוא משמעותי? (לא יצא לי לראות במו עיניי... אז אני חייב לשאול...)
תודה רבה
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
LCD לא רלוונטי בכלל בשבילך (קטן יחסית למחיר), פלאזמה נורמאלית גם תהיה יקרה עבורך (אתה צריך 50")
לכן אני ממליץ לך לקנות/להשאר עם CRT הכי גדולה שתמצא בגרושים או אפילו גועל נפש שנקרא מקרן אחורי
ובינתיים תחסוך עוד עד שיהיה לך תקציב מתאים (ובינתיים גם המחירים ירדו)
לכן אני ממליץ לך לקנות/להשאר עם CRT הכי גדולה שתמצא בגרושים או אפילו גועל נפש שנקרא מקרן אחורי
HiFiMusic IL
- nirgen
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1662
אלוני מקרן אחורי לאע עולה גרושים - לא חבל על הכסף ? (אף מילה על התמונה שלי הפעם
)
גבי - מה יש לך היום ? הסלון שלך מאפשר לך מסך גדול יותר מ 42" אך זה בהחלט יכול לספק , מה המטרה - של המסך - (אם סרטים מדי פעם ויש לך מכשיר סביר היום תוכל קנות מקרן )
ד.א מה גודל הסלון ? 5.5 מטר צפיה ? משהו בתכנון הישיבה שלך בסלון כנראה לא נכון - בד"כ לא בונים סלונים כאלה בישראל
גבי - מה יש לך היום ? הסלון שלך מאפשר לך מסך גדול יותר מ 42" אך זה בהחלט יכול לספק , מה המטרה - של המסך - (אם סרטים מדי פעם ויש לך מכשיר סביר היום תוכל קנות מקרן )
ד.א מה גודל הסלון ? 5.5 מטר צפיה ? משהו בתכנון הישיבה שלך בסלון כנראה לא נכון - בד"כ לא בונים סלונים כאלה בישראל
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

התכוונתי משומש נשמה, באמת שאפשר למצוא בגרושים אני מכיר מישהו שמכר ואפילו מישהו שסיפר פה שקיבל במתנה.
אני לא אגיב על התמונה אם תשאיר אותה
אני לא אגיב על התמונה אם תשאיר אותה
HiFiMusic IL
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
gabig
כמו שהבנת תקציבך דיי מוגבל וגודל המסך שאתה צריך גדול, לכן אני מסכים עם אלוני שכרגע הפתרון היחידי הנגיש בשבילך זה מקרן אחורי בגדלים של 50-60 אינץ שנמכרים ביד שנייה בטווחים של 7000-11000 שח.
לגבי החיבורים אז אכן DVI אמור להיות יותר טוב מ SVUDEO עם דגש על אמור , צריך לבדוק זאת ספציפית על כל מסך.
nirgen
לטעמי 42 אינץ ממרחק 5.5 יהיה קטן מידי, לי למשל זה נראה כבר קטן מ 4 מטר, מאחר ואני מניח שהשימוש שיהיה למסך הוא בעצם יום יומי אז מקרן יכול לרדת מהפרק.
כמו שהבנת תקציבך דיי מוגבל וגודל המסך שאתה צריך גדול, לכן אני מסכים עם אלוני שכרגע הפתרון היחידי הנגיש בשבילך זה מקרן אחורי בגדלים של 50-60 אינץ שנמכרים ביד שנייה בטווחים של 7000-11000 שח.
לגבי החיבורים אז אכן DVI אמור להיות יותר טוב מ SVUDEO עם דגש על אמור , צריך לבדוק זאת ספציפית על כל מסך.
nirgen
לטעמי 42 אינץ ממרחק 5.5 יהיה קטן מידי, לי למשל זה נראה כבר קטן מ 4 מטר, מאחר ואני מניח שהשימוש שיהיה למסך הוא בעצם יום יומי אז מקרן יכול לרדת מהפרק.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

לירון, אני בכלל דיברתי על מקרן אחורי משומש במחיר של 2000-3000 ש"ח (אולי מדובר בדגמים ישנים?)
נכון, רואים בהם ממש זוועה מקרוב או מהצד אבל במרחק כזה זה יכול אולי להיות פתרון זמני סביר.
לא הייתי משקיע על כזה מסך יותר מ- 3K כי סך הכל זה אמור להיות משהו זול וזמני עד לרכישת משהו קבוע.
נכון, רואים בהם ממש זוועה מקרוב או מהצד אבל במרחק כזה זה יכול אולי להיות פתרון זמני סביר.
לא הייתי משקיע על כזה מסך יותר מ- 3K כי סך הכל זה אמור להיות משהו זול וזמני עד לרכישת משהו קבוע.
HiFiMusic IL
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
בגודל 50-60 אינץ יש דגמים סבירים ביותר שעולים כמשומשים בין 7000 ל 11000 שח כמו שציינתי, כרגע זו האופציה היחידה אלא אם הוא יכול להכפיל את תקציבו ואז להסתפק בפלזמת 50 אינץ בינונית.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
-
gabig
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובות- כנסו לפרטים נוספים.
אז ככה, אני צריך פיתרון קבוע ואין טעם לרכוש משהו שישמש כפיתרון זמני.
כרגע יש לי בסלון טלוויזיה רגילה 34 אינץ' של גרונדיג מהתקופות שגרונדיג באמת הייתה גרונדיג... (היום מה שנמכר תחת שם המותג הזה זה לא גרונדיג אם אתם לא יודעים...),
בכל אופן, טלוויזיה חבל על הזמן ומשרתת אותי נאמנה כבר איזה 80-90 אלף שעות !
בקשר לסלון, הוא אכן גדול מאוד... 5.5 מטר וזה נ-ט-ו מרחק צפייה... המרחק בין הקירות הוא כמעט 6 מטר ולקחתי קצת בשביל הספה... ואין מצב שסידור הרהיטים בסלון ישתנה... הסלון פשוט גדול מאוד (חבל שהתקציב לא גדול בהתאם!).
אגב, מוצר יד שניה גם לצערי לא יתאים- הבוסים לא יאפשרו...
נניח ואוכל לחרוג מעט מהתקציב... מהן האפשרויות שלי? אני מבין מרוח הדברים שמדובר בפלסמה 46 או 50 אינץ'... יש לכם אולי דגמים לדוגמא לתת לי- שהם סבירים ומחירם סביר?
תודה רבה
כרגע יש לי בסלון טלוויזיה רגילה 34 אינץ' של גרונדיג מהתקופות שגרונדיג באמת הייתה גרונדיג... (היום מה שנמכר תחת שם המותג הזה זה לא גרונדיג אם אתם לא יודעים...),
בכל אופן, טלוויזיה חבל על הזמן ומשרתת אותי נאמנה כבר איזה 80-90 אלף שעות !
בקשר לסלון, הוא אכן גדול מאוד... 5.5 מטר וזה נ-ט-ו מרחק צפייה... המרחק בין הקירות הוא כמעט 6 מטר ולקחתי קצת בשביל הספה... ואין מצב שסידור הרהיטים בסלון ישתנה... הסלון פשוט גדול מאוד (חבל שהתקציב לא גדול בהתאם!).
אגב, מוצר יד שניה גם לצערי לא יתאים- הבוסים לא יאפשרו...
נניח ואוכל לחרוג מעט מהתקציב... מהן האפשרויות שלי? אני מבין מרוח הדברים שמדובר בפלסמה 46 או 50 אינץ'... יש לכם אולי דגמים לדוגמא לתת לי- שהם סבירים ומחירם סביר?
תודה רבה
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

HiFiMusic IL
-
gabig
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי אותה 16 שנים :)
כשקניתי אותה היא הייתה יחידה מסוגה בארץ...
אנשים היו יושבים בסלון עם טלוויזיות 21 אינץ' גג, חלק אפילו לא צבעוניות חחח
כן כן... היו זמנים
אנשים היו יושבים בסלון עם טלוויזיות 21 אינץ' גג, חלק אפילו לא צבעוניות חחח
כן כן... היו זמנים
-
gabig
-
- חבר פעיל מאוד

אני מעריך שכן, אנחנו 6 נפשות במשפחה
אחד בא השני הולך עושים עליה משמרות 
אבל זה באמת עניין שולי עכשיו,
מה הפתרון המומלץ בשבילי ?
תנו לי בבקשה הצעה לפלסמה 50 אינץ' סבירה.
אבל זה באמת עניין שולי עכשיו,
מה הפתרון המומלץ בשבילי ?
תנו לי בבקשה הצעה לפלסמה 50 אינץ' סבירה.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

אני לא חושב שיש לך פתרון כרגע כי פלאזמה 50" טובה עולה מעל 20 (בלשון המעטה)
HiFiMusic IL
- nirgen
-
- חבר ותיק

גבי קבל לינק לגבי סדרי גודל של עלויות
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-T ... derby=rate
לגבי דגמים , אני הייתי בודק את ה LG טושיבה פיליפס והפנסוניק
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-T ... derby=rate
לגבי דגמים , אני הייתי בודק את ה LG טושיבה פיליפס והפנסוניק
-
gabig
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי מה רע בזו: LG RT50PM10
50 אינץ', של LG.
מה ההבדלים בינה לבין אחת של LG שעולה לדוגמא 25, הרי שברזולוציה ובתכונות העיקריות כתוב שהן זהות...
אז מה ההבדל אם כך?
ומה בנוגע לדגם הספציפי: LG RT50PM10? אפשר ביקורת עליו אולי ממישהו שיש לו?
תודה
מה ההבדלים בינה לבין אחת של LG שעולה לדוגמא 25, הרי שברזולוציה ובתכונות העיקריות כתוב שהן זהות...
אז מה ההבדל אם כך?
ומה בנוגע לדגם הספציפי: LG RT50PM10? אפשר ביקורת עליו אולי ממישהו שיש לו?
תודה
- nirgen
-
- חבר ותיק

למה בחרת דווקא בה כי היא הכי זולה בזאפ?
אם תקבל הסברים לגבי ההבדלים זה לא יאמר דבר לגבי כמה אתה אוהב או לא אוהב את איכות התמונה
ככה לא הייתי בוחר מכשיר בעולות כזו - אתה צריך ללכת לראות להתרשם , "להינעל " על 2-3 דגמים ולבחור את זה שייתן לך את האת התמורה הטובה ביותר ביחס להשקעה וליכולת
אם תקבל הסברים לגבי ההבדלים זה לא יאמר דבר לגבי כמה אתה אוהב או לא אוהב את איכות התמונה
ככה לא הייתי בוחר מכשיר בעולות כזו - אתה צריך ללכת לראות להתרשם , "להינעל " על 2-3 דגמים ולבחור את זה שייתן לך את האת התמורה הטובה ביותר ביחס להשקעה וליכולת
-
gabig
-
- חבר פעיל מאוד

כן בגלל המחיר שלה שאני עוד איכשהו יכול להרשות לעצמי...
כי אין לי 20+ עכשיו להשים על טלוויזיה בלבד...
מה גם שאני צריך לקחת בחשבון 4 אלף בשביל מגבר, סאב וזוג רמקולים.
מה גם שאני צריך לקחת בחשבון 4 אלף בשביל מגבר, סאב וזוג רמקולים.