מתי יהיה תמיכה בכל פורמטי הסאונד בממיר מקס טוטאל?
שלום לכולם!
מתי כבר יהיה תמיכה בכל פורמטי הסאונד בממיר מקס טוטאל?
רוב סוגי הסרטים שיוצאים כיום משודרים ב-DTS.
גם הסטרימר של יס חייב לתמוך בכל הפורמטים, עד אז אי אפשר לקרוא לסטרימר של יס "streamer".
ומתי כבר יהיה סטרימר לממיר HD ?
מתי כבר יהיה תמיכה בכל פורמטי הסאונד בממיר מקס טוטאל?
רוב סוגי הסרטים שיוצאים כיום משודרים ב-DTS.
גם הסטרימר של יס חייב לתמוך בכל הפורמטים, עד אז אי אפשר לקרוא לסטרימר של יס "streamer".
ומתי כבר יהיה סטרימר לממיר HD ?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בשביל תמיכה בפורמטי האודיו החדשים כמו DTS HD והTrue HD אני משער שצריך כבר חומרה חדשה ,החומרה של הממיר דיי ישנה , ולא נראה לי שעם הMagic HD של הוט המצב שונה ..
ובלי קשר ליס (וגם להוט אם זה מעניין מישהו ) כדי שמוצר יוכל לפענח DD או DTS וכו' הם צריכים לרכוש רשיון שכן אלו לא פורמטים שניתנים בחינם - קוד פתוח ,לממיר יש רשיון לDolby Digital (ואמור להיות עליו לוגו שמציין זאת ) , אני לא חושב שיש שידורי HDTV בעולם שמשודרים עם DTS ככה שלדעתי גם החברות שמיצרות את הממירים לא קונות רשיונות לממירים האלו .. לדעתי כמובן .
ובלי קשר ליס (וגם להוט אם זה מעניין מישהו ) כדי שמוצר יוכל לפענח DD או DTS וכו' הם צריכים לרכוש רשיון שכן אלו לא פורמטים שניתנים בחינם - קוד פתוח ,לממיר יש רשיון לDolby Digital (ואמור להיות עליו לוגו שמציין זאת ) , אני לא חושב שיש שידורי HDTV בעולם שמשודרים עם DTS ככה שלדעתי גם החברות שמיצרות את הממירים לא קונות רשיונות לממירים האלו .. לדעתי כמובן .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
DTS ודולבי זה שתי חברות מתחרות בעולם הסטנדרטים של אודיו. לכל אחת יש כמה וכמה סטנדרטים וכל ממיר.סטרימר תומך במגוון מסוים מהם.
אני לא חושב שרוב הסרטים מקודדים ב DTS, אבל ניחא.
העניין פה זה תמלוגים שיצרני הצ'יפים צריכים לשלם לחברות אלו. אני יודע שרוב הטלויזיות לא תומכות ב DTS וכן תומכות ב AC-3 מבית דולבי, ואני בטוח שהעניין הוא תמלוגים נטו.
אם מדברים על פורמטים מסובכים כמו DTS MASTER AUDIO, אז יש גם בעית ריצה. הקודק הזה כל כך כבד שרוב הצ'יפים הזולים של אודיאו לא מסוגלים להתמודד איתו.
בכל מקרה זה לא הבעיה של הוט, אלה של היצרנים.
אני לא חושב שרוב הסרטים מקודדים ב DTS, אבל ניחא.
העניין פה זה תמלוגים שיצרני הצ'יפים צריכים לשלם לחברות אלו. אני יודע שרוב הטלויזיות לא תומכות ב DTS וכן תומכות ב AC-3 מבית דולבי, ואני בטוח שהעניין הוא תמלוגים נטו.
אם מדברים על פורמטים מסובכים כמו DTS MASTER AUDIO, אז יש גם בעית ריצה. הקודק הזה כל כך כבד שרוב הצ'יפים הזולים של אודיאו לא מסוגלים להתמודד איתו.
בכל מקרה זה לא הבעיה של הוט, אלה של היצרנים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: