מתלבט ב LEDים, קונה במוצש או בראשון
היי, היום עשיתי סיבוב חנויות לקניית טלויזיה
אני מחפש משהו באזור ה 42 אינץ
ראיתי את ה E30, רואים באמת טוב.. המחיר שלה קצת יקר לעומת הותק והדגמים החדשים
מה שכן הציעו לי את ה D6400 במחיר של 4300 שקל מתצוגה אחריות 3 שנים של סמליין
או 5000 שקל חדש עם אחריות 3 שנים של סמליין
שני הטלויזיות נראו טוב, לדעתי ה D6400 נראת יותר טוב..
מה שכן הבנתי שאין יותר את הדגם D6400, והחנויות מסיימות את המלאי וזהו..
ההתלבטות הנוספת היא אם כבר אני משקיע 5 אלף, לא עדיף ללכת לכיוון ה 671Y של LG ? או דגם חדש של SAMSUNG?
מה אתם אומרים?
אני מעוניין לקנות את הטלויזיה במוצש או בראשון..
תודה
אני מחפש משהו באזור ה 42 אינץ
ראיתי את ה E30, רואים באמת טוב.. המחיר שלה קצת יקר לעומת הותק והדגמים החדשים
מה שכן הציעו לי את ה D6400 במחיר של 4300 שקל מתצוגה אחריות 3 שנים של סמליין
או 5000 שקל חדש עם אחריות 3 שנים של סמליין
שני הטלויזיות נראו טוב, לדעתי ה D6400 נראת יותר טוב..
מה שכן הבנתי שאין יותר את הדגם D6400, והחנויות מסיימות את המלאי וזהו..
ההתלבטות הנוספת היא אם כבר אני משקיע 5 אלף, לא עדיף ללכת לכיוון ה 671Y של LG ? או דגם חדש של SAMSUNG?
מה אתם אומרים?
אני מעוניין לקנות את הטלויזיה במוצש או בראשון..
תודה
ה E30 ב Value for mony , נחשבת לטובה היום בשוק.
לגבי האחרות קשה לי להמליץ.
בכל מקרה במסך מתצוגה , לא לגעת ~!
דרור.
דרור.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
אינטגרל:
נחשבת בעיני כל מי שראה את המסך הזה בעיניים שלו(ולא משנה היכן-שלא תהייה איזושהי טענה להכוונה מצד חנות מסויימת) ושלבסוף גם רכש אותו.
תוכל לעשות חיפוש בפורום ותראה איזה מסך לד 42 הוא הכי מבוקש ונרכש כאן.
ושלא תגיד שאנשים כאן לא מבינים.
זכותך לא לסמפט את המסך הזה(דרך אגב-ראית אותו או שאתה מסתמך על ביקורות לא מפרגנות מחו"ל??).
דרך אגב-הביקורות מחול לא מעניינות לצורך ענייננו-התמונה ב SD במסך הזה היא אחת הטובות שקיימות כיום,כולל השוואה לפלזמות.
אגדיל ואומר-עם כיול נכון-היא אף טובה יותר מזו שמתקבלת עם ממיר dtt בקליטה של 100%.
נחשבת בעיני כל מי שראה את המסך הזה בעיניים שלו(ולא משנה היכן-שלא תהייה איזושהי טענה להכוונה מצד חנות מסויימת) ושלבסוף גם רכש אותו.
זכותך לא לסמפט את המסך הזה(דרך אגב-ראית אותו או שאתה מסתמך על ביקורות לא מפרגנות מחו"ל??).
דרך אגב-הביקורות מחול לא מעניינות לצורך ענייננו-התמונה ב SD במסך הזה היא אחת הטובות שקיימות כיום,כולל השוואה לפלזמות.
אגדיל ואומר-עם כיול נכון-היא אף טובה יותר מזו שמתקבלת עם ממיר dtt בקליטה של 100%.
לדעתי ה-EH5000 נותנת יותר תמורת המחיר.madror כתב:ה E30 ב Value for mony , נחשבת לטובה היום בשוק.
דרור....
מדובר במסך לד מלא (לא Egge) ללא זליגות למיניהן. טיונר דיגיטלי, USB. רק יותר עבה ממסכי הלד ההיקפי. ונמכר ב-3K כולל 3 שנים סמליין.
גם ה-E30 מומלצת כמובן.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
ראיתי אותו בעיניים שלי לא פעם...לא נפלתי..איכות דומה לשאר מסכי הכניסה מיד ריינג' נמוך של החברות.abu-garaa כתב:אינטגרל:
אגדיל ואומר-עם כיול נכון-היא אף טובה יותר מזו שמתקבלת עם ממיר dtt בקליטה של 100%....
הכי מבוקש ונרכש כאן? חחח...יש לך סטטיסטיקה? עשית מדגם?
מסך סביר, ובמחיר שלו יש מסכים טובים יותר לטעמי, וזכותך לאהוב אותו....
אבל ....המסך בעל יחס העלות תועלת הטוב ביותר...תרשה לי לגחך
.
נו באמת,תעשה את החיפוש הזה ותראה שלא מעט חברי פורום רכשו את הדגם הספציפי עקב המלצות של לא מעט קולגות שלך שמבינים קצת במסכים(בחיפוש שעשיתי ראיתי שכולם מרוצים מהרכישה הזו),או שאנשים כאן הבחינו מיד שמדובר בדגם מיוחד במינו ששווה רכישה וחיפשו חיזוקים כאן טרם הרכישה.
יש הרבה מאד מיקרים-תעשה חיפוש שנה אחורה.
יש הרבה מאד מיקרים-תעשה חיפוש שנה אחורה.
גם הפילפס 5507 ניראת טוב (בוודאי שעיצובית , למרות שזה עניין של טעם) אבל כאן יש קפיצה במחיר אל ה סביב ה 6000 שקל (ל 3D) ו 5200 (ל 2D - 5007).בעיקר בגלל שמדובר ב דגם חדש.
יצא לי להתרשם ממנו בשק"מ אלקטריק (גם אני מחפש טלויזיה להורי) אומנם יש מבצע החזר תלושים של 1000-1500 שקל , השאלה האם אתה צריך קמקום וטוסטר
ו לכן עדיין ההמלצה שלי ה E30 של פאנסוניק (integral : לדעתי !).
יצא לי להתרשם ממנו בשק"מ אלקטריק (גם אני מחפש טלויזיה להורי) אומנם יש מבצע החזר תלושים של 1000-1500 שקל , השאלה האם אתה צריך קמקום וטוסטר
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
שימושים:integral כתב:KrackeR
לאילו שימושים הטלוויזיה? אתה רוצה יכולת להזרים אליה סרטים? עידן פלוס? האם אתה רוצה יכולת של תלת או לא ואם כן אקטיבי או פאסיבי? מה מרחק הצפיה? מה סביבת הצפיה (האם היא מוארת מאוד למשל?)....
XBOX 360
מחשב
ממיר YES
סרטים דרך USB / מחשב
לא חובה תלת מימד
מרחק צפייה 2 מטר +-
סביבה יכולה להיות מוארת או לא, זה חדר עם חלון ... ככה שאין בעיה..
תודה לכולם