הקלטה דרך ממיר Innova - חדשות ערוץ 10
שלום לכולם,
לאחרונה עברתי לעידן+ עם ממיר Innova 7002. כאשר אני מתזמן הקלטה לחדשות ערוץ 10 (לרוב זה עובד טוב), אני שם לב שבכתבות כאשר מראיינים אנשים ומפיע כתובית (לדוגמא, דודי מנכ"ל המשטרה), ישנה קריינות אשר אומרת את זה בקול רם וקוטעת את ערוץ האודיו למס' שניות.
האם מישהו מכיר ויודע כיצד ניתן לבטל?
בתודה מראש.
לאחרונה עברתי לעידן+ עם ממיר Innova 7002. כאשר אני מתזמן הקלטה לחדשות ערוץ 10 (לרוב זה עובד טוב), אני שם לב שבכתבות כאשר מראיינים אנשים ומפיע כתובית (לדוגמא, דודי מנכ"ל המשטרה), ישנה קריינות אשר אומרת את זה בקול רם וקוטעת את ערוץ האודיו למס' שניות.
בתודה מראש.
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
גם לי יש את הבעיה של "הקראת הכותרות" בזמן החדשות, אבל לא מצאתי שני ערוצי אודיו (בדקתי דרך כפתור Lang בשלט, אבל הוא מציין רק ערוץ אודיו אחד...).sathack כתב:ישנם שני ערוצי אודיו, אחד מהם הוא ללא הקריינות.מקווה שזה נשאר גם בהקלטה....
איך מסדרים את זה?
הבעיה נידונה בפורום הזה לפני מספר שבועות (או חודשים). גם אני חוויתי אותה.Brights כתב:שלום לכולם,
בתודה מראש....
עידכון גרסת חומרה מהאתר של גטר פתר את הבעיה.
יש לציין ששם הקובץ שעדכנתי היה זהה לשם הקובץ הקודם ז"א שהם לא מנהלים בצורה ברורה את הגירסאות (לא אוהב התנהלות כזו)
בכל אופן: אפשר לפתור את הבעיה ב 5 דקות.