צפיה דרך USB בסרטים. הממיר APEX STB266H (לא STB266).
בממיר זה יש אפשרות צפיה בסרטים דרך חיבור USB אבל המכשיר שלי לא מצליח לקרוא אלא רק סרטוני avi קצרים וב"כבדים" יותר הוא נופל. האם מישהו שמחזיק בממיר זה ( או ממיר דומה ) מצליח לראות סרטים דרך הUSB ? אם כן אז באיזה פורמט ובאיזה גדלים ואיזה זיכרון חיצוני. אני משתמש בDisk On Key. (אדגיש שאין שום בעיה בצפיה בהקלטות לאותו Disk On Key שבוצעו על ידי הממיר. הבעיה רק בקבצים חיצוניים ״שלי״).
התמיכה של ממירי עידן+ בניגון סרטים היא בעייתית ולא תמיד עובדת טוב.
קודם כל, צריך לדאוג שהממיר ידע לקרוא DISK ONE KEY או הארד דיסקים בעלי מערכת קבצים NTFS (בדרך כלל דיסק און קי מגיעים במערכת קבצים של FAT32, מה שמגביל את גודל הקובץ ל-4 גיגה ורוב סרטי ה-HD הם מעל 4).
דבר שני, אף ממיר פשוט נכון להיום (כלומר לא מכשיר שמוגדר כסטרימר ועל הדרך הוא גם ממיר) לא יודע לקרוא את פורמט הסאונד DTS, שמאוד נפוץ בסרטי ה-HD (קבצי MKV בדרך כלל), כלומר תראה תמונה אבל לא תשמע סאונד.
כדי לעקוף את זה אפשר לבצע קידוד מחדש במחשב לסרט לסאונד AC3.
קודם כל, צריך לדאוג שהממיר ידע לקרוא DISK ONE KEY או הארד דיסקים בעלי מערכת קבצים NTFS (בדרך כלל דיסק און קי מגיעים במערכת קבצים של FAT32, מה שמגביל את גודל הקובץ ל-4 גיגה ורוב סרטי ה-HD הם מעל 4).
דבר שני, אף ממיר פשוט נכון להיום (כלומר לא מכשיר שמוגדר כסטרימר ועל הדרך הוא גם ממיר) לא יודע לקרוא את פורמט הסאונד DTS, שמאוד נפוץ בסרטי ה-HD (קבצי MKV בדרך כלל), כלומר תראה תמונה אבל לא תשמע סאונד.
כדי לעקוף את זה אפשר לבצע קידוד מחדש במחשב לסרט לסאונד AC3.