ממיר Hot Magic יש מה לעשות איתו מעבר ל...
הסיפור הוא כזה, לפני כמה שנים טובות כשהוט רק השיקו את Hot Magic, הם יצאו במבצע חד-פעמי לרכוש את הממיר. תשלום חד-פעמי ללא תשלומים ובכך הממיר הופך להיות שלך ללא דמי שכירות חודשיים.
אחרי שנים של הוט, עברתי ל YES וכעת אחרי שלקחו את כול הממירים והשלטים האחרים שהיו בבית, נשאר ברשותי ממיר הוט מג'יק+שלט ללא שימוש.
אני מבין שאין דרך להשמיש כזה דבר אצלי בבית מבלי להתחבר שוב להוט, השאלה היא, אם למישהו יש הוט בבית האם הוא יוכל לעשות בממיר שימוש (???כמובן לאחר ששם את הכרטיס הרלוונטי), או אולי מעבדה פרטית שצריכה חלפים?
אחרי שנים של הוט, עברתי ל YES וכעת אחרי שלקחו את כול הממירים והשלטים האחרים שהיו בבית, נשאר ברשותי ממיר הוט מג'יק+שלט ללא שימוש.
אני מבין שאין דרך להשמיש כזה דבר אצלי בבית מבלי להתחבר שוב להוט, השאלה היא, אם למישהו יש הוט בבית האם הוא יוכל לעשות בממיר שימוש (???כמובן לאחר ששם את הכרטיס הרלוונטי), או אולי מעבדה פרטית שצריכה חלפים?
למה לא ? להפך... דווקא בארץ אנשים מחפשים דרכים שונות להוזיל מחירים. תנצל את מה שקורה עכשיו בשוק התקשורת בשביל למכור אותו.דאוס כתב:אם כבר אז אולי לנסות ב ebay, לא נראה לי שבארץ מישהו בכלל יחפש לקנות, כך שאין טעם לפרסם ביד-2. לא זוכר במדויק כמה זה עלה אך סביב ה 1,800....
ו- 1800 ש"ח זה לא משתלם בעליל!!
1800 ש"ח זה שכירות של 180 חודשים = 15 שנה. רק אחרי 15 שנה תוכל לראות רווחים....
ולרוב זה לא בעיה להוציא מהם ממיר חינם. טוב אבל מה שהיה היה.
אם אתה רוצה אני אקנה אותו ממך. תציע מחיר.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
עד כמה שידוע לי לפחות בעבר הוט לא טרחו להצפין את ששת ערוצי החינם (1,2,10,23,33,99) אז אם כבר הורידו את האנלוגי באזור שלך ולכן כשהתנתקת הם לא טרחו לנתק פיסית את הכבל כנראה שתוכל להשתמש בממיר כדי לצפות בערוצים האלה.
לכל בעלי הממירים בשרשור,שעדיין לא מכרו/זרקו:
אשמח לקנות מאחד מכם, ממיר Hot magic (לאו דווקא ה-HD) במחיר שפוי.
ניתן לפנות אליי עם מספר טלפון ליצירת קשר למייל:
[email protected]
שנה טובה לכולם!
[email protected]
שנה טובה לכולם!
נערך לאחרונה על ידי mizrinat ב 06/09/2012 11:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: לכל בעלי הממירים בשרשור,שעדיין לא מכרו/זרקו:
לא מוכרים ממיר מג׳יק hd כי הוט גם לא מוכרים אותוmizrinat כתב:אשמח לקנות מאחד מכם, ממיר Hot magic (דווקא ה-HD) במחיר שפוי.
[email protected]
שנה טובה לכולם!...
אלא רק משכירים תמורת 10-20 ש״ח לחודש תלוי בחבילה.
הבנתי את אי ההבנה בינינו.. שכחתי את המילה "לאו"
לך יש שני ממירי הוט מג'יק רגילים, וכזה אני מעוניינת לרכוש,
ממה שכתבתי קודם השתמע שאני מעוניינת ב-HD ואני לא..
עמך הסליחה
ולעניננו: מוכר?
ממה שכתבתי קודם השתמע שאני מעוניינת ב-HD ואני לא..
עמך הסליחה
ולעניננו: מוכר?