שמירת התכנים מהמקס טוטאל
שלום לכולם,
מאתמול אחר הצהריים יש לי תקלה בממיר יס מקס טוטאל שמחייבת החלפת ממיר.
רציתי לדעת איך אוכל לגבות את ההקלטות שיש לי בממיר (כמעט כל הנפח אכסון מלא בהקלטות), האפשרות של הקלטה בכרטיס טלוויזיה לא רלוונטית וזה כאמור משום שזה ייקח המון המון זמן וגם הממיר נתקע אזזה לא אפשרי.
האם אולי יש אפשרות להעביר את הקבצים למחשב ואז ולהעביר את הקבצים לממיר החלופי?
אין לי צורך לצפות בקבצים אני רוצה פשוט לשמור עליהם ואז להעבירם לממיר החלופי לא לאבד אותם.
אשמח אם תעזרו לי בנושא ותודה מראש לכל העוזרים!
מאתמול אחר הצהריים יש לי תקלה בממיר יס מקס טוטאל שמחייבת החלפת ממיר.
רציתי לדעת איך אוכל לגבות את ההקלטות שיש לי בממיר (כמעט כל הנפח אכסון מלא בהקלטות), האפשרות של הקלטה בכרטיס טלוויזיה לא רלוונטית וזה כאמור משום שזה ייקח המון המון זמן וגם הממיר נתקע אזזה לא אפשרי.
האם אולי יש אפשרות להעביר את הקבצים למחשב ואז ולהעביר את הקבצים לממיר החלופי?
אין לי צורך לצפות בקבצים אני רוצה פשוט לשמור עליהם ואז להעבירם לממיר החלופי לא לאבד אותם.
אשמח אם תעזרו לי בנושא ותודה מראש לכל העוזרים!
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אין אפשרות כזו.
ההמלצה שלי היא לא להשתמש בממיר כדי לאגור ולשמור תכנים לאורך זמן - אלא בסופו של דבר לצפות בהם ולמחוק אותם, כדי להימנע מהמצב שנקלעת אליו.
ההמלצה שלי היא לא להשתמש בממיר כדי לאגור ולשמור תכנים לאורך זמן - אלא בסופו של דבר לצפות בהם ולמחוק אותם, כדי להימנע מהמצב שנקלעת אליו.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
עברתי את זה פעמיים.. הייתי, כמוך, מאד מוטרד אבל עם כמות השידורים החוזרים (וזו לא ביקורת על יס) - החזרתי את כל התכנים תוך מספר חודשים. אל תדאג
צודקזורו44 כתב:הוא ציין שהממיר שלו תקוע.asaf23 כתב:DVD מקליט פשוט יעשה את העבודה...
יש לך סבלנות להעביר 400 שעות הקלטה,להעביר לדיוידי מקליט? בהנחה שהמקס מנגן?...
לא שמתי לב שהממיר תקוע. הוא היה צריך לגבות את ההקלטות החשובות לפני כן.