הטלויזיה של סלקום צפויה להשתמש במערכות ה-middleware של חברת אריקסון השוודית. ביקרנו במשרדיהם בכדי לחוות את המערכת בעצמנו.
שרשור תגובות: הטלויזיה של אריקסון: האם ככה נראה את CellcomTV ?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
למאמר: הטלויזיה של אריקסון: האם ככה נראה את CellcomTV ?

הטלויזיה של סלקום צפויה להשתמש במערכות ה-middleware של חברת אריקסון השוודית. ביקרנו במשרדיהם בכדי לחוות את המערכת בעצמנו.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תודה,מענין ומרתק.איזה כף להיות ראשונים ולחוות את הטכנולוגיה הזאת.
ציטוט:"מערכות אלה כוללות חומרה די מטורפת, שמאפשרות לספקית לשדר עשרות אלפי סטרימים של וידאו במקביל ללא גמגומים "
-חזון אחרית הימים או שבקרוב על כל לד או פלזמה\אייפד?
ציטוט-"שהחברה תבחר לשלב בממיר (למשל אם תבחר ב-DTS או ב-DD 5.1 הדבר דורש תשלום לחברת דולבי עבור כל ממיר). "
-נו באמת ,בלי זה ,אז מה נשמע PCM או2.1 כמו יס?
ציטוט:"מערכות אלה כוללות חומרה די מטורפת, שמאפשרות לספקית לשדר עשרות אלפי סטרימים של וידאו במקביל ללא גמגומים "
-חזון אחרית הימים או שבקרוב על כל לד או פלזמה\אייפד?
ציטוט-"שהחברה תבחר לשלב בממיר (למשל אם תבחר ב-DTS או ב-DD 5.1 הדבר דורש תשלום לחברת דולבי עבור כל ממיר). "
-נו באמת ,בלי זה ,אז מה נשמע PCM או2.1 כמו יס?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תחליטו בכתבה רשום DTS , עכשיו אתם חוזרים בכם
מה הטעם בכתבה שמציין DTS
לא מובן למה לא EAC3 '
זה פורמט שתומך אחורה ל-AC3 ונותן תוצאות מרשימות מאוד
יש גם ציוד המרה של סאונד
גם אפליקציות חברתיות ,לא מעניין בכלל
כל האינטרנט מפוצץ בסיפורים חברתיים
אני רוצה טלוויזיה אכותית ולא שטויות חברתיים
מה הטעם בכתבה שמציין DTS
לא מובן למה לא EAC3 '
זה פורמט שתומך אחורה ל-AC3 ונותן תוצאות מרשימות מאוד
יש גם ציוד המרה של סאונד
גם אפליקציות חברתיות ,לא מעניין בכלל
כל האינטרנט מפוצץ בסיפורים חברתיים
אני רוצה טלוויזיה אכותית ולא שטויות חברתיים
-
oferlaor
- מנהל

iwanan
כתוב שאם החומרה תומכת והלקוח מעוניין בזה אז יהיה את זה... ביננו - אין ממש צורך בזה... זה עוד עלות שנופלת על הממיר, שכן אף אחד לא באמת יודעל להבדיל בין 5.1 של דולבי לבין 5.1 של DTS כשהמיקס זהה...
אגב, כל הממירים כיום תומכים ב-DD. השאלה היחידה שנותרה היא האם הגופים החדשים ירכשו תוכן עם 5.1 ?
להערכתי כן. התחרות היא כזו שכל שידרוג כזה יתן לחברות יתרון על המתחרות. להערכתי 5.1 יכנס לא רק באורנג' וסלקום, אלא גם הוט ויס יכניסו את זה.
השאלה מי הראשון שיכניס את זה. נחזיק אצבעות שזה באמת מה שיקרה.
כתוב שאם החומרה תומכת והלקוח מעוניין בזה אז יהיה את זה... ביננו - אין ממש צורך בזה... זה עוד עלות שנופלת על הממיר, שכן אף אחד לא באמת יודעל להבדיל בין 5.1 של דולבי לבין 5.1 של DTS כשהמיקס זהה...
אגב, כל הממירים כיום תומכים ב-DD. השאלה היחידה שנותרה היא האם הגופים החדשים ירכשו תוכן עם 5.1 ?
להערכתי כן. התחרות היא כזו שכל שידרוג כזה יתן לחברות יתרון על המתחרות. להערכתי 5.1 יכנס לא רק באורנג' וסלקום, אלא גם הוט ויס יכניסו את זה.
השאלה מי הראשון שיכניס את זה. נחזיק אצבעות שזה באמת מה שיקרה.
חבל שסלקום ואורנג' נכנסות להוצאות מיותרות. מעריך שמחיר המנוי יהיה גבוה כדי להחזיר עלות הממירים.
עדיף להן להתמקד ב-DTT ולמכור כרטיסי צפייה. זו דעתי.
עדיף להן להתמקד ב-DTT ולמכור כרטיסי צפייה. זו דעתי.
נערך לאחרונה על ידי asaf23 ב 29/06/2012 11:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
מנהל סבג כותב לא יהיה , אני מבולבל .כתוב שאם החומרה תומכת והלקוח מעוניין בזה אז יהיה את זה...
צר לי אני בדרך כלל מרגיש בהבדל , אולי הציוד שלי טובאף אחד לא באמת יודעל להבדיל בין 5.1 של דולבי לבין 5.1 של DTS...
אולי בדיקות השמיעה שלי כל שנה טובות מידיי וזה עוזר לי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
עפר כתב שטכנית זה אפשרי, כלומר, אם הממיר יהיה בעל יכולת DTS אז זה אפשרי.iwanan כתב:מנהל סבג כותב לא יהיה , אני מבולבל .כתוב שאם החומרה תומכת והלקוח מעוניין בזה אז יהיה את זה...
צר לי אני בדרך כלל מרגיש בהבדל , אולי הציוד שלי טובאף אחד לא באמת יודעל להבדיל בין 5.1 של דולבי לבין 5.1 של DTS...
אולי בדיקות השמיעה שלי כל שנה טובות מידיי וזה עוזר לי...
אני כתבתי שלא יהיה, כי מסחרית זה לא כלכלי ולכן כתבתי שאין מה לצפות לזה.
זה שאתה מסוגל להבדיל זה יפה (גם אני), אבל מסחרית, אנחנו ואנשים כמונו, לא מעניינים ולא מצדיקים את העלות והרשיון לממיר שהחברה צריכה לשלם.
תחשוב על זה שהרשיון הוא דולר לממיר ומדובר על עשרות ובשאיפה, מאות אלפי ממירים. תוסיף לזה שהתוכן הטלוויזיוני עם פס קול DTS הוא קטן יותר וכמובן יקר יותר וכל זה כדי לרצות כמה אנשים שזה באמת חשוב להם?
בוא נתפרע ביחד....1000 איש בישראל?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני מאמין שיש הרבה אבל הרבה יותר מ1000 אנשים שזה חשוב להם. בכל מקרה שאחר כך לא יחפשו לתבוע אנשים שמורידים בזמן שהם לא מסוגלים לספק את התוכן באותה איכות.MartinHSabag כתב:עפר כתב שטכנית זה אפשרי, כלומר, אם הממיר יהיה בעל יכולת DTS אז זה אפשרי.iwanan כתב:מנהל סבג כותב לא יהיה , אני מבולבל .כתוב שאם החומרה תומכת והלקוח מעוניין בזה אז יהיה את זה...
אולי בדיקות השמיעה שלי כל שנה טובות מידיי וזה עוזר לי...
אני כתבתי שלא יהיה, כי מסחרית זה לא כלכלי ולכן כתבתי שאין מה לצפות לזה.
זה שאתה מסוגל להבדיל זה יפה (גם אני), אבל מסחרית, אנחנו ואנשים כמונו, לא מעניינים ולא מצדיקים את העלות והרשיון לממיר שהחברה צריכה לשלם.
תחשוב על זה שהרשיון הוא דולר לממיר ומדובר על עשרות ובשאיפה, מאות אלפי ממירים. תוסיף לזה שהתוכן הטלוויזיוני עם פס קול DTS הוא קטן יותר וכמובן יקר יותר וכל זה כדי לרצות כמה אנשים שזה באמת חשוב להם?
בוא נתפרע ביחד....1000 איש בישראל?...
זורו44 כתב:MartinHSabag כתב:iwanan כתב:רק באתר יש 20000 חברים שרוצים להתפרע בDTSבוא נתפרע ביחד....1000 איש בישראל?...
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מה זה דולר לממירתחשוב על זה שהרשיון הוא דולר לממיר...
תעשה חשבון אנשים משקיעים אלפי ש"ח במסך
אלפי ש"ח רסיברים
אלפי ש"ח רמקולים
בשביל לשמוע DTS 5.1
אם לא תלחם היום , לא יהיה לנו מחר !
מחובת האתר להילחם על 5.1 שיהיה בשר למערכות קול
אני לא רוצה לדבר הכבלים לרמקולים סיבי כסף כמה עלו לי......
-
oferlaor
- מנהל

מישהו אי פעם עשה בדיקת זיהוי עם אותו מיקס? כדאי לשים לב שבמקרה של dts הם תמיד משתמשים המעקב שונה...
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
מסכים עם עופר!!!
ההבדלים בין DTS ל AC3 באמת מזעריים ולא ממש עושים הבדל לרוב רובם של האנשים. אז נכון שיש באתר המון אנשים ונכון שלחלקנו יש מערכות מאוד טובות אבל אין זה אומר שכולנו יודעים להבדיל בשמיעה בין הפורמטים ... אני לא יכול להבדיל.
ולכן אני חולק על דעתו של IWAMAN (למרות שמיעתו הסופרמנית ) ש DTS זו חובה.
ההבדלים בין DTS ל AC3 באמת מזעריים ולא ממש עושים הבדל לרוב רובם של האנשים. אז נכון שיש באתר המון אנשים ונכון שלחלקנו יש מערכות מאוד טובות אבל אין זה אומר שכולנו יודעים להבדיל בשמיעה בין הפורמטים ... אני לא יכול להבדיל.
ולכן אני חולק על דעתו של IWAMAN (למרות שמיעתו הסופרמנית ) ש DTS זו חובה.
-
oferlaor
- מנהל

מה שחובה זה 5.1... כדאי שנלחם עבור הדברים החשובים. אם זה ישודר ב dts או דולבי הרבה פחות חשוב לי.
- זורו44
- חבר מכור קשה

מענין איך תגיב ,אם רוב הסרטים שירכשו יהיו בסטריאו או ב2.1?oferlaor כתב:מה שחובה זה 5.1... כדאי שנלחם עבור הדברים החשובים. אם זה ישודר ב dts או דולבי הרבה פחות חשוב לי....
-
oferlaor
- מנהל

זורו44
כמו שאני מגיב היום ליס ולהוט ובכל פגישה איתם מעלה את הנושא הזה. הם מרימים את הכתפיים ואומרים שהקהל פשוט לא מתעניין בזה.
לראייתם זה כנראה נכון - רק הפסיכיים כמוני אכפת להם מזה.
מצד שני, אם מתחרה חדש יתן את הפיצ'ר הזה (ואין לי שמץ של מושג אם הם באמת יעשו את זה או לא, לא דיברתי עם אף אחד מאורנג' או סלקום על הנושא הזה) ואנשים יצביעו ברגליים, יש מצב שזה ישתנה...
מה שכן, אני סובל מאוד מהעובדה שיש משחקי כס בישראל, בתזמון מעולה ובאיכות וידאו לא רעה, אבל שזה נטול 5.1... זה כמו סקס עם מעיל גשם עליך - כנראה שזה מהנה, אבל לא כמו הדבר האמיתי...
כמו שאני מגיב היום ליס ולהוט ובכל פגישה איתם מעלה את הנושא הזה. הם מרימים את הכתפיים ואומרים שהקהל פשוט לא מתעניין בזה.
לראייתם זה כנראה נכון - רק הפסיכיים כמוני אכפת להם מזה.
מצד שני, אם מתחרה חדש יתן את הפיצ'ר הזה (ואין לי שמץ של מושג אם הם באמת יעשו את זה או לא, לא דיברתי עם אף אחד מאורנג' או סלקום על הנושא הזה) ואנשים יצביעו ברגליים, יש מצב שזה ישתנה...
מה שכן, אני סובל מאוד מהעובדה שיש משחקי כס בישראל, בתזמון מעולה ובאיכות וידאו לא רעה, אבל שזה נטול 5.1... זה כמו סקס עם מעיל גשם עליך - כנראה שזה מהנה, אבל לא כמו הדבר האמיתי...
- זורו44
- חבר מכור קשה

נקווה שהם לא יאכזבו ויספקו סאונד 5.1 לפחות שלא לדבר7.1 שזה באמת חוצפה ל"בקש".
גם אני גאה להשתייך לפסיכים ש,,"צורכים," 5.1 וDTS
דחילק אנו ב2012,העולם התקדם קצת.
שהתוכן יהיה ברמת HD ו16/9 זה באמת חובה,לא משהו גרנדיוזי.
גם אני גאה להשתייך לפסיכים ש,,"צורכים," 5.1 וDTS
דחילק אנו ב2012,העולם התקדם קצת.
שהתוכן יהיה ברמת HD ו16/9 זה באמת חובה,לא משהו גרנדיוזי.