חיבור סאב אקטיבי לרסיבר קולנוע ביתי
מישהו יודע איך ניתן לחבר סאב פאסיבי לרסיבר ,היה לנו סט ממערכת משולבת עם סאב פאסיבי שיש לו מאחור רק חוטי רמקולים שנכנסים ישירות פנימה,קנינו רסיבר חדש שיש לו יציאת פרה לסאב(כלומר להגברה) זה כמובן לא מתפעל את הסאב שאין לו מגבר
האם יש פיתרון אחר מלבד קניית סאב חדש, אקטיבי?
האם יש פיתרון אחר מלבד קניית סאב חדש, אקטיבי?
השאלה מה זה מגבר שמתאים לסאב,ניסינו לחבר סתם מגבר וזה עשה בעיות אולי של הגנה כי זה כיבה את המכשיר כל פעם, ויכול להיות שכבר עדיף לקנות סאב(הסאב שיש לנו הוא ממערכת משולבת וקטן יחסית)נמר כתב:לא בעיה ..
אתה לוקח מגבר שמתאים לסאב ומחבר אותו ליציאת הסאב של הרסיבר ומהמגבר המחובר לסאב.....
האם יש לך המלצה על סאב טוב?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. תלוי בעכבה של הסאב ותלוי ביכולת של הרסיבר - אפשר לחבר במקביל לקידמיים.
אם ההגברה של הרסיבר לא מספיק חזקה, אתה יכול לשרוף את הרסיבר. ראה הוזהרת.
2. כמו שנמר אמר, לשים מגבר מונו באמצע, שוב, תלוי בעכבה והנצילות של הסאב שיש לך, אבל אני מניח שמגבר של 100-150 וואט אמור להיות בסדר, אלא אם יש לך איזה סאב מאוד תובעני.
3. כדי שנדע להמליץ, אנחנו צריכים לדעתמה התקציב ומה שאר המערכת.
אם ההגברה של הרסיבר לא מספיק חזקה, אתה יכול לשרוף את הרסיבר. ראה הוזהרת.
2. כמו שנמר אמר, לשים מגבר מונו באמצע, שוב, תלוי בעכבה והנצילות של הסאב שיש לך, אבל אני מניח שמגבר של 100-150 וואט אמור להיות בסדר, אלא אם יש לך איזה סאב מאוד תובעני.
3. כדי שנדע להמליץ, אנחנו צריכים לדעתמה התקציב ומה שאר המערכת.
חיבור סאב פאסיבי
ראשית תודה על הניסיון לעזור
אז ככה יש לנו רסיבר מרנץ 4600 חדש ,7 כפול 80 וואט,שקנינו וסט 5.1 רמקולים ממערכת משולבת של ימהה
הסאב הוא בסיסי מאד וקטן ואין לו שום חיבורים או יציאות מאחור רק כניסה של חוטי הרמקולים שבאו מן המגבר שהיה במקור(שהתקלקל)
אגב אמרו לי על אפשרות לחבר את הסאב ליציאות של הרמקולים הקדמיים מהרסיבר ואז חזרה מהסאב לרמקולים הקדמיים,הבעיה שאין כאמור שום פיצול חיבורים בסאב,
כשאמרת לחבר את הרמקולים והסאב במקביל תוכל לפרט למה בדיוק הכוונה?
למצוא מגבר מונו נראה לי סיפור וגם לא ברור מה עלותו
אז ככה יש לנו רסיבר מרנץ 4600 חדש ,7 כפול 80 וואט,שקנינו וסט 5.1 רמקולים ממערכת משולבת של ימהה
הסאב הוא בסיסי מאד וקטן ואין לו שום חיבורים או יציאות מאחור רק כניסה של חוטי הרמקולים שבאו מן המגבר שהיה במקור(שהתקלקל)
אגב אמרו לי על אפשרות לחבר את הסאב ליציאות של הרמקולים הקדמיים מהרסיבר ואז חזרה מהסאב לרמקולים הקדמיים,הבעיה שאין כאמור שום פיצול חיבורים בסאב,
כשאמרת לחבר את הרמקולים והסאב במקביל תוכל לפרט למה בדיוק הכוונה?
למצוא מגבר מונו נראה לי סיפור וגם לא ברור מה עלותו
ואם תקבל המלצה על סאב באיזור ה 700- 1000 ש"ח נגיד לא עדיף להוסיף ולשדרג את הסט או לחילופין להתמקד ב זוג רצפתי כמו וורפידל ב1000 ש"ח שבהחלט יכולים לחיות טוב ללא סאב , ולהשתמש במה שיש לך לק"ב 
לדעתי התוצאה תהא הרבה יותר מרשימה עבור ההשקעה הנמוכה
לדעתי התוצאה תהא הרבה יותר מרשימה עבור ההשקעה הנמוכה
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
או שהוא יתבלבל..האם יש פיתרון אחר מלבד קניית סאב חדש, אקטיבי?...
הי חברים
אני יודע ,התבלבלתי בכותרת,בקיצור לאחר נסיונות ומחשבה אין ברירה ואנחנו הולכים לקנות סאב אקטיבי במחיר של סביבות800-100 שח
האם יש למישהו ניבסיון ,המלצות,יש הצעה של jamo במחיר סביר,jbl יד שניה(אמרו לי וקראתי שהדגמים הלא יקרים שלהם לא משהו)ויש מורל,וורפדייל,פרדיים(שני האחרונים קצת יקרים יותר) ווסטרה ,פירלס,ויש גם את אלו שלא מצאתי עלעהם שום דבר באנגלית כאילו משווקים אותם רק בישראל כמו,פיור אקוסטיק,מגנט,אלפה טכנולוגי כו'
ממש אודה על ייעוץ ועזרה
אני יודע ,התבלבלתי בכותרת,בקיצור לאחר נסיונות ומחשבה אין ברירה ואנחנו הולכים לקנות סאב אקטיבי במחיר של סביבות800-100 שח
האם יש למישהו ניבסיון ,המלצות,יש הצעה של jamo במחיר סביר,jbl יד שניה(אמרו לי וקראתי שהדגמים הלא יקרים שלהם לא משהו)ויש מורל,וורפדייל,פרדיים(שני האחרונים קצת יקרים יותר) ווסטרה ,פירלס,ויש גם את אלו שלא מצאתי עלעהם שום דבר באנגלית כאילו משווקים אותם רק בישראל כמו,פיור אקוסטיק,מגנט,אלפה טכנולוגי כו'
ממש אודה על ייעוץ ועזרה
מהרשימה שנתת החלק הראשון הם מותגים סבירים (תצרף את הווסטרה והפירלס לחל'ק השני) , יש גם סאב של אינפניטי (נדמה לי )באיזור ה 1000 ש"ח במחסני חשמל שמעתי ואהבתי
אני שוב טוען שלדעתי אתה ממש זורק כסף - תקנה רמקולים קדמיים ואל תנסה לשדרג את הסט יאמאהה שלך עם סאב
אני שוב טוען שלדעתי אתה ממש זורק כסף - תקנה רמקולים קדמיים ואל תנסה לשדרג את הסט יאמאהה שלך עם סאב
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
איזה אינפיניטי?
הסאב של פיור אקוסטיק מצויין ומומלץ מאוד.. {רק לסרטים }
הוא ממש לא מוסיקלי ורחוק מלהיות הדוק.. אבל הוא מסוגל לסדר לך את החדר אחרת בכל מכת בס..
פשוט חזק חזק חזק ..
נ.ב
וניכנס לתקציב שלך..
האלפה טכנולוג'י יכול להישאר בחנות... אל תדאג מישהו אחר יקנה אותו
הסאב של פיור אקוסטיק מצויין ומומלץ מאוד.. {רק לסרטים }
הוא ממש לא מוסיקלי ורחוק מלהיות הדוק.. אבל הוא מסוגל לסדר לך את החדר אחרת בכל מכת בס..
פשוט חזק חזק חזק ..
נ.ב
וניכנס לתקציב שלך..
האלפה טכנולוג'י יכול להישאר בחנות... אל תדאג מישהו אחר יקנה אותו
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
הי,,אני כבר ממש מבולבל ואודה לעזרה,מדובר על אינפיניטי פרימוס ps8
זה 8 אינץ 100 ואט וופר מופנה כלפי חוץ לא לריצפה,
אני מחפש משהו בתחום של 100 שח פלוס מינוס,שיהיה גם לסרטים וגם למוסיקה,(סרטים יותר מרכזי)
האלפה טכנולוגי ששמעתי היה 12 אינץ ונשמע גם טוב,
ממה שאני מבין אצה לט ממליץ האם יצא לך לשמוע גם את ה-12 אינץ שלהם?
מישהו גם המליץ לי על מורל מהסידרה של נובה
זה 8 אינץ 100 ואט וופר מופנה כלפי חוץ לא לריצפה,
אני מחפש משהו בתחום של 100 שח פלוס מינוס,שיהיה גם לסרטים וגם למוסיקה,(סרטים יותר מרכזי)
האלפה טכנולוגי ששמעתי היה 12 אינץ ונשמע גם טוב,
ממה שאני מבין אצה לט ממליץ האם יצא לך לשמוע גם את ה-12 אינץ שלהם?
מישהו גם המליץ לי על מורל מהסידרה של נובה
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
האינפיניטי שאתה מדבר עליו הוא צעצוע ..
את האלפא שמעתי והוא צעצועי בדיוק כמו שהוא עולה..
מה שהפתיע אותי זזה הפיור במיוחד ה-12 אינטש שלהם..
יש להם שתי סדרות לסאב הזה ושתייהן זהות.
בגדול..
עדיף ללכת על סאב יד שניה מחברות יותר מכובדות מאלה שהצעתי.
ללגבי טווח המחירים שלך??
אמרת בפוסט האחרון 100 שקל פלוס מינו?
במינוס ממאה שקל אין כלום .. בוא נתחיל מהשיא של התקציב שלך שכמו שהבנתי הוא 800 שקל..
שם כבר אתה יכול להגיע לתוצאה טובה ולמוצר רציני הרבה יותר ביד שניה.
את האלפא שמעתי והוא צעצועי בדיוק כמו שהוא עולה..
מה שהפתיע אותי זזה הפיור במיוחד ה-12 אינטש שלהם..
יש להם שתי סדרות לסאב הזה ושתייהן זהות.
בגדול..
עדיף ללכת על סאב יד שניה מחברות יותר מכובדות מאלה שהצעתי.
ללגבי טווח המחירים שלך??
אמרת בפוסט האחרון 100 שקל פלוס מינו?
במינוס ממאה שקל אין כלום .. בוא נתחיל מהשיא של התקציב שלך שכמו שהבנתי הוא 800 שקל..
שם כבר אתה יכול להגיע לתוצאה טובה ולמוצר רציני הרבה יותר ביד שניה.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
אופס טעיתי,הכוונה 1000 שח,
אם יש משהו טוב ממש אני מוכן גם להוסיף,
להזכיר אני עומד בתקופה הקרובה לשמוע עם 5 סטיליטים,השאלה אם סאב גדול מדי לא יתנגש.
אתה אומר על האינפיניטי שלא אהבת אותו מבחינת איכות או לא מספיק באפקט ובעוצמה שלו?
איזה חברות אתה מציע כשדיברת על יד שניה?
ואיזה פיור ,אמרת שיש 2 סוגי 12 אינץ
האלפה שאתה מדבר כצעצוע זה גם ה-12 אינץ שלהם?
שמעת משהו על adc?,מורל?
הבעיה שבבדיקת סאונד,כמו רסיבר וכו' יש לי ניסיון מה בדיוק אני שומע ,בסאב אין לי ניסיון איך ומה לבחן בשמיעה
אם יש משהו טוב ממש אני מוכן גם להוסיף,
להזכיר אני עומד בתקופה הקרובה לשמוע עם 5 סטיליטים,השאלה אם סאב גדול מדי לא יתנגש.
אתה אומר על האינפיניטי שלא אהבת אותו מבחינת איכות או לא מספיק באפקט ובעוצמה שלו?
איזה חברות אתה מציע כשדיברת על יד שניה?
ואיזה פיור ,אמרת שיש 2 סוגי 12 אינץ
האלפה שאתה מדבר כצעצוע זה גם ה-12 אינץ שלהם?
שמעת משהו על adc?,מורל?
הבעיה שבבדיקת סאונד,כמו רסיבר וכו' יש לי ניסיון מה בדיוק אני שומע ,בסאב אין לי ניסיון איך ומה לבחן בשמיעה