משדרג ל 30MB אצל הוט, חושש מה HOTBOX
היי כולם
החטלתי לשדרג ממהירות 12 מגה ל 30 מגה אצל הוט כתשתית ונטויז'ן כספקית.
היות ואני עובר מ 12 מגה ל 30 הבנתי שהדבר כרוך בהחלפת המודם הנוכחי במודם ההוטבוקס הידוע לשמצה שעושה תקלות ומעלה סעיפים.
שמעתי שהבעיות שלו נפתרות אם הופכים את המכשיר ממודם + ראוטר למודם בלבד, האם הדבר באמת נכון ואפקטיבי, או שאולי המכשירים של היום כבר מסוגלים לתפקד בצורה נורמלית?
אשמח לתגובות.
תודה מראש.
החטלתי לשדרג ממהירות 12 מגה ל 30 מגה אצל הוט כתשתית ונטויז'ן כספקית.
היות ואני עובר מ 12 מגה ל 30 הבנתי שהדבר כרוך בהחלפת המודם הנוכחי במודם ההוטבוקס הידוע לשמצה שעושה תקלות ומעלה סעיפים.
שמעתי שהבעיות שלו נפתרות אם הופכים את המכשיר ממודם + ראוטר למודם בלבד, האם הדבר באמת נכון ואפקטיבי, או שאולי המכשירים של היום כבר מסוגלים לתפקד בצורה נורמלית?
אשמח לתגובות.
תודה מראש.
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
תקשיב אחי לי יש את ההוטבוקס בערך כמעט חצי שנה עם ה100 מגה פלוס ספק של הוט נט עכשיו בהתחלה היו לי איתו קצת בעיות ניתוקים וכדומה אבל רק בהתחלה ובזמן האחרון (4 חודשים) אין לי שום בעיות נותן לי 100 קבוע כמו שצריך בלי ניתוקים אז המלצה שלי תשדרג אם לא טוב תעיף!
שמחתי לעזור:)
שמחתי לעזור:)
וואלה ממש תודה על התגובה!!yakirbest כתב:תקשיב אחי לי יש את ההוטבוקס בערך כמעט חצי שנה עם ה100 מגה פלוס ספק של הוט נט עכשיו בהתחלה היו לי איתו קצת בעיות ניתוקים וכדומה אבל רק בהתחלה ובזמן האחרון (4 חודשים) אין לי שום בעיות נותן לי 100 קבוע כמו שצריך בלי ניתוקים אז המלצה שלי תשדרג אם לא טוב תעיף!
שמחתי לעזור:)...
אני עדיין מתלבט אם להפוך אותו רק למודם כי באמת שאין לי צורך היום בראוטר.
מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה אם אם אפשר לבקש מהוט הסבר על זה?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
"המכשירים של היום" הם אותם המכשירים מהיום הראשון ,בכל מקרה הוא לא נתב מעולה - ממש לא .
אבל הוא עושה את העבודה בעיקר אם אתה לא משתמש עם חייגן , בשביל רשת אלחוטית שרק מחשב אחד יתחבר אליה הוא אמור להספיק ,מקס' תמיד יש נתבים שאתה יכול לקנות ולהשתמש במכשיר כמודם .. ובכל מקרה אין אופציות אחרות , ההובוקס הוא המכשיר היחיד שהם מספקים .
אבל הוא עושה את העבודה בעיקר אם אתה לא משתמש עם חייגן , בשביל רשת אלחוטית שרק מחשב אחד יתחבר אליה הוא אמור להספיק ,מקס' תמיד יש נתבים שאתה יכול לקנות ולהשתמש במכשיר כמודם .. ובכל מקרה אין אופציות אחרות , ההובוקס הוא המכשיר היחיד שהם מספקים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
בהתחלה היו המון באגים ותקלות איתו... אחרי עדכון הגרסא שהייתה המודם התייצב, אבל היכולות האלחוטיות שלו לא הכי טובות,
לכן הפכתי אותו למודם בלבד! וחיברתי אליו ראוטר פרטי...
ואין לי תקלות איתו עכשיו (כבר מספר חודשים) טפו טפו טפו
לכן הפכתי אותו למודם בלבד! וחיברתי אליו ראוטר פרטי...
ואין לי תקלות איתו עכשיו (כבר מספר חודשים) טפו טפו טפו
אין מה לחשוש. בהתחלה חשבתי כמוך, עבד אצלי כמודם בלבד.
אבל אז ראיתי ש-DLINK שלי לא נותן 100M בכלל אלא רק בסביבות 90 , כאשר ללא ראוטר עם חיבור ישיר של מודם למחשב קיבלתי 100. ביקשתי משרות לקוחות להחזיר פונקציה של ראוטר והכל הסתדר, יותר מזה גם קליטה של Wireless השתפרה...
אז נכון ראוטר של DLINK לא משהו, אבל עובדה - עובד כבר 3-4 חודשיים ללא דופי...
תנסה, תמיד תוכל לחזור חזרה...
אבל אז ראיתי ש-DLINK שלי לא נותן 100M בכלל אלא רק בסביבות 90 , כאשר ללא ראוטר עם חיבור ישיר של מודם למחשב קיבלתי 100. ביקשתי משרות לקוחות להחזיר פונקציה של ראוטר והכל הסתדר, יותר מזה גם קליטה של Wireless השתפרה...
אז נכון ראוטר של DLINK לא משהו, אבל עובדה - עובד כבר 3-4 חודשיים ללא דופי...
תנסה, תמיד תוכל לחזור חזרה...
תודה על כל התגובות.
בהחלט אקח בחשבון לגבי הראוטר.
אני ממש מרוצה ממה שקרה היום -
בבוקר הייתי על חבילה מוזרה לחלוטין שאני כבר המון זמן תוהה איך לא שניתי - 12 מגה במחיר של 109 ש"ח אצל הספקית נטויז'ן ו 70 שקל במסלול טריפל אצל הוט כשתשתית
מעכשיו אני על 30 מגה בנטויז'ן במחיר של 20 שקל + 30 מגה בהוט באותו מחיר כי זה גם ככה בטריפל שלי.
בהחלט אקח בחשבון לגבי הראוטר.
אני ממש מרוצה ממה שקרה היום -
בבוקר הייתי על חבילה מוזרה לחלוטין שאני כבר המון זמן תוהה איך לא שניתי - 12 מגה במחיר של 109 ש"ח אצל הספקית נטויז'ן ו 70 שקל במסלול טריפל אצל הוט כשתשתית
מעכשיו אני על 30 מגה בנטויז'ן במחיר של 20 שקל + 30 מגה בהוט באותו מחיר כי זה גם ככה בטריפל שלי.