דרך למציאת צינור קיים בתוך קיר
שלום,
לצערי כאשר רכשתי את הדירה שלי, הסלון תוכנן הפוך ממה שעשיתי בסופו של דבר.
במקור, צנרת נסללה כאשר ישנו ריכוז רמקולים מאחורי שידת הטלויזיה, ומאחור שתי יציאות לחוט הרמקולים האחוריים.
בפועל, הסלון התהפך ונקודות הרמקולים האחוריים נמצאים מעל הרמקולים הקדמיים.
הרעיון של הוא כזה: להשתמש בצינורות הקיימים בצורה שאני אקדח את הצינור הקיים באיזה שהוא מקום באמצע ואעביר משם אל ריכוז הרמקולים את כבלי הרמקולים. משם, הדרך לרמקולים האחוריים קצרה (אם בחציבה או סלילה על הקיר מאחורי רהיטים וכו').
השאלה: בהנחה שאני לא יכול לקבל מהקבלן את השרטוט בו רואים את התואי המדויק בו עברו הצינורות, האם יש דרך חכמה (כלומר לא לקדוח חצי קיר) לגלות איך עוברים הצינורות האלה בקיר? מדובר בחציבה של צינורות בתוך הבלוק, כשעל הבלוק בסופו של דבר הולבשו פלטות גבס ועליהן מעט טיח, כך שלא ניתן לראות על גבי הקיר את עבודת הטיח.
האם ניתן יהיה להעביר סטלבנד ולשמוע אותו עובר?
אשמח לשמוע הצעות יצירתיות בעניין.
תודה, עומר.
לצערי כאשר רכשתי את הדירה שלי, הסלון תוכנן הפוך ממה שעשיתי בסופו של דבר.
במקור, צנרת נסללה כאשר ישנו ריכוז רמקולים מאחורי שידת הטלויזיה, ומאחור שתי יציאות לחוט הרמקולים האחוריים.
בפועל, הסלון התהפך ונקודות הרמקולים האחוריים נמצאים מעל הרמקולים הקדמיים.
הרעיון של הוא כזה: להשתמש בצינורות הקיימים בצורה שאני אקדח את הצינור הקיים באיזה שהוא מקום באמצע ואעביר משם אל ריכוז הרמקולים את כבלי הרמקולים. משם, הדרך לרמקולים האחוריים קצרה (אם בחציבה או סלילה על הקיר מאחורי רהיטים וכו').
השאלה: בהנחה שאני לא יכול לקבל מהקבלן את השרטוט בו רואים את התואי המדויק בו עברו הצינורות, האם יש דרך חכמה (כלומר לא לקדוח חצי קיר) לגלות איך עוברים הצינורות האלה בקיר? מדובר בחציבה של צינורות בתוך הבלוק, כשעל הבלוק בסופו של דבר הולבשו פלטות גבס ועליהן מעט טיח, כך שלא ניתן לראות על גבי הקיר את עבודת הטיח.
האם ניתן יהיה להעביר סטלבנד ולשמוע אותו עובר?
אשמח לשמוע הצעות יצירתיות בעניין.
תודה, עומר.
-
- ריכוז רמקולים למטה. רמקולים אחוריים מסומנים באות (R) בקיר העליון.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אם זה בית מאוד ישן זה בעייתי, עם סטלבנד בעל ראש מתכתי + גלאי מתכות אולי תוכל.
בתים חדשים יותר כל הצינורות אמורים ללכת למעלה או למטה, תזהה את התבנית ותדע.
בתים חדשים יותר כל הצינורות אמורים ללכת למעלה או למטה, תזהה את התבנית ותדע.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
זה בית חדש מקבלן בן 3 חודשים.
אני מאמין שהצנרת ירדה למטה, אבל אני לא בטוח. אני פשוט לא רוצה להתחיל לחרוץ את כל הקירות עד שאמצא מקום שבו אוכל לקדוח ולהעביר את החוט (הכוונה היא כמובן לעשות את ההעברה מאחורי המזנון בסלון, ברור שלהכניס את החוט מהחור המקורי בגובה 2.20 זה לא בעיה.
אני מאמין שהצנרת ירדה למטה, אבל אני לא בטוח. אני פשוט לא רוצה להתחיל לחרוץ את כל הקירות עד שאמצא מקום שבו אוכל לקדוח ולהעביר את החוט (הכוונה היא כמובן לעשות את ההעברה מאחורי המזנון בסלון, ברור שלהכניס את החוט מהחור המקורי בגובה 2.20 זה לא בעיה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אם זה בית חדש אמור להיות לך שרטוטים, ובהחלט הייתי ממליץ לך להכניס מהחור המקורי, סביר להניח שהשרטוט לא תואם בדיוק את הצינורות.
אל תסתבך....
אל תסתבך....
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
תפתח את אחד השקעים הקיימים, ותראה אם פתח הצינור הוא בחלק העליון של הקופסה או התחתון.
עליון, הצינורות עולים למעלה. תחתון - הצינורות יורדים למטה.
עליון, הצינורות עולים למעלה. תחתון - הצינורות יורדים למטה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"