VT tu ST
שלום , אני מרבה לקרוא פה אבל עדיין לא יצא לא להשתתף באופן פעיל בפורום : )
אני רוצה לרכוש טלוויזיה לסלון מרחק צפייה כ4.5 מטר , וההתלבטות בין VT50 55 לבין ST50 65 אשר אני יכול
לרכוש באותו הסכום.
השימושים העיקריים הם הזרמת תוכן HD מהבוקסי, צפייה בערוצי HD/SD בHOT מג'יק וכמובן פרו אבולושין
בפליסטיישן מה שמצריך גודל סביר למרחק צפייה די גדול .
אם יש הצעות אחרות גם אשמח לשמוע אבל לאור הביקורות החיוביות על הVT אני נוטה לכיוון .
אגב, לפי המפרטים אין שינוי טכני גדול בין 2 המסכים, מישהו יכול להאיר לי קצת על הנושא?
תודה, מאור
אני רוצה לרכוש טלוויזיה לסלון מרחק צפייה כ4.5 מטר , וההתלבטות בין VT50 55 לבין ST50 65 אשר אני יכול
לרכוש באותו הסכום.
השימושים העיקריים הם הזרמת תוכן HD מהבוקסי, צפייה בערוצי HD/SD בHOT מג'יק וכמובן פרו אבולושין
אם יש הצעות אחרות גם אשמח לשמוע אבל לאור הביקורות החיוביות על הVT אני נוטה לכיוון .
אגב, לפי המפרטים אין שינוי טכני גדול בין 2 המסכים, מישהו יכול להאיר לי קצת על הנושא?
תודה, מאור
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שני המסכים מצויינים נכון שיש יתרון ל VT באיכות השחורים . אבל מיכוון שמרחק הצפייה שלך הוא 4.5 מטר הייתי ממליץ לך לרכוש מסך גדול יותר וכוונתי לדגם ה ST-50 גודל 65 . מדובר במסך מצויין שמבוסס על דגם ה VT-30 היוקרתית .mao31 כתב:שלום , אני מרבה לקרוא פה אבל עדיין לא יצא לא להשתתף באופן פעיל בפורום : )
לרכוש באותו הסכום.
תודה, מאור...
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
ל-ST אין את כל הפיצ'רים של ה-VT. ל-VT יש יותר אפשרויות כיול ושלט טאצ'פד.mao31 כתב:תודה רבה על התגובות !
מישהו יכול להסביר לי בפשטות מה ההבדל בין הST לבין הVT ? והאם לST יש את כל הפיצרים של הVT ?...
ממליץ לקרוא את הסקירות:
http://www.avforums.com/reviews/Panason ... eview.html
http://www.avforums.com/reviews/Panason ... eview.html