המלצה לטלויזית LED 50 - 55 ל-SD בעיקר (+ מסקנות )
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אני אקצר לך את זמן החיפוש - אין מסכים בגודל 55 אינץ' שהם רק 2D. מלבד זאת מה אכפת לך אם אופציה זו תהיה קיימת במסך שתבחר? גם אותי זה ממש לא מלהיב אבל זה לא ימנע ממני לרכוש מסך טוב שכן יכיל את המאפיין הנ"ל - פשוט לא משתמשים בו... 
Re: המלצה לטלויזית LED 50 - 55 ל-SD בעיקר, בלי 3D, מחיר 10K+
במחיר הזה אתה קונה 60''. אבל גדלים כאלו ל-SD? סיכוי טוב שתתאכזב.danielel כתב:מה דעתכם על ה-Sharp LC52LE705
אני מבין שהבעייה שם היא בSD בעיקר...
- Reuven-Future-AV
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 27
- שם מלא: ראובן צירלזון
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
נכון שרשמת LED, אבל רשמת SD בעיקר!
יצא לך לראות במקרה את ה 55st30 של פנסוניק?
וכמו שכבר רשמו לך בתקציב הזה ובגודל הזה ה3D בפנים.
יצא לך לראות במקרה את ה 55st30 של פנסוניק?
וכמו שכבר רשמו לך בתקציב הזה ובגודל הזה ה3D בפנים.
Future - פתרונות אודיו, וידאו וסגנון חיים
פיוצ'ר - 03-5628444 \ 050-4440109
עמוד הפייסבוק שלנו - לייקקו אותנו
פיוצ'ר - 03-5628444 \ 050-4440109
עמוד הפייסבוק שלנו - לייקקו אותנו
תודה על התגובות, אבל אני מחפש רק LED בגלל ההשתקפויות (יש לי חלון ענק בצד) וטלויזיה 50 אינץ' לפחות, עד 55 אפילו. לא מעוניין לשלם אקסטרה על "טלויזיה חכמה",לא על סטרימר פנימי ולא על 3D.
מוכן להגיע עד 13K במחיר
העיקר זה איכות התמונה מבחינתי וה-UP SCALING
מוכן להגיע עד 13K במחיר
העיקר זה איכות התמונה מבחינתי וה-UP SCALING
לאחר כיתות רגליים הגעתי למסקנה (אישית ממראה עיניים - כמובן, גם תלוי בטעם ובכיול הקלוקל בחנות) שהעיבוד הכי נורמלי ל-SD הוא בטלויזיות של סוני, פנסוניק ופיוניר. יש לציין שאני עוסק בעיבוד תמונה וצילום כתחביב ואנשים כתומים וקונטרסטיים לא נחשבים בעיני לעיבוד מוצלח.
התחדשתי בטלויזיית סוני 55EX720 מתצוגה שנקנתה בישפאר בהרצליה
המחיר 8K ואחריות 5 שנים
אני לא יודע לגבי האיכות הכללית, אבל ההתמודדות שלה עם איכות השידור הקלוקלת בארץ (ערוצים 2 ו-10) מצויינת, לאחר כיול כמובן, וגם הסאונד לא רע.
(בונוסים: 3D, DLNA, SMART, החלקה, 55 ודקיקה)
בכל אופן אני מרוצה
מסקנה נוספת: רוב מוכרי הטלויזיות ברשתות הגדולות, עדיף שימכרו מלפפונים כי בטלויזיות אין להם מושג קלוש, ובאופן מביך ברוב המקרים
התחדשתי בטלויזיית סוני 55EX720 מתצוגה שנקנתה בישפאר בהרצליה
המחיר 8K ואחריות 5 שנים
אני לא יודע לגבי האיכות הכללית, אבל ההתמודדות שלה עם איכות השידור הקלוקלת בארץ (ערוצים 2 ו-10) מצויינת, לאחר כיול כמובן, וגם הסאונד לא רע.
(בונוסים: 3D, DLNA, SMART, החלקה, 55 ודקיקה)
בכל אופן אני מרוצה
מסקנה נוספת: רוב מוכרי הטלויזיות ברשתות הגדולות, עדיף שימכרו מלפפונים כי בטלויזיות אין להם מושג קלוש, ובאופן מביך ברוב המקרים