הבלורי BDP-140 תומך בקבצים האלה?
Enjoy your DVDs, too – the BDP-140 will upconvert DVD video to near HD-quality. From CD, USB and through LAN you can play popular compressed media formats such as MP3 and DivX Plus HD.
זה אומר פה שהוא תומך ב DIVX וזהו.... אז כנראה wmv,avi יעבדו, גם לא בטוח.
סרטי בלוריי מקוריים יעבדו.
MKV וכל שאר הפורמטים של המחשב כנראה לא יעבדו. או שכן לקבצים קטנים מתחת ל 10GB.
בעיקרון, לא המציאו עדיין את הציפ שיתן לראות סרטי MKV על נגן בלוריי. רק מחשב מסוגל!!, וכמה טלוויזיות חכמות (וגם הם לא קוראות את הכל).
זה אומר פה שהוא תומך ב DIVX וזהו.... אז כנראה wmv,avi יעבדו, גם לא בטוח.
בעיקרון, לא המציאו עדיין את הציפ שיתן לראות סרטי MKV על נגן בלוריי. רק מחשב מסוגל!!, וכמה טלוויזיות חכמות (וגם הם לא קוראות את הכל).
על מה אתה מדבר, כל נגן בלו ריי ממותג איכותי תומך MKV. אני אישית לא משתמש בזה אך די בטוח שהבלוריי שלי תומך.TheTurtle כתב:Enjoy your DVDs, too – the BDP-140 will upconvert DVD video to near HD-quality. From CD, USB and through LAN you can play popular compressed media formats such as MP3 and DivX Plus HD.
זה אומר פה שהוא תומך ב DIVX וזהו....
בעיקרון, לא המציאו עדיין את הציפ שיתן לראות סרטי MKV על נגן בלוריי. רק מחשב מסוגל!!, וכמה טלוויזיות חכמות (וגם הם לא קוראות את הכל)....
http://www.pioneer.eu/uk/products/62/84 ... specs.html
אופסססססססססססססססססססססססססס, לא שמתי לב, רשום שהוא תומך...........
ודרך אגב, נספר לך על מה אני מדבר- גם הטלוויזיה שלי תומכת MKV.
שאתה מנסה להריץ קובץ של 8 גיגה בדרך כלל אין בעיה, שאתה עולה מעל 12, ואני רואה ב 20-30GB הטלוויזיה בכלל לא מזהה את התוכן ולא יודעת מה לעשות איתו.
ואני כמעט בטוח.. שעדיין לא המציאו את הציפ ולא ימציאו בנתיים, כי למה שיתנו לך את האופציה להריץ סרטים בחינם, ולגנוב אותם.
נקודה למחשבה. (זה היה ככה גם בעידן ה DVD שלא תמכו בפורמט מחשב ורק בסוף נכנעו. )
אופסססססססססססססססססססססססססס, לא שמתי לב, רשום שהוא תומך...........
ודרך אגב, נספר לך על מה אני מדבר- גם הטלוויזיה שלי תומכת MKV.
שאתה מנסה להריץ קובץ של 8 גיגה בדרך כלל אין בעיה, שאתה עולה מעל 12, ואני רואה ב 20-30GB הטלוויזיה בכלל לא מזהה את התוכן ולא יודעת מה לעשות איתו.
ואני כמעט בטוח.. שעדיין לא המציאו את הציפ ולא ימציאו בנתיים, כי למה שיתנו לך את האופציה להריץ סרטים בחינם, ולגנוב אותם.
נקודה למחשבה. (זה היה ככה גם בעידן ה DVD שלא תמכו בפורמט מחשב ורק בסוף נכנעו. )
הי,
היה לי כזה מכשיר (לפני ששדרגתי לאופו).
המכשיר קורא בצורה מצויינת קבצי MKV, גם מהרשת וגם מכונן USB. אבל קח בחשבון שהמכשיר לא תומך בתרגום SRT ובשמות קבצים בעברית ולכן לדעתי לא מהווה תחליף ראוי לסטרימר.
יחד עם זאת, הוא מעולה כנגד בלו ריי, טוען את הדיסקים ממש מהר יחסית למכשירים מיושנים יותר ובנוסף גם קורא SACD.
היה לי כזה מכשיר (לפני ששדרגתי לאופו).
המכשיר קורא בצורה מצויינת קבצי MKV, גם מהרשת וגם מכונן USB. אבל קח בחשבון שהמכשיר לא תומך בתרגום SRT ובשמות קבצים בעברית ולכן לדעתי לא מהווה תחליף ראוי לסטרימר.
יחד עם זאת, הוא מעולה כנגד בלו ריי, טוען את הדיסקים ממש מהר יחסית למכשירים מיושנים יותר ובנוסף גם קורא SACD.
אני לא מכיר את התוכנה והמכשיר לא ברשותי כדי לבדוק. אני מניח שאם מדובר בכתוביות המוטמעות בחלק מהוידאו זה יפעל. אני עדיין חושב שהטרחה בביצוע המרות למיניהן העלולות לפגוע באיכות לא משתלמת.
אם אתה צריך נגד כדי לנגד דיסקים מקוריים של בלו ריי, DVD או CD אז הנגן מצוין בשבילך. כדי לנגן קבצים בצורה קלה פשוטה ואיכותית עדיף סטרימר.
אגב, אני מחזיק גם סטרימר וגם נגד בלו ריי והם חיים בשלום זה לצד זה.
אם אתה צריך נגד כדי לנגד דיסקים מקוריים של בלו ריי, DVD או CD אז הנגן מצוין בשבילך. כדי לנגן קבצים בצורה קלה פשוטה ואיכותית עדיף סטרימר.
אגב, אני מחזיק גם סטרימר וגם נגד בלו ריי והם חיים בשלום זה לצד זה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אין שום קשר לגודל הקובץ.asaf2298 כתב:רגע אז כיום חוץ ממחשבים אין שום דרך להציג קובץ mkv ששוקל מעל 10 gb???
...
MKV בדר"כ (סרטים/הופעות) לא עובר את ה 12GB....אבל אם היה יותר גדול, גם אמור לתמוך.