חברות הסלולר החדשות ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אין שום בעייה. תעבור בכיף.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אתה אומר את זה מנסיון עם חברה ספציפית ?
אישית שמעתי מחבר שעבר להוט מובייל שההמתנה למענה בשירות הלקוחות ארוכה ביותר (לרמה שהוא לא הצליח להשיג אותם עד היום).
לכן אשמח לבדוק אם יש עוד חוות דעת של אנשים שהצטרפו
אישית שמעתי מחבר שעבר להוט מובייל שההמתנה למענה בשירות הלקוחות ארוכה ביותר (לרמה שהוא לא הצליח להשיג אותם עד היום).
לכן אשמח לבדוק אם יש עוד חוות דעת של אנשים שהצטרפו
It's Five O'Clock Somewhere
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
הבנתי שבהרצליה ברחוב סוקולוב אין קליטה לרשת פלאפון והוטנט ברוב הרחוב ממש בעייתי. לחלק לא פועל ה3G שם לחלק אין קליטה בכלל.
ידוע למשהו אם יש בעיות קליטה ברשת הוט מובייל או פלאפון? כי חשבתי לנייד להוטמובייל.
-גם שכנה רחוב ממני טענה שהצטרפה להוטמובייל והתנתקה אחרי יום בגלל בעיות קליטה.
מה שמוזר זה שהיא חזרה לרשת פלאפון אז אני לא כל כך מבין מה קרה אצלה.
ידוע למשהו אם יש בעיות קליטה ברשת הוט מובייל או פלאפון? כי חשבתי לנייד להוטמובייל.
-גם שכנה רחוב ממני טענה שהצטרפה להוטמובייל והתנתקה אחרי יום בגלל בעיות קליטה.
מה שמוזר זה שהיא חזרה לרשת פלאפון אז אני לא כל כך מבין מה קרה אצלה.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מנסיון עם 2 החברות, חברים ומשפחה.
מגולן טלקום נוח יותר להזמין, עושים את זה באתר שלהם והסים נשלח בדואר.
הוט מובייל פחות נוח כי צריך ללכת לאחד ממרכזי השירות שלהם ולחכות בתור בשביל לקבל את הסים, אבל הם קצת יותר זולים.
אם אתה רוצה לנייד מספר, תקפיד שכל הפרטים, לרבות כתובת, ת.ז. וכרטיס אשראי יהיו זהים לאלו של החברה הקודמת, ושכרגע אתה לא מנוי פריפייד.
כמו כן, שים לב לעניין התדרים הנתמכים במכשיר הסלולרי שלך (פורסם מדריכון בנושא), ושמכשירים של בלקברי לא יעבדו.
הוט מובייל פחות נוח כי צריך ללכת לאחד ממרכזי השירות שלהם ולחכות בתור בשביל לקבל את הסים, אבל הם קצת יותר זולים.
אם אתה רוצה לנייד מספר, תקפיד שכל הפרטים, לרבות כתובת, ת.ז. וכרטיס אשראי יהיו זהים לאלו של החברה הקודמת, ושכרגע אתה לא מנוי פריפייד.
כמו כן, שים לב לעניין התדרים הנתמכים במכשיר הסלולרי שלך (פורסם מדריכון בנושא), ושמכשירים של בלקברי לא יעבדו.
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
תודה על המידע אני אבדוק את עניין התדריםpixies כתב:מנסיון עם 2 החברות, חברים ומשפחה.
כמו כן, שים לב לעניין התדרים הנתמכים במכשיר הסלולרי שלך (פורסם מדריכון בנושא), ושמכשירים של בלקברי לא יעבדו....
כנראה השכנה שלי עם מכשיר לא תומך.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אהבתי גם את הסיכום שפורסם כאן:
http://news.pocket.co.il/content/viewne ... style=pkt7
יש גם טבלאות עם השאוות מחירים ושירותים שכל חברה מספקת
http://news.pocket.co.il/content/viewne ... style=pkt7
יש גם טבלאות עם השאוות מחירים ושירותים שכל חברה מספקת
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
אתמול התניידתי מפלאפון להוט מובייל. הניוד נכשל והקו שלי לא מחובר.
פלאפון למעשה שיחררה את הקו שלי, הוא כבר לא אצלם. קיבלתי מהם במהלך הלילה "גמר חשבון". כאשר מתקשרים לקו, יש מענה שאומר משהו בסגנון של "הוט שלום, הקו אליו חייגת אינו מחובר".
אחרי שעות של המתנה ללא מענה בשירות לקוחות, ניגשתי לעמדה שלהם פיזית ושם נאמר לי שהם לא יכולים לעשות דבר, זה רק דרך השירות הטלפוני.
לבסוף תפסתי אותם היום והנציגה אמרה לי שיש להם תקלה וזה אמור להסתדר.
נכון לעכשיו, מעל 30 שעות ללא הקו שלי. קצת בעייתי הייתי אומר.
אז לפותח השרשור - קח בחשבון שיכול לקרות מצב כזה כמו שקורה לי (ועדיין לא הסתיים). מבחינת קליטה, יש לי קו נוסף (חדש) שעשיתי אצלם (בהוט) והוא עובד מצויין. רציתי לחסוך בעיות ולכן עשיתי קו רק בשביל בדיקות ורק עכשיו ניוד.. אבל הבעיות בכל זאת כאן.
בכל מקרה, אני נותן צאנס ומחכה לראות שהניוד יושלם. אני יכול להבין שיש חבלי לידה.. רק חבל שהם ארוכים כ"כ..
פלאפון למעשה שיחררה את הקו שלי, הוא כבר לא אצלם. קיבלתי מהם במהלך הלילה "גמר חשבון". כאשר מתקשרים לקו, יש מענה שאומר משהו בסגנון של "הוט שלום, הקו אליו חייגת אינו מחובר".
אחרי שעות של המתנה ללא מענה בשירות לקוחות, ניגשתי לעמדה שלהם פיזית ושם נאמר לי שהם לא יכולים לעשות דבר, זה רק דרך השירות הטלפוני.
אז לפותח השרשור - קח בחשבון שיכול לקרות מצב כזה כמו שקורה לי (ועדיין לא הסתיים). מבחינת קליטה, יש לי קו נוסף (חדש) שעשיתי אצלם (בהוט) והוא עובד מצויין. רציתי לחסוך בעיות ולכן עשיתי קו רק בשביל בדיקות ורק עכשיו ניוד.. אבל הבעיות בכל זאת כאן.
בכל מקרה, אני נותן צאנס ומחכה לראות שהניוד יושלם. אני יכול להבין שיש חבלי לידה.. רק חבל שהם ארוכים כ"כ..
לירן
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
מכיוון שיש גם אנשים עם דעות חיוביות על הוט.
לי יש טלויזיה של הוט מתחילת שנות ה- 90 ברציפות. וגם טלפון קווי מאז שהם השיקו אותו, גם ברציפות.
השירות שלהם מצויין בשבילי.
לפני כחודש עשיתי קו סלולרי שלהם שעובד חלק. חברים שעשו ניוד להוט עברו בהצלחה.
אז עכשיו הניוד כשל. זה עלול לקרות. לא 'שורפים' חברה בגלל ניוד שנכשל. בטח לא חברה חדשה בתחום הסלולר עם חבלי לידה ועם עשרות אלפי לקוחות שמתחברים אליה. עומס ותקלות יכולים לקרות.
ועוד משהו, בזכות החברות האלה (הוט וגולן, שגם בגולן אגב יש תקלות) יש לנו תחרות. (כבר דיברנו בדיוק על הדבר הזה בשירשור אחר, אז אין טעם לחזור על הדברים).
לי יש טלויזיה של הוט מתחילת שנות ה- 90 ברציפות. וגם טלפון קווי מאז שהם השיקו אותו, גם ברציפות.
השירות שלהם מצויין בשבילי.
לפני כחודש עשיתי קו סלולרי שלהם שעובד חלק. חברים שעשו ניוד להוט עברו בהצלחה.
אז עכשיו הניוד כשל. זה עלול לקרות. לא 'שורפים' חברה בגלל ניוד שנכשל. בטח לא חברה חדשה בתחום הסלולר עם חבלי לידה ועם עשרות אלפי לקוחות שמתחברים אליה. עומס ותקלות יכולים לקרות.
ועוד משהו, בזכות החברות האלה (הוט וגולן, שגם בגולן אגב יש תקלות) יש לנו תחרות. (כבר דיברנו בדיוק על הדבר הזה בשירשור אחר, אז אין טעם לחזור על הדברים).
לירן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא סביר לדעתי כי כתבת שהיא התניידה מפלאפון. אם היא קנתה מפלאפון את המכשיר שלה, אז הוא חייב להיות כזה עם תדרי דור שלישי 850/2100.stompy כתב:תודה על המידע אני אבדוק את עניין התדריםpixies כתב:מנסיון עם 2 החברות, חברים ומשפחה.
כמו כן, שים לב לעניין התדרים הנתמכים במכשיר הסלולרי שלך (פורסם מדריכון בנושא), ושמכשירים של בלקברי לא יעבדו....![]()
כנראה השכנה שלי עם מכשיר לא תומך....
עוד אפשרות - ייתכן שהיא לא פתחה או חסמה נדידה (כולל נדידת נתונים), ואז זה התחבר אך ורק לתשתית של הוט מובייל שעדיין בהקמה, ולא נדד בעת הצורך לפלאפון.
יש דרך אחת טובה לפתור את הבעיה:liranmishani כתב:אתמול התניידתי מפלאפון להוט מובייל. הניוד נכשל והקו שלי לא מחובר.
בכל מקרה, אני נותן צאנס ומחכה לראות שהניוד יושלם. אני יכול להבין שיש חבלי לידה.. רק חבל שהם ארוכים כ"כ.....
גש לתחנת שירות (לא תחנת מכירות, אלא שירות) על הבוקר. אם הפקידה לא מצליחה לעזור לך, תתעקש לדבר עם מנהל הסניף ותשב עליו עד שהוא יסדר את זה.
בהצלחה!
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
כרטיס אשראי לא חייב להיות זהה לזה שבחברה הקודמת, אישתי ואני התניידנו להוט מובייל עם כרטיסי אשראי שונים מאלה ששילמנו עד היום לסקלום והניוד עבר חלק.pixies כתב:מנסיון עם 2 החברות, חברים ומשפחה.
כמו כן, שים לב לעניין התדרים הנתמכים במכשיר הסלולרי שלך (פורסם מדריכון בנושא), ושמכשירים של בלקברי לא יעבדו....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Jonman, טוב לדעת. אם כך, אז אני מניח שרק כתובת הדואר והת.ז. חייבות להיות זהות.