שאלה לגביי צריבה בפלזמה
אתמול התקינו לי את הסמסונג החדשה שלי 51e550 ,תענוג של טלויזיה ויש משהו שאני רוצה להבין לגביי עניין הצריבות...האם כל מה שנאמר ונכתב על הצריבה רלוונטי גם כשאני באתר אינטרנט דרך ה smart?אני יכול להישאר באתר מסויים למשך כמה זמן שאני רוצה או שאני צריך להתנהג באותו יחס כאילו זה שידור טלוזיוני של ערוץ או סרט?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
1. יש פלזמות רגישות יותר לצבירה וצריבה . ויש פלזמות שעמידות יותר בפני צבירה וצריבה .אינדיאני כתב:אתמול התקינו לי את הסמסונג החדשה שלי 51e550 ,תענוג של טלויזיה ויש משהו שאני רוצה להבין לגביי עניין הצריבות...האם כל מה שנאמר ונכתב על הצריבה רלוונטי גם כשאני באתר אינטרנט דרך ה smart?אני יכול להישאר באתר מסויים למשך כמה זמן שאני רוצה או שאני צריך להתנהג באותו יחס כאילו זה שידור טלוזיוני של ערוץ או סרט?...
2. מסך הפלזמה אינו מיועד לשימוש ממושך לעבודה סטטית . משמע לחיבור למחשב לצורכי עבודה .
3. מרבית מסכי הפלזמה כיום יש להם עמידות טובה יותר בפני צבירות וצריבות .
4. ממה שאני מכיר אין תלונות לגבי בעיות הלוגואים של הערוצים השונים .
5. כדי להקטין את הסיכוי לצבירה וצריבה מומלץ לכייל את רמת הקונטרסט במסך עד 70 איוז מהיכולת .
6. .במסכי הפלזמה של סמסונג יש תוסםת של תאורה אחורית שרק יכולה להגביר את הסיכויים לצבירה וצריבה
לכן מומלץ להישאר התחום ה 60 אחוז מרמת התאורה האחורית של המסך .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לא בכל מסך פלזמה קיימת בעיית הצבירה והצריבה . מסך הפלזמה שלי משנת 2008 לא יודע צבירות וצריבותgimm כתב:המשמעות זהה לחלוטין, בלי קשר למקור.
הצריבה היא תוצאה של תופעה פיסיקלית שמתרחשת בתאי הפלסמה במסך כך שלא משנה מאיפה יוקרן מה שיוקרן.
עם כל הצער שבדבר...
גם כשאני צופה 200 שעות על אותו ערוץ . 10 או 2 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
קודם כל תתחדש, בהחלט שה 51E550 היא תענוג של טלויזיה, שימוש סביר מבחינת ערכי התצוגה ושימוש באינטנרנט לא אמור ליצור בעייה, הטלויזיה הזו כמו כל הפלזמות החדשות של סמסונג די חסינות לצריבה או צבירה, אם תהיה בעייה אחרי מסך סטטי שיוצג (לדוגמא) שעה (עם ערכי מסך סבירים, cell=15 וכו' וללא מצב דינמי) זו תהיה בעיית צבירה ולא צריבה והיא ניתנת לפתרון פשוט או על ידי סבלנות (צפייה בערוץ כל שהוא או בסרט למשך זמן קצר) או על ידי (אם אין סבלנות וזה ממש מפריע לך) על ידי הפעלת פונקצית השטיפה למשך זמן קצראינדיאני כתב:אתמול התקינו לי את הסמסונג החדשה שלי 51e550 ,תענוג של טלויזיה ויש משהו שאני רוצה להבין לגביי עניין הצריבות...האם כל מה שנאמר ונכתב על הצריבה רלוונטי גם כשאני באתר אינטרנט דרך ה smart?אני יכול להישאר באתר מסויים למשך כמה זמן שאני רוצה או שאני צריך להתנהג באותו יחס כאילו זה שידור טלוזיוני של ערוץ או סרט?...