מכונת תספורת MOSER
שלום ,
הלכה לי המכונת תספורת ונמאס לי לקנות צעצועים , הבנתי שרק מכונה של MOSER באה בחשבון.
הבעיה היא התקציב.
בכל מקרה , ראיתי 2 מכונות שמעניינות לי את העין והייתי שמח לדעות , תגובות , ייעוץ או כל דבר.
2 המכונות הם :
1. Moser 1881
2. Moser 1873
מה שחשוב לי שיהיה ראשים עם מספר גבוה.
עוד דבר לא ברור בכל המכונות - כתוב שהראש של המכונה הוא מגובהה 0.7 ויש ראשים של 3,6,9,12,18,25 מ"מ.
שאלתי היא האם אפשר לשחק ביניהם? כלומר האם יכולת לכוון ל-7? ומ-0.7 עד 3 אין כלום?
תודה , רועי.
הלכה לי המכונת תספורת ונמאס לי לקנות צעצועים , הבנתי שרק מכונה של MOSER באה בחשבון.
הבעיה היא התקציב.
בכל מקרה , ראיתי 2 מכונות שמעניינות לי את העין והייתי שמח לדעות , תגובות , ייעוץ או כל דבר.
2 המכונות הם :
1. Moser 1881
2. Moser 1873
מה שחשוב לי שיהיה ראשים עם מספר גבוה.
עוד דבר לא ברור בכל המכונות - כתוב שהראש של המכונה הוא מגובהה 0.7 ויש ראשים של 3,6,9,12,18,25 מ"מ.
שאלתי היא האם אפשר לשחק ביניהם? כלומר האם יכולת לכוון ל-7? ומ-0.7 עד 3 אין כלום?
תודה , רועי.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אני אחרי 2 מכונות תספורת פשוטות החלטתי שהגיע הזמן להשקיע ולפני 10 חודשים בערך קניתי Moser 1884
(עכשיו אני רואה שהמחיר שלה ירד גם ב 200 שקל בערך)
פשוט רולס רוייס.
הראש של המכונה מגובה 0.7מ"מ כלומר בלי שום תוספת עליו גובה השיער יהיה0.7 מ"מ (חסרון למי שמגלח, כי יש מכונות שיכולות לקצוץ יותר), בדגם אצלי זה מתכוונן בין 0.7מ"מ ל 3מ"מ, כלומר יש שלבי ביניים, לא יודע להגיד לך בדיוק כמה מ"מ כל אחד מהם אבל יש 4 שלבים.
(עכשיו אני רואה שהמחיר שלה ירד גם ב 200 שקל בערך)
פשוט רולס רוייס.
הראש של המכונה מגובה 0.7מ"מ כלומר בלי שום תוספת עליו גובה השיער יהיה0.7 מ"מ (חסרון למי שמגלח, כי יש מכונות שיכולות לקצוץ יותר), בדגם אצלי זה מתכוונן בין 0.7מ"מ ל 3מ"מ, כלומר יש שלבי ביניים, לא יודע להגיד לך בדיוק כמה מ"מ כל אחד מהם אבל יש 4 שלבים.
שחר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
עוד המלצה (מעבר ל-MOSER שהם מצויינות) זה WAHL אבל המודלים הישנים שלהם. אין למצוא בארץ, רכשתי בדיוק אחת כזו מ-EBAY עם 19 חלקים ומארז...
תודה על התגובות..
הסתכלתי על ה-1884 והיא יקרה לי מאוד אבל היא על אותו העיקרון באה עם אותם ראשים חוץ מזה של 0.7-3 .
השאלה שלי האם אפשר לשחק בין 6 ל-9 וכו' .
אשמח לשמוע אם למישהו יש תגובות על הדגמים שציינתי Moser 1881 , 1873
הסתכלתי על ה-1884 והיא יקרה לי מאוד אבל היא על אותו העיקרון באה עם אותם ראשים חוץ מזה של 0.7-3 .
השאלה שלי האם אפשר לשחק בין 6 ל-9 וכו' .
אשמח לשמוע אם למישהו יש תגובות על הדגמים שציינתי Moser 1881 , 1873
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
ronen61,
מסכים איתך, כך היה בשתי המכונות הישנות שלי (פילפס ובייבליס). בנוסף עוצמת המכונה היתה יורדת בשימוש עם הסוללה, כלומר כדי שהמנוע יעבוד במהירות מקסימלית הייתי חייב לחבר אותן לחשמל.
ב 1884 המצב אחר לגמרי. יש לה סוללת ליטיום, לסוללות ליטיום כמעט ואין פריקה עצמית (אחרי שנה ללא כל שימוש הפריקה היא של 10% בערך, בניגוד לקדמיום וניקל מטאל שפריקה של 90% יכולה לקרות אחרי חודש ללא שימוש).
הסוללה שלה מחזיקה אצלי ל 6 תיספורות (שלי ושל הבן שלי, עבודה של בערך 60 ד') ככה שיוצא לי להטעין אותה פעם בחודשיים שלושה.
בנוסף לזה לסוללות ליטיום אין את אפקט הזיכרון שיש לסוללות קדמיום וניקל מטאל, ככה שסוללות ליטיום אפשר להטעין מתי שרוצים מבלי לרוקן את הסוללה.
מסכים איתך, כך היה בשתי המכונות הישנות שלי (פילפס ובייבליס). בנוסף עוצמת המכונה היתה יורדת בשימוש עם הסוללה, כלומר כדי שהמנוע יעבוד במהירות מקסימלית הייתי חייב לחבר אותן לחשמל.
ב 1884 המצב אחר לגמרי. יש לה סוללת ליטיום, לסוללות ליטיום כמעט ואין פריקה עצמית (אחרי שנה ללא כל שימוש הפריקה היא של 10% בערך, בניגוד לקדמיום וניקל מטאל שפריקה של 90% יכולה לקרות אחרי חודש ללא שימוש).
הסוללה שלה מחזיקה אצלי ל 6 תיספורות (שלי ושל הבן שלי, עבודה של בערך 60 ד') ככה שיוצא לי להטעין אותה פעם בחודשיים שלושה.
בנוסף לזה לסוללות ליטיום אין את אפקט הזיכרון שיש לסוללות קדמיום וניקל מטאל, ככה שסוללות ליטיום אפשר להטעין מתי שרוצים מבלי לרוקן את הסוללה.
שחר
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אני עם דגם 1881 כבר קרוב ל 3 שנים, נקנה בזמנו בדיוטי פרי ב 700-800 ש"ח.
המכונה מעולה, אני מסתפר פעם בשבועיים, מטעין פעם בחודשיים.
הבעיה היחידה שאבד לי הראש של ה 3 מ"מ ואני השתמשתי בשבילו לזקן.
נראה לי אני אקנה משהו פשוט לזקן.
המכונה מעולה, אני מסתפר פעם בשבועיים, מטעין פעם בחודשיים.
הבעיה היחידה שאבד לי הראש של ה 3 מ"מ ואני השתמשתי בשבילו לזקן.
נראה לי אני אקנה משהו פשוט לזקן.