האם יש סיקורים לסוני hx - 855 -
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
הפתרון בשבילך מאוד פשוט - תחפש באותם אתרים ביקורות על אותם המסכים שציינת ותשווה.
בכל מקרה אם זכרוני אינו בוגד בי הסוני קיבלה ציון יותר טוב יותר או במקרה הגרוע אותו הציון שקיבלה ה-55ES8000. לעומת זאת הפנסוניק (55WT50 או 55DT50) איכזבה את המבקרים במיוחד שמחירה מרקיע שחקים.
בכל מקרה אם זכרוני אינו בוגד בי הסוני קיבלה ציון יותר טוב יותר או במקרה הגרוע אותו הציון שקיבלה ה-55ES8000. לעומת זאת הפנסוניק (55WT50 או 55DT50) איכזבה את המבקרים במיוחד שמחירה מרקיע שחקים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מסך הליד של סוני דגם 855 מסך מדהים ואיכותי בכל סוגי התכנים .
ממה שראיתי המסכים של סוני כמעט ואינם סובלים מבעיית העננות . זליגות האור וחוסר אחידות במסך .
ממה שראיתי המסכים של סוני כמעט ואינם סובלים מבעיית העננות . זליגות האור וחוסר אחידות במסך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
זה בדיוק המסך שקניתי לפני חודש ! מבסוט עד השמיים תמונה ממש מדהימה.
התלבטתי ארוכות ובדקתי הרבה מסכים כולל מסכי פלזמה שהומלצו גם פה בפורום ופשוט אי אפשר היה להשוות. איכות התמונה במסך הלד של סוני עולה בהרבה על מסכי הפלזמה ולא מבין איך אתם יכולים להשוות בכלל.
התלבטתי ארוכות ובדקתי הרבה מסכים כולל מסכי פלזמה שהומלצו גם פה בפורום ופשוט אי אפשר היה להשוות. איכות התמונה במסך הלד של סוני עולה בהרבה על מסכי הפלזמה ולא מבין איך אתם יכולים להשוות בכלל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

gidon74gidon74 כתב:זה בדיוק המסך שקניתי לפני חודש ! מבסוט עד השמיים תמונה ממש מדהימה.
התלבטתי ארוכות ובדקתי הרבה מסכים כולל מסכי פלזמה שהומלצו גם פה בפורום ופשוט אי אפשר היה להשוות. איכות התמונה במסך הלד של סוני עולה בהרבה על מסכי הפלזמה ולא מבין איך אתם יכולים להשוות בכלל....
תתחדש ותהנה . מחכים לתמונות
את זה אתה טועןgidon74 כתב:זה בדיוק המסך שקניתי לפני חודש ! מבסוט עד השמיים תמונה ממש מדהימה.
התלבטתי ארוכות ובדקתי הרבה מסכים כולל מסכי פלזמה שהומלצו גם פה בפורום ופשוט אי אפשר היה להשוות. איכות התמונה במסך הלד של סוני עולה בהרבה על מסכי הפלזמה ולא מבין איך אתם יכולים להשוות בכלל....
קיבל ביקורת פושרת למדי באתר מקביל כאן בארץ
אל תתלהב יותר מדי
מפתיע מאוד מה שאתה טוען. אני אשמח אם תוכל להביא את הסקירה הזו שקוטלת את המסך.abu-garaa כתב:את זה אתה טועןgidon74 כתב:זה בדיוק המסך שקניתי לפני חודש ! מבסוט עד השמיים תמונה ממש מדהימה.
אל תתלהב יותר מדי...
ואני דווקא מאוד מתלהב! אל תזלזל! מאחל לך מכל הלב מסך שכזה!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

abu-garaaabu-garaa כתב:את זה אתה טועןgidon74 כתב:זה בדיוק המסך שקניתי לפני חודש ! מבסוט עד השמיים תמונה ממש מדהימה.
אל תתלהב יותר מדי...
תופעה מאוד מעניינת . אתה משתמש די חדש עם 11 תגובות . וכבר הפכת למומחה למסכים .