קניית Philips 40PFL8605H?
היי
בזמן האחרון אני עושה סקר שוק, ומצאתי את הדגם הזה
Philips 40PFL8605H
קראתי עליו קצת ביקורות אצל digital versus, שנתנו לו 4 כוכבים, מה שמתחיל להניע אצלי קצת את האפשרות לחשוב על הדגם. (הדגם שרציתי היה 40PFL8606 אבל בארץ הביאו אותו רק ב 46 ואני צריך ב 40.
המטרות של הטלוויזיה הן בעיקר משחקי PS3 וסרטי HD, אבל עדיין מתלבט ותוהה אם זו תהיה בחירה נכונה למטרות האלו..
האם יש מישהו שיכול לעזור?
אשמח מאוד לתגובות וליעוץ, פתוח לשמוע על עוד דגמים בגודל 40 - 42" בתקציב של עד 5500 ש"ח
בזמן האחרון אני עושה סקר שוק, ומצאתי את הדגם הזה
Philips 40PFL8605H
קראתי עליו קצת ביקורות אצל digital versus, שנתנו לו 4 כוכבים, מה שמתחיל להניע אצלי קצת את האפשרות לחשוב על הדגם. (הדגם שרציתי היה 40PFL8606 אבל בארץ הביאו אותו רק ב 46 ואני צריך ב 40.
המטרות של הטלוויזיה הן בעיקר משחקי PS3 וסרטי HD, אבל עדיין מתלבט ותוהה אם זו תהיה בחירה נכונה למטרות האלו..
האם יש מישהו שיכול לעזור?
אשמח מאוד לתגובות וליעוץ, פתוח לשמוע על עוד דגמים בגודל 40 - 42" בתקציב של עד 5500 ש"ח
ראיתי את הדגם הזה כבר כשהסתכלתי על ביקורות שהם נתנו, הפריע לי בו שיש לו מסגרת אפורה במקום שחור וגם כתוב שיש לו רמת סאונד מעפנה, ככה שאין לי ממש מושג אם זה שווה את הקנייה.integral כתב:גם זאת נראית אופציה מעניינת. לך תראה אותה:
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html...
ממש לא מחפש סאונד מקצועי, פשוט ברמה הנורמלית באיכות.integral כתב:זו מסגרת אלומיניום למיטב ידיעתי. כנראה שגם אין לו את מסך הזכוכית של ה 8605 שיכול מאוד להפריע. לגבי סאונד, אני מקווה שאתה לא מצפה לסאונד היי אנד משום מסך. אני במקומך הייתי הולך לראות אותו....
יש לך מושג איפה אפשר למצוא אותו בתצוגה או מה התווך מחירים שלו?
הבנתי שיש את אותו דגם רק בלי ה 3D שבאמת לא נחוץ לי.
ה 5007, הוא באותה רמה של ה 5507 רק בלי ה 3D, או שיש לו פ'יצרים אחרים?
מישהו ראה את שידורי ה SD בטלוויזיות האלו ויכול לתת חוות דעת? אני מחר אלך לסניף של שקם אלטקטריק בתקווה שיש להם בתצוגה לראות.
ה 5007, הוא באותה רמה של ה 5507 רק בלי ה 3D, או שיש לו פ'יצרים אחרים?
מישהו ראה את שידורי ה SD בטלוויזיות האלו ויכול לתת חוות דעת? אני מחר אלך לסניף של שקם אלטקטריק בתקווה שיש להם בתצוגה לראות.