בחירה של רסיבר ואפשרות חיבור לסאב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
SoundMike פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

יש לי כמה שאלות:

1. יש לי סט של 5 רמקולים (גדולים) ועוד מערכת חמודה של לוג'יטק 2.1.
אני רוצה לקנות רסיבר ומעוניין להשתמש בסאב של לוג'יטק (הוא די טוב ואקטיבי מן הסתם), שאלתי אתמול בחנות של BOSE ואמרו לי שאני אוכל לחבר את הרסיבר לסאב אבל אני די בטוח שלא.
מדובר ברסיבר שמחובר לרמקולים והוא גם מקבל מהם הזנה, גם ההפעלה של המערכת מתבצעת מלחצן של אחד הרמקולים,
יש אפשרות לנתק את הרמקולים של ה 2.1 ולחבר רק את הסאב לרסיבר?

2. אני רוצה לקנות רסיבר כאמור, ראיתי אתמול את ה Harman 165 והוא מאוד נראה לי, המערכת שלי יושבת בחדר (משהו כמו 11 מ"ר), עכשיו אני חושב שזה מעולה כי תהיה לי שם אקוסטיקה טובה ואשתי חושבת שזה יכול להיות יותר מדי - דעתכם בנושא?

תודה!

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לצערך לא תוכל לבצע את מה שאתה רוצה ובמקום לחבר בקומבינה אני ממליץ לרכוש יחד עם רסיבר גם רמקולים המותאמים לו מבחינת עכבה, הספק ונצילות. בנוסף ממליץ להאזין לכל מני סטים של רמקולים בכדי להחליט על קנייה נכונה.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

SoundMike פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אז בכל מקרה אני צריך לקנות סאב ולדאוג להתאים אותו מבחינה חשמלית לשאר חמשת הרמקולים שלי, אם הבנתי אותך נכון?

tאני מעוניין להשתמש ברמקולים שקיבלתי (בחינם) ולא לקנות חדשים.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

מה זאת אומרת "להתאים אותו מבחינה חשמלית לשאר"..?

SoundMike פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

בגלל שהסאב והרמקולים האחרים הם לא "אחידים", לא של אותה חברה, אותה סדרה וכן הלאה, אני צריך לוודא שכל העכבות, זרמים וכאלה יהיו בסדר.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #6 

ספציפית לגבי הסאב אין לזה שום משמעות ב-99.99% מהמקרים כי הוא הולך להיות אקטיבי, כלומר לא מקבל אות מוגבר מהרסיבר, אלא מכיל מגבר עצמאי בילט-אין...

SoundMike פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אוקיי,

עוד שאלה, עברתי שוב על המפרט של הרסיבר שדיברתי עליו (הרמן 165) ויש לי שאלה לגבי הכניסות הדיגיטליות:
עד כמה שאני זוכר יש שם כניסות אופטיות, כניסות קואקסיאליות ועוד איזה משהו, הנקודה היא - שהופתעתי לגלות שאין כניסת USB.

אם אני רוצה לחבר player זה יהיה חייב להיות דרך כניסה אנלוגית? Aux או משהו כזה? אין אפשרות שהרסיבר יגש לקבצים בעצמו?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”