ממברנות מאותו החומר שמשמש לאפודי מגן, וטכנולוגיות שמושאלות מדגמים יוקרתיים. ה 685 בהחלט רוצה להוכיח את עצמו.

אני איתך...קרמריקה כתב:תודה על הסקירה, נהניתי.
יפה לראות איך אנשים שומעים רמקולים בצורה כ"כ שונה. אתה מתאר רמקול פתוח ובהיר (אפילו בהיר מדי), ואצלי הם נשמעים סגורים יחסית וממש רחוק מלהיות בהירים.
אולי זו ההגברה השונה, אולי זה האקוסטיקה ואולי זו סתם האוזן......
אם כבר ציינת, איזה הגברה משודכת לרמקולים אצלך ? ומה המקור ?קרמריקה כתב:תודה על הסקירה, נהניתי.
יפה לראות איך אנשים שומעים רמקולים בצורה כ"כ שונה. אתה מתאר רמקול פתוח ובהיר (אפילו בהיר מדי), ואצלי הם נשמעים סגורים יחסית וממש רחוק מלהיות בהירים.

פה לראות איך אנשים שומעים רמקולים בצורה כ"כ שונה. אתה מתאר רמקול פתוח ובהיר (אפילו בהיר מדי), ואצלי הם נשמעים סגורים יחסית וממש רחוק מלהיות בהירים.
זה בהחלט מה שאני משתדל להדגיש - ישנם הרבה משתנים אשר משפיעים על התוצר הסופי, ובגלל זה מאד חשוב להאזין לפני רכישה. אפילו רמת השמיעה של המאזין או הטעם האישי שלו, כולם משפיעים על המסקנות, וכמובן, הציוד, האקוסטיקה, המיקום, ההקלטות וכו'.מאוד מפתיע , כנראה שהמגבר הזה או השילוב עם ה DAC והאקוסטיקה יצרו שם משהו מיוחד.....
יהיו גם דוגמאות יותר קיצוניות. ההשפעה טמונה בקרבת/צורת/עובי הגריל יחסית לטוויטר.איך מסבירים את ההבדל המשמעותי הזה עם ובלי הגריל?...
בכל ביקורת, כל רמקול עומד בפני עצמו. במאמר המסכם אני אכנס יותר לעומק ההשוואתי.באמצעות מנגנון כזה נוכל להבין איך כל רמקול מתנהג לעומת רעהו....
לי יש את ה684, אשתדל לצלם את החלק הפנימי של הגריל ואעלה לכאן.oferlaor כתב:מאמר מצויין, מאוד אהבתי את ההפרדות בין האלמנטים השונים.
איך מסבירים את ההבדל המשמעותי הזה עם ובלי הגריל?...

הפורט ברמקול עובד על תהודה בתדר מסויים (ומסביבו), שנקבע לפי יחס האורך/עומק של הפורט יחסית לנפח התיבה (ללא קשר לדרייברים שבו).השאלה היא מהו "תדר הכיוון של הפורט".מה המשמעות של זה?...