כמה שאלות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
lior50 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום
לאחר שקניתי כרטיס pvr150 ושימוש קל ב סאג יש לי כמה שאלות
יש אפשרות לצפות בשידורים חיים מבלי שהמערכת תקליט אותם, אלה רק על פי דרישה שלי תופעל האופצייה הזו?
משום מה השעה בסאג היא שעה אחת קדימה יכול ליהיות שהוא עובד אם זמן אינטרנט ולא לוקח את השעה מהמחשב? וובכלל מה אפשר לעשות בישביל לסדר אתת זה אולי להגדיר לו ארץ אחרת?
טוב אין ספק שההקלטות האלו לוקחות המון מקום וכבר יש מריבות לא נורמליות בין המיול לבין הסאג במחשב
אז יש אפשרות תוך כדי הקלטה כל שהיא גם לקודד ל mpeg4
או אחרי ההקלטה איזה ישום שמבצע את הפעולה מבלי להסתבך אם הגדרות מורכבות יותר מידי? (אם אפשר מדריך כתוב גם יתקבל בברכה)
נתקלתי בתופעה מוזרה לפני כמה ימים הקלטתי תוכנית (קונאן אובריאן) התוכנית משודרת בפורמט רחב מה שגרם לרעש בחלק העליון של המסך יש איזה הסבר?
תודה מראש
ליאור

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

אין אפשרות לצפות בשידור חי ללא הקלטה - מצד שני אם היה אפשר לא הית יכול לעשות PAUSE או לחזור אחורה...
צריך לבטל את הסינכרון עם השרת של SAGETV - נמצא בתפריט SETUP
כדי לקודד ל-MPEG4 בזמן ההקלטה צריך כרטיס PVR העושה זאת בחומרה כמו ה-PLEXTOR.
ניתן להתקין תוכנה שנקראת DIRMON היכולה להריץ תוכנת כיווץ ברגע ש-SAGETV מסיימת את ההקלטה.

אורן.

lior50 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

לא הייתי מודע ל plextor אבל הוא נראה לי ממש איכותי לא?
איך אני שולט בהגדרות הכרטיס שלי? קיבלתי דיסק עמוס בתוכנות שחלקם אני מכיר וחלקם לא.
בגדול שליטה על כל מיני מאפיני לכידה
פורמט ההקלטה הוא mpeg 2 מה זה אומר בידיוק ? האם אני יכול פשוט לצרוב את זה ולהכניס ל dvd או שיש צורך בלעבד את הקובץ למשהוא אחר?
בזמן צפייה יש מאין פרוגרס בר שמתקדם עד שעתיים ואז מתחיל מחדש ואם אני לא טועה גם יוצר קובץ חדש
מה ההיגיון פה והאם ניתן לבטל זאת
שוב תודה רבה

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

ה-PLEXTOR כרטיס מצויין. אין לי נסיון אישי איתו לכן אני ממליץ לבדוק בפורום של SAGETV על נסיון המשתמשים בעולם לגביו.
השליטה על איכות ההקלטה בכרטיס נעשית בתוך ה-SAGETV - יש אפשרות להגדיר איכות הקלטה לכל אחת מהתכניות המוקלטות ו/או כללית.
כעיקרון הפורמט הוא של DVD אבל צריך תוכנה שיודעת לייצר DVD מהקובץ (קבצי VOB וכיו"ב - כמו נרו...).
ה-פרוגרס באר הוא הזמן של התוכנית הניצפת כרגע - אם אין לך לוח משדרים אז ברירת המחדל היא 2 שעות. אם תכניס לוח משדרים למשל עם HEBEPG או TVXB, תקבל פרוגרס באר לפי אורך התכנית -> ההקלטה תהיה רק של התכנית לפי השעות שלה.

אורן.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”