כל מה שהוא אמר שהם של polk audio, בערך בני 20.
היום אספתי אותם, והייתה לי הפתעה נחמדה למדי
מדובר בזוג Polk Audio Monitor 4.6, series 2, במצב לא רע בכלל (חיצונית). הגרילים שלמים ונקיים, הממברנות וההיקף תקינים (אחת הכיפות של המידים הייתה מעוכה אבל חזרה למקום תוך שימוש עדין בשואב אבק), העץ אינו רטוב או נפוח והרגליות של הרמקולים שלמות.
הפגמים היחידים הם שחסר מחבר קפיצי באחד הרמקולים (למגע ה(-) ויש איזה פגיעה בתיבה ברמקול השני (נראה כאילו הפאנל הקדמי נדחף קצת פנימה, אבל הכל עדיין חזק ויציב. מוזר). תאריך היצור (עפ"י המודפס על הקרוס) הוא מאי 90'.
עדיין לא חיברתי אותם למגבר (מחר אקבל מאחי את ה Trends Audio TA10.1 שלו בהשאלה למטרה החשובה הזו). מכיוון שאלו רמקולים נצילים למדי (90db לפי polksda), יש לי תחושה שהתוצאה תהיה טובה, ואוכל לשמור את הסט הזה (המגבר + הרמקולים) לשימוש בעת הצורך (או להשאלה למשפחה הקרובה).
אם הרמקולים מתפקדים כראוי, האם ניתן להרכיב רק את החלק החסר במחבר הקפיצי (הפלסטיק), או שאני צריך להחליף את כל היחידה הכוללת את המחברים. מצאתי כזו באיביי בעלות מינימלית (20 ש"ח כולל משלוח), אבל נראה שהקרוס מודבק ישירות ליחידה (שמכילה spades) ואני חושש לגרום נזק.
לגבי התיבה הקצת מפורקת - אם לא ארגיש הבדל בצליל בין הרמקולים, אני אשאיר את זה כך בינתיים. לא ממש שווה להתחיל לפרק ולתקן כשאני עוד לא יודע את אופי השימוש...
כמה תמונות: