הציעו לי LG 42LV550Y האם מומלץ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
HT-Assaf פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1242
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #1 

אני יודע שזה דגם של שנה שעברה, אבל האם עדיין מומלץ.
המחיר 3700.

ודרך אגב, אני לא צריך התקנה לקיר, רק לשים על המזנון. ובחנות אמרו לי שאני צריך רק לקחת ולהפעיל.
האם האחריות 3 שנים של ח.י. תופסת במקרה זה, או צריך ליצור קשר עם ח.י.

התקנה עולה 100 שקל ואצלי אין צורך.

HT-Assaf פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

טוב, אחרי התגובות הנלהבות שקיבלתי בפורום :lol: החלטתי ללכת על זה.

רשמים מההתקנה:
הבאתי את הטלוויזיה מהחנות והתקנתי אותה די בקלות (היא יחסית קלה במשקל).
הרכבתי את המעמד ושמתי על המזנון.

חיברתי לאנטנה קטנה DTV והפעלתי, הטלוויזיה סרקה ומצאה תחנות אחרי כמה דקות ההתקנה הושלמה.
לאחר מכן חיברתי רשת חוטית והטלוויזיה הודיעה על עדכון גירסה, עדכנתי!!!

רשמים ראשונים מהקליטה:
יש קצת זליגת אור בצד הימני של המסך, לא משהו רציני.

איכות צפייה די טובה של עידן+ (אין לי כבלים). נחמד שאפשר לראות לוח שידורים בצורה יותר טובה מהממיר innova שהיה לי מקודם. חוץ מזה שהקליטה מתקלקלת הטלוויזיה לא נתקעת כמו שהיה לפעמים בממיר innova.
מעצבן אבל שכל פעם שעובר אופנוע עם אגזוז פתוח ברחוב הקליטה נדפקת קצת.

סרטי HD דרך USB, היה לי מוזר בהתחלה ולא הבנתי למה הסרטים כאילו צולמו כמו סדרת ריאליטי ולא כמו סרט במסך LCD ישן שיש לי. בסוף לאחר חיפושים הבנתי שזה אפקט "אופרת סבון" ואפשר לבטל אותו אם רוצים.

סרטים דרך PLEX, התקנתי PLEX על המחשב ועכשיו גם רואים את כל התכנים של המחשב על המסך.

גלישה באינטרנט, נחמד, אבל קצת בעייתי עם השלט הנוכחי (צריך לחכות שהדף יטען על מנת לגלול בצורה תקינה), כבר הזמנתי שלט SMART ב-AMAZON.
מעצבן שאין Flash לסרטים, רק לבאנרים מעצבנים (וגם חלונות פופ-אפים שעולים מכסים את כל המסך וצריך ללחוץ על back).
ניסיתי לבדוק אם אפשר לראות סרטים או mp3 דרך הדפדפן. mp3 הצליח, שומעים טוב, שעברתי ללינק של avi הדפדפן ניסה להוריד ובסוף נסגר ואמר שאין לו זיכרון.

אפליקציות, לא ניסיתי עדיין, רק walla ו youtube. אני יכול להגיד שביוטיוב החיפוש לא מספיק טוב (כנראה בגלל שאין לי שלט smart ולא נוח להקליד עם השלט הרגיל).

הקליטה טובה לטעמי, אבל הרמקולים די מעפנים, חלשים ולא שומעים טוב מספיק ,חיברתי בינתיים רמקולים ATP3 של המחשב עד שאני אחליט מה לעשות בעניין.

בסה"כ אני מרוצה.

שוב, תודה על התגובות :lol:

jmik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

גם אני קניתי את הטלוויזיה לפני שבוע,
כמו שאמרת חוץ מהרמקולים הכול טוב.
אבל יש לי שאלה בקשר לחיבור לאינטרנט,
יש לי מודם של הוט, חיברתי אליו SWITCH, וממנו מחוברים מחשב ועכשיו גם טלוויזיה, הכל בכבלים.
יש לי רשת במחשב , אבל הטלוויזיה לא מצליחה להתחבר לרשת.

איך אתה התחברת?

HT-Assaf פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

לא הייתה בעיה להתחבר, חיברתי כבל לראוטר האלחוטי, הוא מוגדר DHCP ונותן כתובות אוטומטיות, הטלויזיה קיבלה כתובת פנימית אוטומטית והתחברה.
יכול להיות שיש לך בעיה עם הכבל או הDHCP לא מקונפג טוב?

אצלי הטלויזיה בסלון והראוטר באחד החדרים ליד המחשב, השתמשתי בכבל של 10 מטר ואחרי שראיתי שהוא עבד, פשוט שמתי קופסאות על הטיח של RJ45 בחדר ובסלון חתכתי את הקצוות של הכבל חיווטתי בקופסאות וסידרתי אותו לאורך הקיר (כולל קדיחות) ועכשיו יש לי נקודת רשת בסלון ליד הטלויזיה (עדיף על רשת אלחוטית בסרטי HD מהמחשב).

דרך אגב, כמה עלתה הטלויזיה?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”