בס"ד
עשיתי אתמול הזמנה של סים לניוד של אבא שלי (אני כבר מרוצה מאוד בגולן), והיום בבוקר קיבלתי מייל עם פרטי הצטרפות של לקוח אחר בכלל עם הפרטים האישיים המלאים שלו, כולל ת.ז., כתובת, מס' סלולאר, 4 ספרות אחרונות של אמצעי תשלום ותוקף - במקום שאקבל את שלי. הסתכלתי בדף של 012MOBILE בפייסבוק וגיליתי שיש לפחות עוד אחד שקרה לו אותו דבר. אני חושש שהפרטים של אבא שלי הגיעו למישהו אחר. אמנם זה לא מס' אשראי מלא אך גם עם ארבע ספרות ומס' ת.ז. אפשר לעשות מספיק נזק למישהו.
בבוקר פניתי ל012MOBILE במייל ובהתחלה לא ענו לי אז פניתי לגלובס ולאחר כשעה חזרה אלי מנהלת ב012MOBILE והתנצלה ואמרה שתעשה בירור בעניין, אבל הסברתי לה שפרטים כאלה זה מאוד בעייתי לחשוף ולא ניתן למחוק את זה רטרואקטיבית. היא הסכימה איתי ואמרה שזה יטופל.
אני ממליץ למי ששוקל לעבור - לא לרוץ על זה עדיין. לפחות לא עד שיהיה פתרון הולם לעניין הזה. למרות שהם מבוססים על חברות גדולות וותיקות - מסתבר שגם להם יש קשיי קליטה אפילו מסוכנים קמעה. ראו הוזהרתם!
אגב, למי שהצטרף כבר - וידאתם לב שתנאי שירות שקיבלתם במייל הם על שמכם ועל הפרטים שלכם? מעניין אותי לדעת לכמה עוד זה קרה..
דביר.
שוקלים להצטרף ל 012MOBILE? שימו לב..
הצטרפתי ל 012 מובייל בעסקה של 44 ש''ח לחודש למשך חצי שנה, לקחתי סים באיסוף עצמי מרשת ילו, נכנסתי לאינטרנט וביצעתי את ההתחברות עם הקוד שיש על הסים, נאמר לי שזה עבר בהצלחה והקו יפתח לך בתוך מספר שעות, עכשיו עוד מעט 22 בלילה ופתחתי את הסים בסביבות 17 אחר הצהריים, זה הגיוני שזה עדיין לא נפתח? לצערי שרות לקוחות סגרו כבר ואין עם מי לדבר.