עזרה בבחירת פסיבית 55״

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
DrKeo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אני הולך להיות מהמעצבנים האלה עם אפס הודעות בקאונטר שפותח ת׳רד שלם בשביל שיעזרו לו לבחור טלביזיה (שונא אותם).

אני אתן את הגרסה הקצרה:
1) אני מעוניין בטלביזיה 3d פסיבית (האקטיבי משגע לי את העיניים ולפעמים רואים אצלי בחבורות גדולות של אנשים כך שזה לא יהיה כלכלי) בסביבות ה55״
2) מרחק צפיה של 3 מטרים, 55 זה גדול מדי למרחק כזה בתלת מימד בגלל הפסים השחורים לסירוגין שיש בפאסיבי? בנוסף אין לנו מושבי צפיה בזויות מוזרות כך שאין היסטריה על זוית הצפיה.
3) אני משתמש כבד עם המון תוכן 1080p, מחשב מחובר תמיד וגם פס3 לבלוריי . כנראה שרוב התוכן יהיה מאותם מכשירים ומממיר hd של הוט כך שכל מני קריאות כרטיסים, usb או מהרשת לא באמת חובה אצלי
4) אני גיימר כבד, אני גם הולך לשחק בתלת מימד מהpc לטלביזיה כך שזה חייב לעבוד נורמאלי
5) הבנתי שיש טלביזיות עם בעיה בהצגת sbs, אצלי זה חובה sbs שעובד טוב
6) שקלתי כמה טלביזיות כמו ה7606 של פיליפס למשל אבל אני פשוט לא מכיר מספיק דגמים של פאסיבי בכדי להחליט
7) התקציב שלי סובב סביב 10,000. אני לא אמות מ13,000 אם תגידו שהlg החדשות מצויינות וכמובן שאני גם לא אבכה אם היא תעלה 8000, אבל התקציב הכללי הוא בערך 10,000

תודה מראש לכל העוזרים, מובטח מקום בגן עדן או הגהנום לעוזרים. אישית הייתי לוקח את הגהנום כי נשמע לי טוב יותר לשבת עם בר רפאלי והרד הוט צ׳ילי פפרס מאשר עם עובדיה יוסף אבל זאת בחירה שלכם.

shupup
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

יש לך דרישות דומות לשלך, רציתי לקנות את ה-651, אבל אזל, אני כנראה אקנה חודש הבא (צריך עוד קצת כסף...) את ה-671 עולה 12K(שניהם של LG)
אין לי מושג אם היא עונה על כל הקריטריונים שלך, המומחים פה יכלו לומר יותר טוב

דר"א, למה אתה חושב שבר רפאלי תגיע לגיהנום??

DrKeo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

shupup כתב:יש לך דרישות דומות לשלך, רציתי לקנות את ה-651, אבל אזל, אני כנראה אקנה חודש הבא (צריך עוד קצת כסף...) את ה-671 עולה 12K(שניהם של LG)
אין לי מושג אם היא עונה על כל הקריטריונים שלך, המומחים פה יכלו לומר יותר טוב

דר"א, למה אתה חושב שבר רפאלי תגיע לגיהנום??
...
הטלבזיה נראת מצויינת למה שאני צריך אבל אני עדין מחכה למשהו פה שידע מה הדגם עם התלת מימד הפסיבי הכי אטרקטיבי. למה אתה כן מסכים שהרד הוט צ׳ילי פפרס כן יגיעו? :)

DrKeo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אגב, איפה ראית את הטלביזיה ב12k? בזאפ היא מתחילה מ13k.

DrKeo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אולי אני אחדד את השאלה, איך 7606 של פיליפס מול ה671 של lg והאם 55״ זה גדול מדי לתלת מימד פאסיבי במרחק של 3 מטרים בגלל חיתוך הרזולוציה בחצי, יש לי פחד שהפסים השחורים יבלטו לי יותר מדי לעין.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5002
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #6 

במידה ואתה מחפש תמיכה בעברית - אז הפיליפס לא בשבילך .

מה שכן ממה שקראתי יש לה תמונה טובה .

DrKeo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תמיכה בעברית פחות מעניינת אותי מאחר ורוב התוכן יגיע ממחשב מחובר, מה שבאמת מעניין אותי הוא מה איכות התמונה הטובה יותר והאם 55״ ל3 מטרים מרחק ישיבה זה קרוב מדי לתלת מימד פאסיבי.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5002
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #8 

גם 60 ' במרחק של 3 מטר זה לא גדול , אז 55 ' בוודאי תהיה בסדר .
בעיקר כשאמרת שאתה תצפה בהרבה תכני HD .

NoS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

פיליפס זה תלת מימד אקטיבי

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #10 

יש גם דגמים עם פסיבי.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4685
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #11 

DrKeo,

מסך בגודל 55 אינץ' יהיה מצויין למרחק הצפיה שלך ביחוד בצפיה בתכני 3D אשר מצריכים מסך כמה שיותר גדול.

DrKeo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

תודה רבה לכל העוזרים, אני חושב שאני אלך בסוף על ה7606 של פיליפס מאחר והבנתי שאיכות התמונה לעומת ה671 של lg מאוד דומה וההפרש של ה3000 שקל ילך לכרטיס מסך טוב למחשב :)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #13 

(Y)

שיקול טוב, רק קח בחשבון שלמיטב ידיעתי הפיליפס לא תומכת בהמרה מדו לתלת מה שיכול לעניין גיימרים.

DrKeo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

אני סומך על הדרייברים של nvidia. אולי לשווא כי שמעתי שיש עם זה המון בעיות בחלק מהמשחקים אבל נקווה לטוב. כנראה שרוב התלת מימד יגיע מסרטים ממילא, אבל תודה :)

DrKeo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

עוד מהפך התרחש. פשוט אין באף חנות גדולה עם יבוא רשמי את ה7606 של פיליפס, פשוט אי אפשר להשיג אותה חוץ מאשר בכמה חנויות בזאפ שמוכרות אותה במחיר מופרז (החל מ11,000). מה שכן, מצאתי אחלה מבצע בשקם אלקטריק, מקבלים 250 שקל לחנות על כל 1000 שקל שמוציאים מה שגרם לי לחזור ל671 של lg מאחר ואחרי החזרי הכספים היא עולה רק 10,000 שקלים. ממילא אני רוצה לקנות להורים סמסונג 47 כך שההחזר של ה3250 שאני אקבל שם יבלע בקניה הזאת.

משהו שמע על 7606 של פיליפס במחיר הגיוני שעדין נשמר במלאי?

purefun
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #16 

רק רציתי לחזק אותך עם ה - 671 - היא מגיעה עם 9 זוגות של משקפיים פאסיביות, מתוכן 2 לגיימרים, שמאפשרות לשחק יחד כאשר כל אחד מקבל מסך מלא, וזה במקום חלוקתו חצי חצי לכל שחקן.
ממה שתיארת על עצמך - נראה שזה יהיה killer feature עבורך.

שקם_אלקטריק
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3
שם מלא: שקם_אלקטריק

זמינות מלאי מסך פיליפס 7606 ברשת שקם אלקטריק

שליחה #17 

DrKeo כתב:עוד מהפך התרחש. פשוט אין באף חנות גדולה עם יבוא רשמי את ה7606 של פיליפס, פשוט אי אפשר להשיג אותה חוץ מאשר בכמה חנויות בזאפ שמוכרות אותה במחיר מופרז (החל מ11,000). מה שכן, מצאתי אחלה מבצע בשקם אלקטריק, מקבלים 250 שקל לחנות על כל 1000 שקל שמוציאים מה שגרם לי לחזור ל671 של lg מאחר ואחרי החזרי הכספים היא עולה רק 10,000 שקלים. ממילא אני רוצה לקנות להורים סמסונג 47 כך שההחזר של ה3250 שאני אקבל שם יבלע בקניה הזאת.

משהו שמע על 7606 של פיליפס במחיר הגיוני שעדין נשמר במלאי?
...
שלום Drkeo,

סדרת המסכים של פיליפס מדגם 7606 זמינה במלאי רשת שקם אלקטריק בגדלים: "47, "42, "32.
לנוחיותך מצורפת רשימת הסניפים של הרשת, מומלץ להתקשר לסניף הרלוונטי עבורך טרם ההגעה, על מנת לברר זמינות המלאי באותו סניף.
במידה ותרצה שנברר זאת עבורך, אנא רשום בעמוד הפייסבוק שלנו בהודעה פרטית את הסניף הקרוב לביתך ונחזור אליך עם תשובה.

בברכה,
שקם אלקטריק

DrKeo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

תודה לכולם על העזרה, בסוף קניתי את ה671 של lg בגלל מחסור ב7606 שאלקטרה הפסיקה להביא לארץ ב55״. שקם אלקטריק אתם יכולים להרגע, קניתי אצלכם במבצע שנגמר אתמול :)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #19 

תתחדש ומחכים לתמונות ורשמים (Y)

DrKeo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

במזל טוב היא אמורה להגיע היום, יש למשהו מושג מה הכמות הסבירה של flashlighting או עננות שאני אמור לסבול כשאני אבדוק אותה היום עם הטכנאי?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”