בד למסך של DA-LITE כתמים מוזרים
הי חברה
ברשותי מקרן פנסוניק PT-AE4000
בניתי מסך DIY והזמנתי בזמנו בד של DA-LITE דגם DA-MAT גיין 1.1
עברו כבר שנתיים מאז ההתקנה . המסך בגודל 116"
העניין הוא שלאחרונה אני שם לב שבמצב דיינמיק (מואר חזק) כשאני רואה כדורגל - רקע ירוק של הדשא
אני רואה פסים וכתמים על הבד .
במצב cinema או color אני לא רואה את התופעה . זה ממש מפריע לי
כשאני פותח את האור , אני לא רואה שהבד מלוכלך או משהו זה כמו כתמי שמן , מישהו נתקל בתופעה הזו ?
יתכן שהילדים שלי נגעו בבד והוא התלכלך ? - אין לי מושג
מה אפשר לעשות ? יש אפשרות לנקות או משהו כזה ?
אני אנסה לצלם את זה
ברשותי מקרן פנסוניק PT-AE4000
בניתי מסך DIY והזמנתי בזמנו בד של DA-LITE דגם DA-MAT גיין 1.1
עברו כבר שנתיים מאז ההתקנה . המסך בגודל 116"
העניין הוא שלאחרונה אני שם לב שבמצב דיינמיק (מואר חזק) כשאני רואה כדורגל - רקע ירוק של הדשא
אני רואה פסים וכתמים על הבד .
במצב cinema או color אני לא רואה את התופעה . זה ממש מפריע לי
כשאני פותח את האור , אני לא רואה שהבד מלוכלך או משהו זה כמו כתמי שמן , מישהו נתקל בתופעה הזו ?
יתכן שהילדים שלי נגעו בבד והוא התלכלך ? - אין לי מושג
מה אפשר לעשות ? יש אפשרות לנקות או משהו כזה ?
אני אנסה לצלם את זה
גם אצלי היתה תופעה דומה למה שאתה מתאר, אצלי זה היה פשוט חוסר אחידות בטקסטורה של הבד במקומות מסוימים ואכן זה בלט יותר במצב דיינמיק. בהתחלה חשבתי שזה המקרן עד שהזזתי את הבד כדי לבדוק. אתה בטוח שזה לא תמיד היה שם ורק עכשיו אתה שם לב לזה בגלל היורו והכדורגל והדיינמיק..?
אתה כנראה צודק , לא נראה שזה המקרן ויש מצב שעכשיו אני רואה את זה יותר - אוף מבאס זה ממש מעצבן אותי .thom כתב:גם אצלי היתה תופעה דומה למה שאתה מתאר, אצלי זה היה פשוט חוסר אחידות בטקסטורה של הבד במקומות מסוימים ואכן זה בלט יותר במצב דיינמיק. בהתחלה חשבתי שזה המקרן עד שהזזתי את הבד כדי לבדוק. אתה בטוח שזה לא תמיד היה שם ורק עכשיו אתה שם לב לזה בגלל היורו והכדורגל והדיינמיק..?...
איך לא בא לי להזמין בד חדש ולעשות מתיחה נוספת .
אז מה עשית ?
ניסית לפנות לDA LITE? קראתי בפורום אחר ( נראה לי תפוז ) על מישהו שגם אמר שהיו לו משהו על הבד אחרי איזה 3 שנים שהוא אצלו, הוא שלח להם מייל והם ביקשו ממנו שינסה לנקות את זה, אחרי שהוא אמר להם שזה לא עזר, הם ביקשו תמונה, ואז שלחו לו בד חדש בחינם ישירות לארץ, תנסה אין לך מה להפסיד
אני מבין אותך גם אותי זה עצבן, זה ממש הפריע לי. אני הייתי עצלן פראייר וקניתי מסך חדש, מאז כבר החלפתי כמה מסכים אבל בהחלט אני שם דגש על העניין הזה ( טקסטורה אחידה) כי נתקלתי בזה די הרבה במסע הרכישות שלי..
מקווה שההמלצה של החבר puma1 תצלח לך.
מקווה שההמלצה של החבר puma1 תצלח לך.