עוד ביקורת מעולה על ה-VT50
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מסך הפלזמה VT-50 הוא כיום המסך הטוב ביותר בעולם...
בנוסף לאחר והכניסו בו את הטכנולוגיה של פיוניר קורו אז אין מה לבקש יותר מהמסך הפנטסטי הזה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אז מה איציק ,עוד שדרוג בדרך9000es כתב:מסך הפלזמה VT-50 הוא כיום המסך הטוב ביותר בעולם...![]()
בנוסף לאחר והכניסו בו את הטכנולוגיה של פיוניר קורו אז אין מה לבקש יותר מהמסך הפנטסטי הזה![]()
...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yuriayuria כתב:אז מה איציק ,עוד שדרוג בדרך9000es כתב:מסך הפלזמה VT-50 הוא כיום המסך הטוב ביותר בעולם...![]()
בנוסף לאחר והכניסו בו את הטכנולוגיה של פיוניר קורו אז אין מה לבקש יותר מהמסך הפנטסטי הזה![]()
...![]()
...
אורי לי אין מה לשדרג . גם במידה ומדובר במסך שמשתווה לקורו . איזה סיבה יש לי להחליף .הרי כל עניין התלת מימד לא מעניין אותי .
ואם כבר תלת מימד שיהיה לפחות 100 אינצ' עם מקרן סופר איכותי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
חבל רק שלא לקחו מהקורו את טכנולוגית העמידות בצריבות....9000es כתב:מסך הפלזמה VT-50 הוא כיום המסך הטוב ביותר בעולם...![]()
...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אני לפחות לא יחליף אלא אוסיף,yuria כתב:אז מה איציק ,עוד שדרוג בדרך9000es כתב:מסך הפלזמה VT-50 הוא כיום המסך הטוב ביותר בעולם...![]()
...![]()
...
שום סיבה בעולם עבורי להפרד מה 6090....
- Onlyktm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 378
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
צריבות?...משעשע.integral כתב:חבל רק שלא לקחו מהקורו את טכנולוגית העמידות בצריבות....9000es כתב:מסך הפלזמה VT-50 הוא כיום המסך הטוב ביותר בעולם...![]()
......