נגן DVD
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35097
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
DVD לא מנגן HD.
מה שהוא יודע לעשות זה לקחת DVD רגיל או DIVX ולעשות לו UPSCALE
כמו כן גם MKV לא יתמך לך
אני מציע לך לוותר על מכשיר DVD ולהשתמש בסטרימר עם רשת, דיסק חיצוני, דיסק און קי או דיסק קשיח פנימי.
לחילופין אפשר למתוח את התקציב ולרכוש C200 או C300 ויש גם אקסטרימר DVD (שאני לא יודע כמה עולה)
מה שהוא יודע לעשות זה לקחת DVD רגיל או DIVX ולעשות לו UPSCALE
כמו כן גם MKV לא יתמך לך
אני מציע לך לוותר על מכשיר DVD ולהשתמש בסטרימר עם רשת, דיסק חיצוני, דיסק און קי או דיסק קשיח פנימי.
לחילופין אפשר למתוח את התקציב ולרכוש C200 או C300 ויש גם אקסטרימר DVD (שאני לא יודע כמה עולה)
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
200 דולר בדיוטי פרי ויש לך נגן בלו ריי, תומך נגינת DVD וBLU RAY, תומך נגינה מUSB, כולל MKV. כולל כניסת רשת. נכון, זה לא 200 שקלים, אבל זה גם לא 1000. פתרון יחסית זול ואיכותי למה שאתה מבקש.moshe10 כתב:אני רוצה נגן DVD שאפשר להכניס דיסקים וגם USB באיכות של עד 1080P,
חייב בשביל זה בלו ריי? זה עולה מלא כסף מעל 1000 שקל לעומת DVD ב100-200.. אין אופציה זולה יותר לHD?...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אם הדגם שקניתי של סוני לפני כמעט שנה שם אז יש לו מעין סטרימר מובנה.הBDPS480. הוא לא פתוח לקריאת מולטיזון בDVD, אבל תוכל לפתוח אותו. זה עולה 200 דולר. שווה להשקיע, האיכויות טובות לטעמי, יש לו אפליקציה לשליטה מהטלפון הנייד (אנדרויד ואפל) וזה כבר נחמד מאוד.
Vocare Ad Regnum
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
הBDP-S480 זה דגם ישן, מחליף אותו הBDP-S490, אם הוא עולה בדיוטי 200$ זה מחיר מצוין.
יש גם בארץ נגני בלו-ריי זולים שעולים 600-700 שקל של חברות כמו סוני וסמסונג, אבל אם אין צורך בכונן אופטי אז עדיף סטרימר שייתן תמורה טובה יותר.
יש גם בארץ נגני בלו-ריי זולים שעולים 600-700 שקל של חברות כמו סוני וסמסונג, אבל אם אין צורך בכונן אופטי אז עדיף סטרימר שייתן תמורה טובה יותר.