BluRay 3d
כשאתה אומר נגן בלוריי אמיתי,purpleman כתב:לא.
נגן בלוריי אמיתי או מחשב עם תוכנה מתאימה (למשל - Arcsoft TotalMedia Theatre או PowerDVD)....
רכשתי עם הטלוויזיה שלי, במסגרת המבצע, את החבילה של נגן + משקפיים + 2 סרטים.
יש לנגן חיבור USB. האם ניתן דרכו לנגן קבצים אלו? bluray 3d *.iso ?
- zooty
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 202
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
iso זה קובץ ששמור את צורת התמונה של הדיסק (איך שהנתונים נראים) ולא מיועד לפתיחה ישירות ע"י הנגן
אלא לגיבוי הדיסק מה שניתן לעשות זה לחלץ את הקבצים או לצרוב אותם על דיסק בלוריי בעזרת תוכנות מתאימות
אופצייה נוספת היא לטעון את הקובץ בכונן וירטואלי במחשב שידמה כונן דיסקים (תוכנון כגון deamon tools או virtual clone drive)
מקווה שעזרתי
אלא לגיבוי הדיסק מה שניתן לעשות זה לחלץ את הקבצים או לצרוב אותם על דיסק בלוריי בעזרת תוכנות מתאימות
אופצייה נוספת היא לטעון את הקובץ בכונן וירטואלי במחשב שידמה כונן דיסקים (תוכנון כגון deamon tools או virtual clone drive)
מקווה שעזרתי
כל זאת אני יודע, ברגע שאני מגדיר אותו בdameon tools, דרך ה power dvd הוא אומר שהדיסק לא נתמך.zooty כתב:iso זה קובץ ששמור את צורת התמונה של הדיסק (איך שהנתונים נראים) ולא מיועד לפתיחה ישירות ע"י הנגן
מקווה שעזרתי...
מנגד, כשאני נכנס לתיקיות עצמן דרך המחשב שלי, אני יכול להפעיל את הקבצים אולם בלי כל התפריט.
יש אולי פתרון לבעיה הזו? אולי הגדרות בD-TOOLS ? בPOWER DVD ? :\ תודה מראש!