שעון שמקרין את השעה על התקרה/קיר
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
יש המון מוצרים כאלה בשוק אבל אני מחפש אחד שיש לו תכונות ספציפיות שלא הצלחתי למצוא באף מוצר
1) מקרין בצורה טובה על הקיר/תקרה. זה לא צריך להיות ברור באור יום מלא, אבל צריך לראות את השעה בבירור גם אם החדר לא 100% חשוך אלא רק קצת אפל.
2) השעון יכול לפעול גם מחיבור AC לחשמל, אבל יש לו בטריות לגיבוי כדי שקפיצת מתח לא תאפס לו את השעון
3) הקרנה פועלת כל הזמן (לפחות כשהשעון בחיבור קבוע לחשמל). יש המון שעונים שמקרינים את השעה על התקרה רק למשך מספר שניות בלחיצה על כפתור. אני רוצה שההקרנה תהיה קבועה.
4) מדידת והצגת טמפרטורה, עדיף במקרן, היא תכונה מאוד רצויה אבל לא חובה אם השעון מושלם מלבד התכונה הזאת.
5) התצוגה הרגילה של השעון לא מאירה את החדר באופן מוגזם בלילה כשרוצים לישון.
יש כל כך הרבה מוצרים בשוק ורובם לא עונים על הקריטריונים הנ"ל. מישהו מכיר מוצר שכן עונה על הקריטריונים? אני מוכן לשלם אפילו עד סביבות 300 ש"ח על שעון שעושה את כל הנ"ל.
1) מקרין בצורה טובה על הקיר/תקרה. זה לא צריך להיות ברור באור יום מלא, אבל צריך לראות את השעה בבירור גם אם החדר לא 100% חשוך אלא רק קצת אפל.
2) השעון יכול לפעול גם מחיבור AC לחשמל, אבל יש לו בטריות לגיבוי כדי שקפיצת מתח לא תאפס לו את השעון
3) הקרנה פועלת כל הזמן (לפחות כשהשעון בחיבור קבוע לחשמל). יש המון שעונים שמקרינים את השעה על התקרה רק למשך מספר שניות בלחיצה על כפתור. אני רוצה שההקרנה תהיה קבועה.
4) מדידת והצגת טמפרטורה, עדיף במקרן, היא תכונה מאוד רצויה אבל לא חובה אם השעון מושלם מלבד התכונה הזאת.
5) התצוגה הרגילה של השעון לא מאירה את החדר באופן מוגזם בלילה כשרוצים לישון.
יש כל כך הרבה מוצרים בשוק ורובם לא עונים על הקריטריונים הנ"ל. מישהו מכיר מוצר שכן עונה על הקריטריונים? אני מוכן לשלם אפילו עד סביבות 300 ש"ח על שעון שעושה את כל הנ"ל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני רכשתי מספר שעונים כאלו לבית - אני מאד מרוצה. אמנם לא מקרין על הקיר אבל חיפשתי פתרון שיחליף את השעון בממיר..
https://www.aliexpress.com/item/Elegant ... 4c4d1GX30E
https://www.aliexpress.com/item/Elegant ... 4c4d1GX30E