הצליל שלהם אצלי באמת שונה מכל 816 ששמעתי בחנויות, מדובר ברמקול "משוגע" לגמריי, היה לי קשה מאוד למצוא שידוך, אבל כשמצאתי.. מדהים, רך, תלת מימדי (ואני לא מדבר על ק"ב), מפורט.
אבל.. מאז ששמעתי את ה-1038be של פוקאל... ה-816 נשמעים 'חיוורים' לפעמים
ובאמת ששמעתי את ה1038be בתצוגה לא להיט בכלל, המגבר ששודך היה סביר וממש לא ברמה של הרמקול (דנון PMA2010) - עודף באס, אין טיפה זכר למושג "במה".. אך עם זאת... העומק המטורף, הטוויטר... הטוויטר...............

לא שמעתי טוויטר כל כך רך וכל כך חד בו זמנית, הוא פשוט נכון.
ה-816 מביא לך את הלהקה לאולפן הקלטות, ה1038be יצר קונצרט פרטי, וזה עוד בלי להרגיש את הבמה, אני רק מתאר לעצמי מה יקרה שישדכו לדבר הזה מגבר ראוי.
כרגע התקציב מספיק בדיוק לזוג 1028be חדש, ואני מעדיף לא להתקרב למלוא התקציב, הערך המקסימלי לכסף נמצא ביד שניה ותצוגה, ולשם אני חותר... אין לי בעיה לחכות, אני ממש לא סובל עם ה816 לבינתיים.
אך לא אוכל להוציא כמה עשרות על רמקול בלי לבדוק אפשרויות, כרגע ברשימה:
Living Voice Auditorium
B&W 803\4D - שמעתי אותם עם הפוקאל, והם נשמעו לי 'מתורבתים' מדיי, אצטרך לשמוע שוב.
Paradigm S8 Signature - העיצוב לא לטעמי, אך עושה רושם שמדובר ברמקול לא פראיר בכלל, אשר עושה שימוש בטוויטר הבריליום של פוקאל מהגרסא הראשונה למיטב הבנתי.
Audio Physic Virgo - ?
אני מעדיף רמקולים יחסית קלים להנעה (ידוע לי שרוב הרשימה לא כזו),
עדיפות לרמקול שיהיה אפשרי למצוא הגברה ביד שניה עד 10K.
הרמקול ישמש לסטריאו (dire straits, pink floyd, sting, mark knopfler וכו') וקולנוע ביתי.
ישורשר לסאב של REL.