שלום כולם,
אני יתמצת את הנושא ויקדים - אני מחפש דרך לעקוף את החסימה של ישראל בנטפליקס.
החסימה שלהם כוללת חסימה של IP (את זה כבר עברתי, יש לי VPN שאני משלם עליו)
וחסימה של אמצעי תשלום שהמקור שלו לא אמריקאי (לרבות PayPal וכרטיס אשראי)
כאמור ניסיתי להרשם והצלחתי באמצעות שימוש בVPN,
אבל נחסמתי בניסיון להכניס כרטיס אשראי ישראלי או את החשבון פייפאל שלי.
ממליץ באופן כללי לעשות אמריקן אקספרס ולשייך לו כתובת אמריקאית באמצעות גלובל-שופס. חוסך הרבה בלגן במקרים האלה, ומאפשר לרכוש בלי שום בעיה מכל אתר בעולם עם כתובת חיוב אמריקאית.
יש לי מנוי לנטפליקס, הולו פלוס ואני קונה ככה ב-iTunes.
דרך אגב, תעזוב את ה-VPN ותעבור ל-unblock us. זול יותר ועובד טוב יותר ברוב המקרים.
כמו שאמר החבר מעלי - עם אמריקן אקס והחנות שלהם בארה"ב הכל עובד נהדר.
הזמנתי מהתאר של HP, APPLE והכל עובד נהדר. משום מה הם לא אוהבים כרטיסים לא אמריקאים...
קרמריקה כתב:ממליץ באופן כללי לעשות אמריקן אקספרס ולשייך לו כתובת אמריקאית באמצעות גלובל-שופס. חוסך הרבה בלגן במקרים האלה, ומאפשר לרכוש בלי שום בעיה מכל אתר בעולם עם כתובת חיוב אמריקאית.
יש לי מנוי לנטפליקס, הולו פלוס ואני קונה ככה ב-iTunes.
דרך אגב, תעזוב את ה-VPN ותעבור ל-unblock us. זול יותר ועובד טוב יותר ברוב המקרים.
...
תוכל לפרט על זה? האם משייכים כתובת אמריקאית במעמד הוצאת הכרטיס בארץ? איך זה נעשה?
ברישום דרך האתר הישראלי לאמקס, הם מציאים לך להתחבר ל GLOBAL SHOP https://www.americanexpress.co.il/globalshop/
מתחבר ונרשם בחינם בלי התחייבות (מחוייב רק על השימוש).
בסוף ההרשמה אתה יכול להוריד טופס שבוא אתה ממלא את פרטיך ושולח לאמקס בפקס עם חתימה ובה אתה מבקש להוסיף כתובת משנית (אמרקאית) שקיבלתה עם ההרשמה לGLOBAL SHOP לכרטיס אשראי כלומר הכרטיס יופיע כאמריקאי מארה"ב וכישראלי בארץ.
amitzahavi כתב:ברישום דרך האתר הישראלי לאמקס, הם מציאים לך להתחבר ל GLOBAL SHOP https://www.americanexpress.co.il/globalshop/
מתחבר ונרשם בחינם בלי התחייבות (מחוייב רק על השימוש).
בסוף ההרשמה אתה יכול להוריד טופס שבוא אתה ממלא את פרטיך ושולח לאמקס בפקס עם חתימה ובה אתה מבקש להוסיף כתובת משנית (אמרקאית) שקיבלתה עם ההרשמה לGLOBAL SHOP לכרטיס אשראי כלומר הכרטיס יופיע כאמריקאי מארה"ב וכישראלי בארץ.
תוך 3 ימי עסקים זה מתעדכן אתה GOOD TO GO
בהצלחה
...
סליחה... יש מצב שתקרא את השרשור מ-2012??
מקווה...
אם כן... שאלה: אפשר לעשות מה שכתבת רק עם אמריקן אקספרס או גם עם מאסטרקארד או ויזה זהב?
אני בדיוק באותה בעיה...
כולם פה מטעים אותך, אתה יכול להשתמש בפייפאל.
ככה רכשתי במשך תקופה את התוכן שלי עד שעברתי לXBMC.
פשוט תקשר את הויזה עם PayPal אמריקאי שנפתח בזמן שאתה על פרוקסי וIP אמריקאי ותגדיר לך כתובת אמריקאית לPP ולנטפליקס ואתה מסודר.