עזרה | Xtreamer Pro לא מתחבר אוטומטית לרשת הביתית
ברשותי Xtreamer Pro שנרכש בבאג דיוטי פרי לפני מעל שנה וחצי, בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה:
כאשר אני מדליק את המכשיר הוא לא מזהה ומתחבר לרשת הביתית, מיותר לציין כי מחובר למכשיר כבל רשת באופן קבוע אשר רץ לראוטר שנמצא לא רחוק ממנו.
במידה ואני מנתק את כבל הרשת ומחבר אותו שוב (כאשר המכשיר פועל), המכשיר מתחבר אוטמטית לרשת הביתית.
בכדי לעלות על מקור הבעיה החלפתי כבל רשת (לא נפתרה) ואף ניסיתי ראוטר אחר (גם לא פתרה את בעיה) ולכן אני חושב שהבעיה במכשיר.
האקסטרימר מעודכן לגרסה האחרונה (2.7.1) ומוזנים בו שני כוננים של 2TB ירוקים.
התקשרתי לתמיכה של באג והם טענו שהבעיה במכשיר ויש להביא אותו לתיקון מעבדה.
אשמח לשמוע האם משהו נתקל בבעיה זאת או יש לו רעיון כיצד לפתור זאת ללא שליחת המכשיר לתיקון?
על כל עצה או סיוע אודה.
כאשר אני מדליק את המכשיר הוא לא מזהה ומתחבר לרשת הביתית, מיותר לציין כי מחובר למכשיר כבל רשת באופן קבוע אשר רץ לראוטר שנמצא לא רחוק ממנו.
במידה ואני מנתק את כבל הרשת ומחבר אותו שוב (כאשר המכשיר פועל), המכשיר מתחבר אוטמטית לרשת הביתית.
בכדי לעלות על מקור הבעיה החלפתי כבל רשת (לא נפתרה) ואף ניסיתי ראוטר אחר (גם לא פתרה את בעיה) ולכן אני חושב שהבעיה במכשיר.
האקסטרימר מעודכן לגרסה האחרונה (2.7.1) ומוזנים בו שני כוננים של 2TB ירוקים.
התקשרתי לתמיכה של באג והם טענו שהבעיה במכשיר ויש להביא אותו לתיקון מעבדה.
אשמח לשמוע האם משהו נתקל בבעיה זאת או יש לו רעיון כיצד לפתור זאת ללא שליחת המכשיר לתיקון?
על כל עצה או סיוע אודה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
המכשיר מקבל IP אוטומטי מהנתב, או שמוגדרת לו כתובת ידנית?
אם אוטומטי - נסה להגדיר לו כתובת קבועה (אולי הבעיה היא באינטראקציה עם שרת ה DHCP, נתקלתי במקרה דומה בעבר עם מזרימדיה אחר).
אם אוטומטי - נסה להגדיר לו כתובת קבועה (אולי הבעיה היא באינטראקציה עם שרת ה DHCP, נתקלתי במקרה דומה בעבר עם מזרימדיה אחר).
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אני לא עם PRO אלא עם גרסת DVD שיסגור שנה באוגוסט.
בחצי שנה הראשונה לא היו לי בעיות כאלו, אחר כך במהלך כחודש היו בעיות התחברות קשות, רק אחרי 3-4 הדלקות הוא התחבר. אבל לאחרונה אין בעיות.
גם אני מחובר בLAN (כ15 מטר) לא נגעתי לא הזזתי כלום ולא היתה רעידת אדמה רצינית.
אין לי הסבר לתופעה.
בחצי שנה הראשונה לא היו לי בעיות כאלו, אחר כך במהלך כחודש היו בעיות התחברות קשות, רק אחרי 3-4 הדלקות הוא התחבר. אבל לאחרונה אין בעיות.
גם אני מחובר בLAN (כ15 מטר) לא נגעתי לא הזזתי כלום ולא היתה רעידת אדמה רצינית.
אין לי הסבר לתופעה.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
Uriler תודה על התשובה.uriler כתב:המכשיר מקבל IP אוטומטי מהנתב, או שמוגדרת לו כתובת ידנית?
אם אוטומטי - נסה להגדיר לו כתובת קבועה (אולי הבעיה היא באינטראקציה עם שרת ה DHCP, נתקלתי במקרה דומה בעבר עם מזרימדיה אחר)....
כמו שניחשת הIP הוא קבוע, אשמח אם תוכל לתת לי הסבר קצר איך להגדיר נכון כתובת קבועה למכשיר?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ראה את הקישורים שנתן mp3III, הם מסבירים על אופן קביעת הכתובת במכשיר.
שים לב שהכתובת צריכה להיות מחוץ למאגר הכתובות שמחלק שרת ה DHCP אבל באותו הקבוצה. למשל, אם הנתב מחלק כתובות בטווח 192.168.1.2-192.168.1.100, תן לסטרימר את הכתובת 192.168.1.111 (או כל כתובת דומה שתזכור).
שים לב שהכתובת צריכה להיות מחוץ למאגר הכתובות שמחלק שרת ה DHCP אבל באותו הקבוצה. למשל, אם הנתב מחלק כתובות בטווח 192.168.1.2-192.168.1.100, תן לסטרימר את הכתובת 192.168.1.111 (או כל כתובת דומה שתזכור).