המלצה ללינה בעיירה שנמצאת במסלול של כביש 1 בקליפורניה
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
באוקטובר הקרוב אני אטייל בקליפורניה, ובחלק מהמסלול אני מתכוון לנסוע מסן פרנסיסקו ללוס אנג'לס דרך כביש 1.
בד"כ מומלץ לעבור את המסלול ב 3 ימים, אבל מפאת בעיית זמנים אני יכול להקדיש למסלול יומיים, כלומר לצאת בבוקר מסן פרנסיסקו, ללון בערב באחת העיירות, ולמחרת להמשיך בנסיעה ולהגיע ללוס אנג'לס.
באיזה עיירה מומלץ לשהות בלילה, כזו שתהיה בערך באמצע הדרך, ושיהיה נעים ומעניין לטייל בה בערב ?
בד"כ מומלץ לעבור את המסלול ב 3 ימים, אבל מפאת בעיית זמנים אני יכול להקדיש למסלול יומיים, כלומר לצאת בבוקר מסן פרנסיסקו, ללון בערב באחת העיירות, ולמחרת להמשיך בנסיעה ולהגיע ללוס אנג'לס.
באיזה עיירה מומלץ לשהות בלילה, כזו שתהיה בערך באמצע הדרך, ושיהיה נעים ומעניין לטייל בה בערב ?
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
יצא לי לעשות את זה כמה פעמים מכל כיוון
ממליץ על עיירה בשם carmel
תמיד עשיתי הפסקה אחת כי אין לי בעיה לנהוג הרבה שעות'
היו פעמים שפשוט יצאנו לדרך ולפי החשק עצרנו במוטל נחמד'
ממליץ על עיירה בשם carmel
תמיד עשיתי הפסקה אחת כי אין לי בעיה לנהוג הרבה שעות'
היו פעמים שפשוט יצאנו לדרך ולפי החשק עצרנו במוטל נחמד'
נערך לאחרונה על ידי Rino ב 23/06/2012 20:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
לפי המפה אני רואה ש carmel נמצאת קרוב לסן פרנסיסקו, כלומר למחרת הנסיעה ללוס אנגלס תהיה מאוד ארוכה, ואגיע לשם רק בערב.
אני מעדיף להגיע ללוס אנג'לס בצהריים, וזאת לאחר עצירה בסנטה ברברה.
אני מעדיף להגיע ללוס אנג'לס בצהריים, וזאת לאחר עצירה בסנטה ברברה.
- Rino
- חבר מכור קשה

san simeon גם יכולה להיות אופציה , יש שם אחלה מלונותsufgi כתב:לפי המפה אני רואה ש carmel נמצאת קרוב לסן פרנסיסקו, כלומר למחרת הנסיעה ללוס אנגלס תהיה מאוד ארוכה, ואגיע לשם רק בערב.
אני מעדיף להגיע ללוס אנג'לס בצהריים, וזאת לאחר עצירה בסנטה ברברה....
- Rino
- חבר מכור קשה

לנתי גם ב moro bay עיירת דייגים נחמדה (לא ממש התלהבתי מהסלע הענק שכולם הולכים לראות שם)sufgi כתב:אני אנסה לצמצם את האפשרויות
san simeon
pismo beach
morro bay
cambria
מי הכי מומלץ ?...
וגם ב san simeon - לדעתי שווה יותר,
קח בחשבון שבתקופה שאתה נוסע מחשיך יחסית מוקדם,
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אנחנו גם עשינו את הדרך הזו ביומיים. אנחנו לנו ב-San Luis Obispo, עיירה חביבה ונחמדה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ממליץ לך לישון בסן סימון. San Simeon Lodge זול יחסית ויש מסעדה עם אוכל סביר.sufgi כתב:באוקטובר הקרוב אני אטייל בקליפורניה, ובחלק מהמסלול אני מתכוון לנסוע מסן פרנסיסקו ללוס אנג'לס דרך כביש 1.
באיזה עיירה מומלץ לשהות בלילה, כזו שתהיה בערך באמצע הדרך, ושיהיה נעים ומעניין לטייל בה בערב ?...
אני דווקא הייתי מוותר באילוצי הזמן שלך על ה Seventeen Miles Road.
ממליץ בחום לעצור למסלול הליכה קצרצר ב Julia Pfeiffer Burns State Park בביג סר. יש שם מפל שנופל ישר לים (הכי גבוה בארה"ב) ונוף מדהים אפילו בקריטריונים שהאיזור המהמם הזה קובע.
את היום השני אתה יכול להתחיל בסיור מוקדם ב Hearst Castle שבהחלט שווה ביקור (להרשם מראש - הביקוש רב).
בן[/eng]
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אגב, יש עוד המלצות?
אנחנו נעשה בקרוב את סאן פרנסיסקו, דרך יוסמיטי, בחזרה לסאן דייאגו ובסוף LA...
אנחנו נעשה בקרוב את סאן פרנסיסקו, דרך יוסמיטי, בחזרה לסאן דייאגו ובסוף LA...
הי עופר,oferlaor כתב:אגב, יש עוד המלצות?
אנחנו נעשה בקרוב את סאן פרנסיסקו, דרך יוסמיטי, בחזרה לסאן דייאגו ובסוף LA......
אני לא יודע אם אתם יכולים לשנות מסלול, אבל אם כן, לא הייתי מוותר על כביש 1
בקטע המעניין של כביש 1 (Big Sur) - הנופים יוצאי דופן !
סן פרנסיסקו מדליקה. מלאה מוזיאונים, שכונות יפות, שווקים ומקומות עם אוכל טוב.
בן
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
מה זה יש עוד המלצות? נסיעה פעם ראשונה? מה המסלול? יש מיליון דברים...oferlaor כתב:אגב, יש עוד המלצות?
אנחנו נעשה בקרוב את סאן פרנסיסקו, דרך יוסמיטי, בחזרה לסאן דייאגו ובסוף LA......
אגב לגבי השאלה איפה ללון אני אישית עושה את המסלול ביומיים ( כבר כמה פעמים ) ולן במוטל שנמצא בדרך לפי העייפות שלי. יש לזכור שארה"ב זה לא כמו פה, שם בכל חור ופינה יש מוטל כך שלא צריך לחפש.
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
נכון מאד !מה זה יש עוד המלצות? נסיעה פעם ראשונה? מה המסלול? יש מיליון דברים......
דווקא באיזורי יוסמיטי וכביש 1 בקטעים מסויימים (ביג סר), בלי הזמנה מראש עשויה להיות בעיה במציאת מקום לינה ברגע האחרוןאגב לגבי השאלה איפה ללון אני אישית עושה את המסלול ביומיים ( כבר כמה פעמים ) ולן במוטל שנמצא בדרך לפי העייפות שלי. יש לזכור שארה"ב זה לא כמו פה, שם בכל חור ופינה יש מוטל כך שלא צריך לחפש....
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
לא להחמיץ את האקווריום של מונטריי (קצת לפני כרמל מכוון סן-פרנציסקו)
http://www.montereybayaquarium.org/
http://www.montereybayaquarium.org/
(השאלה תפסה אותי כי לפני כמה שעות חזרתי מSF
)
א) לגבי השואל הראשון, אז כרמל אכן קרובה מידי לSF ולא כדאי ללון שמה. כדאי לעצור שם לאיזה חצי שעה.
על 17 mile והאקאוורים של מונטריי הייתי מוותר בגלל אילוצי הזמן. 17 מייל זה גם לא כזה שוס בהשוואה להמשך כביש 1 דרומה, זה יפה מאוד אבל מתאים למי שנאלץ להישאר בצפון.
עופר, עשיתי עם הילדים מסלול מאוד דומה אך בכיוון ההפוך באוקטובר האחרון (בלי SD).
ל.א. - נסיעה וטיול באותו היום בסקוויה. לא להחמיץ, זה לא דורש יותר מידי זמן (למרות שכרגיל אפשר גם להיות שם כמה ימים).
המשך ליוסמיטי ליומיים . ליוסמיטי יש את החיסרון של נחלים ומפלים בשפל בסתיו אך עדיין מדהים. (חייב ליסוע לשם פעם באפריל לראות את ההפשרה).
נסיעה של כמה שעות מערבה למונטריי - ביקור בכרמל (+ גיחה של כמב ק"מ בכביש 1 דרומה), 17 מייל, והאקוורים של מונטריי. (הנסיעה הייתה בערב של היום השני ביוסמיטי, לנו במונטריי ואת הנ"ל עשינו ביום אחד כשבערב נסענו לארוחת ערב בוואלי ובסוף לינה בSF. יומיים בSF והמשכנו לחוף המזרחי.
על כמה ימים מדובר אצלך ?
א) לגבי השואל הראשון, אז כרמל אכן קרובה מידי לSF ולא כדאי ללון שמה. כדאי לעצור שם לאיזה חצי שעה.
על 17 mile והאקאוורים של מונטריי הייתי מוותר בגלל אילוצי הזמן. 17 מייל זה גם לא כזה שוס בהשוואה להמשך כביש 1 דרומה, זה יפה מאוד אבל מתאים למי שנאלץ להישאר בצפון.
עופר, עשיתי עם הילדים מסלול מאוד דומה אך בכיוון ההפוך באוקטובר האחרון (בלי SD).
ל.א. - נסיעה וטיול באותו היום בסקוויה. לא להחמיץ, זה לא דורש יותר מידי זמן (למרות שכרגיל אפשר גם להיות שם כמה ימים).
המשך ליוסמיטי ליומיים . ליוסמיטי יש את החיסרון של נחלים ומפלים בשפל בסתיו אך עדיין מדהים. (חייב ליסוע לשם פעם באפריל לראות את ההפשרה).
נסיעה של כמה שעות מערבה למונטריי - ביקור בכרמל (+ גיחה של כמב ק"מ בכביש 1 דרומה), 17 מייל, והאקוורים של מונטריי. (הנסיעה הייתה בערב של היום השני ביוסמיטי, לנו במונטריי ואת הנ"ל עשינו ביום אחד כשבערב נסענו לארוחת ערב בוואלי ובסוף לינה בSF. יומיים בSF והמשכנו לחוף המזרחי.
על כמה ימים מדובר אצלך ?
משה
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
לפני שבועיים חזרתי מטיול דומה.
לא לוותר על דרך 17 המיילים, ארה"ב במיטבה, לראות אנשים שחיים בעולם אחר משלנו...
הנופים של כביש 1 מדהימים, כיף מאוד לנסוע עליהם מי שנוהג מרגיש את הרכב ממש.
פיתולים יפים כאשר מימין האוקינוס ומשמאל עצים ירוקים ללא סוף... (אם באים מSF ל-LA)
אנחנו יצאנו מ-SF בבוקר, עצרנו באקווריום, עברנו בכרמל והמשכנו עד למורו ביי.
ממליץ לא לנסוע בלילה מכיוון שמפספסים את כל הנוף, במיוחד בקטע עד למורו ביי שבו מרוכז כל היופי והכבישים המפותלים.
ממליץ גם לחשב את הזמן שנדרש לנסיעה ולתכנן בהתאם עצירה באתרים, אנחנו נלחצנו לקראת הסוף והגענו למורו ביי בלילה.
בתקופה שהיינו החשיך ב-20:00, תבדוק מתי מחשיך באוקטובר.
אזהרה - בנות לא אוהבות את הכביש הזה למרות שלטעמי הוא בכלל לא מסוכן כל עוד נוסעים במהירות המותרת.
לא לוותר על דרך 17 המיילים, ארה"ב במיטבה, לראות אנשים שחיים בעולם אחר משלנו...
הנופים של כביש 1 מדהימים, כיף מאוד לנסוע עליהם מי שנוהג מרגיש את הרכב ממש.
פיתולים יפים כאשר מימין האוקינוס ומשמאל עצים ירוקים ללא סוף... (אם באים מSF ל-LA)
אנחנו יצאנו מ-SF בבוקר, עצרנו באקווריום, עברנו בכרמל והמשכנו עד למורו ביי.
ממליץ לא לנסוע בלילה מכיוון שמפספסים את כל הנוף, במיוחד בקטע עד למורו ביי שבו מרוכז כל היופי והכבישים המפותלים.
ממליץ גם לחשב את הזמן שנדרש לנסיעה ולתכנן בהתאם עצירה באתרים, אנחנו נלחצנו לקראת הסוף והגענו למורו ביי בלילה.
בתקופה שהיינו החשיך ב-20:00, תבדוק מתי מחשיך באוקטובר.
אזהרה - בנות לא אוהבות את הכביש הזה למרות שלטעמי הוא בכלל לא מסוכן כל עוד נוסעים במהירות המותרת.
כמה המלצות קטנות:
בRoute 1, בBig Sur, יש מסעדה בשם Nepenthe. הנוף פשוט מדהים. אין דברים כאלה. האוכל קצת על הצד ההיפי, אבל זו חוויה מומלצת +++
סן דיאגו: לא לוותר על סיור בנושאת המטוסים MIDWAY. שווה כל דולר. על הסיפון כמות מדהימה של מטוסי קרב. בטן האוניה לא פחות מרשים... מרפאות, מטבחים... עיר שלמה. מתאים גם לילדים לא מאוד קטנים. גן החיות גדול ויפה ושווה את היום שצריך להשקיע בו. למבוגרים יותר, אפשר לקחת מעבורת (או לנהוג על גשר מרהיב) לאי CORONADO. בצד הרחוק יותר מסן דיאגו (רבע שעה הליכה מנקודת העגינה של המעבורת), נמצא מלון Del Coronado, שבו צולם חלק גדול מהסרט "חמים וטעים" (למרות שבסרט המלון היה אמור להיות בפלורידה...). החוף נקי ויפה.
בRoute 1, בBig Sur, יש מסעדה בשם Nepenthe. הנוף פשוט מדהים. אין דברים כאלה. האוכל קצת על הצד ההיפי, אבל זו חוויה מומלצת +++
סן דיאגו: לא לוותר על סיור בנושאת המטוסים MIDWAY. שווה כל דולר. על הסיפון כמות מדהימה של מטוסי קרב. בטן האוניה לא פחות מרשים... מרפאות, מטבחים... עיר שלמה. מתאים גם לילדים לא מאוד קטנים. גן החיות גדול ויפה ושווה את היום שצריך להשקיע בו. למבוגרים יותר, אפשר לקחת מעבורת (או לנהוג על גשר מרהיב) לאי CORONADO. בצד הרחוק יותר מסן דיאגו (רבע שעה הליכה מנקודת העגינה של המעבורת), נמצא מלון Del Coronado, שבו צולם חלק גדול מהסרט "חמים וטעים" (למרות שבסרט המלון היה אמור להיות בפלורידה...). החוף נקי ויפה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים