בעיית שליטה על HD_MAGIC
נתקלתי בבעייה של חוסר תגובה טוטאלי בממיר hd-magic לפקודות מהשלט בזמנים מסוימים של היום, 3 ממירים ושלטים חדשים מסוג זה החליפו לי ולא עזר.
היום גיליתי שכאשר הנורות החסכוניות (3 X פלורוסניות הברגה) בסלון דולקות יש את הבעייה, וכאשר הם כבויות השליטה תקינה. וגם כאשר 3 X נורות רגילות דולקות לבד או בנוסף לחסכוניות אין את הבעיה.
האם מישהו בפורום יודע על זה שישנה חסימת קליטת האינפרה בממיר מהנורות האלו ויש פיתרון?
בהוט אמרו שאחליף לנורות רגילות כיוון שאין להם פיתרון.
נשמע מוזר לחזור לנורות בזבזניות בחשמל.
היום גיליתי שכאשר הנורות החסכוניות (3 X פלורוסניות הברגה) בסלון דולקות יש את הבעייה, וכאשר הם כבויות השליטה תקינה. וגם כאשר 3 X נורות רגילות דולקות לבד או בנוסף לחסכוניות אין את הבעיה.
האם מישהו בפורום יודע על זה שישנה חסימת קליטת האינפרה בממיר מהנורות האלו ויש פיתרון?
בהוט אמרו שאחליף לנורות רגילות כיוון שאין להם פיתרון.
נשמע מוזר לחזור לנורות בזבזניות בחשמל.
תראה, שלט מסוג אחר הרי לא יביאו לך. יש שלט אחד למג'יק וזה מה יש. הפיתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו (מלבד החלפת הנורות) זה לקנות שלט אוניברסלי שיכול ללמוד פקודות משלטים אחרים. הבעיה היא שזה לא בהכרח יסדר את הבעיה, יכול להיות שהבעיה תהיה קיימת גם עם שלט אחר
עד עכשיו היו לך שלושה שלטים זהים לחלוטין. ברור שהחלפה שלהם לא תעזור. אולי שלט אוניברסלי ישלח אותות בצורה קצת שונה או יותר עוצמתית כך שתתגבר על ההפרעות מהתאורה, אבל רוב הסיכויים שזה באמת לא יעזור. אין שום פיתרון אחר, בגלל זה גם אף אחד חוץ ממני לא מגיב פה
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
הבעיה היא במקלט של הממיר שלא מנטרל רעשים כמו שצריך.
כנראה צריך להחליף לנורות יותר איכותיות שמייצרות פחות רעש אינפרא-רד.
אולי הממיר נמצא אצלך בתוך ארונית וזכוכית כהה תחסום קצת מהרעש (אולי נייר צלופן כהה מודבק על הגלאי של הממיר יעזור) ויעביר את האות מהשלט יותר חזק מה"רעש" שמייצרות הנורות.
כנראה צריך להחליף לנורות יותר איכותיות שמייצרות פחות רעש אינפרא-רד.
אולי הממיר נמצא אצלך בתוך ארונית וזכוכית כהה תחסום קצת מהרעש (אולי נייר צלופן כהה מודבק על הגלאי של הממיר יעזור) ויעביר את האות מהשלט יותר חזק מה"רעש" שמייצרות הנורות.
האם תופעת זו ידועה ?
כן, הגיוני שהנורות מיצרות רעש בתדר של האינפרה.
אני רק לא מבין איך התופעה הזו לא מפורסמת ולא ידועה אצל רבים ואחרים פה בפורום.
חשבתי שרבים יומרו שזו תופעה קיימת וידועה, וישנו פיתרון א/ב/ג.
הייתי שמח לדעת איזה סוג של פילטר לשים מנסיון במקום לחזור לנורות הישנות.
אני רק לא מבין איך התופעה הזו לא מפורסמת ולא ידועה אצל רבים ואחרים פה בפורום.
חשבתי שרבים יומרו שזו תופעה קיימת וידועה, וישנו פיתרון א/ב/ג.
הייתי שמח לדעת איזה סוג של פילטר לשים מנסיון במקום לחזור לנורות הישנות.