מישהו מכיר או בעלים של מכשיר אליפטיקל?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

ברשותי המכשיר שבתמונה המצורפת. המכשיר עושה את העבודה בגדול אבל התחיל קצת להתפרק, חורק הרבה ובעיקר לא יציב.
המכשיר ברשותי כמעט 3 שנים. קניתי אותו מתצוגה ב 5K. הבעיה היא שהוא המכשיר היחיד שאני מצאתי שנמכר ללא הידיות בשביל הידיים (אני שונא את הידיות האלה וכשהן קיימות, בגלל התנועה שלהן, הן מאוד מפריעות כשמנסים לא להשתמש בהן). חוץ ממנו היחידים שמצאתי ללא הידיות לידיים מתחילים ב 12K ש"ח.

מישהו מכיר או התנסה באחד כזה שלא עולה כל כך יקר?

תודה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Barry
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298

שליחה

בתור "בוגר" של 3 אליפטיקלים (כולל מכשיר שנראה דומה לשלך, אבל עם ידיות לידיים), המסקנה שלי היא שהמכשירים "הביתיים" שמוכרים ברשתות, כולם "מתפרקים" מהר מאוד, מתחילים לחרוק ולאבד את ההתנגדות כאשר מתאמנים עליהם.
הדבר קורה מהר יותר ככל שהמשקל של המתאמן גבוה יותר.

כל פעם אני אומר לעצמי שהפעם אני אשקיע ואקנה מכשיר יקר כמו בחדר כושר שיחזיק להמון זמן. בסוף אני תמיד דוחה את הקנייה של המכשיר היקר, קונה משהו זול במגה ספורט / ספורט ורטהיימר ואומר לעצמי שזה יחזיר שנה שנתיים ואז נקנה משהו איכותי... וחוזר חלילה...

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

בסוף אני תמיד דוחה את הקנייה של המכשיר היקר, קונה משהו זול במגה ספורט / ספורט ורטהיימר ואומר לעצמי שזה יחזיר שנה שנתיים ואז נקנה משהו איכותי... וחוזר חלילה...
...
האליפטים במכון כושר עולים בממוצע 35K, ככה שלרכוש משהו זול ולהחליף אחרי שנה/שנתיים זה רעיון טוב בסה"כ.

kingikra - גם אני בזמנו חיפשתי משהו כזה יחסית בזול, בסוף לא מצאתי. פשוט צריך לרכוש מכשיר זול ולנסר את הידיות :!:

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

לנסר נשמע לי אגרסיבי מדי. אין כאלה שהידיות לידיים מתפרקות?

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

לנסר נשמע לי אגרסיבי מדי. אין כאלה שהידיות לידיים מתפרקות?
...
אני סתם צחקתי. ידיות מתפרקות? אולי, צריך לחפש.

חזור אל “ללא קשר”