יש לי מכונת קפה של רנצ׳יליו סילביה דור 1 עם מטחנה וכל שאר האביזרים.
מאחר והכנת ספל קפה אחד דורשת הרבה התעסקות וזמן פשוט הפסקתי להכין קפה והמכונה הפכה לאביזר דקורטיבי למטבח.
אז אני מחפש מכונת קפה טובה שתפיק קפה טוב והקצפה ברמה גבוהה מאוד ושלא דורשת זמן והתעסקות, חשבתי על nespresso citiz & milk c120
פשוט תלך לנסות
נספרסו זו אחת המכונות הפופולריות - בטוח שיש אותה להמון מכרים שלך, או במשרד של חברים שלך. אפשר גם ללכת לחנויות נספרסו. פעם אחת הייתי שם והם מאוד אדיבים ויתנו לך לטעום מאיזו קפסולה שתרצה.
לגבי כמה זה יאכזב אותך - זה בעיקר תלוי בך וכמה טעם של קפה טוב חשוב לך.
מצד אחד ההבדל אכן תהומי
מצד שני עדיף מכונה שתוציא קפה בינוני אבל שתשתה ממנה מאשר מכונה שיכולה להוציא קפה מולה אך עומדת ללא שימוש.
לך לאחת מחנויות נספרסו ותטעם. טעים לך מספיק? לך על זה. לא טעים? תתאמץ או שתשתה קפה בחוץ...
אני דווקה חושב שחלק גדול מהדרך כבר עשית: הסט כבר עומד על השייש.... רק תעשה מעמץ ותשמיש אותו מחדש. זה שווה!!! קפה נהדר , הקצפה כמו שצריך והרגשה שאתה אחלה בריסטה שבעולם!!!!!
שרלון, תן לזה עוד צ׳אנס! מגיע לך משהו יותר טוב מנס משודרג...
בתור אחד שיש לו סילביה בבית ונספרסו בעבודה אני יכול לומר שיש הבדל ולא קטן.
1. קפוצי'נו - יש לנו סט של מקציף אירוצ'ינו ומכונה קפסולות, סך הכל תוצאה יפה אבל לא כמו בסילביה. יש הבדל.
2. אספרסו - כאן ההבדל בכלל תהומי, אין אפשרות להשוות בין אספרסו מהסיבליה שהוא בעל גוף, ארומה, מרקם לעומת הקפה של נספרסו.
gedkoz כתב:אני דווקה חושב שחלק גדול מהדרך כבר עשית: הסט כבר עומד על השייש.... רק תעשה מעמץ ותשמיש אותו מחדש. זה שווה!!! קפה נהדר , הקצפה כמו שצריך והרגשה שאתה אחלה בריסטה שבעולם!!!!!
שרלון, תן לזה עוד צ׳אנס! מגיע לך משהו יותר טוב מנס משודרג...