דסקטופ נחתך ברזולוציה של 1920*1080?
אהלן,
בסופו של דבר קניתי את ה 47LK530Y של LG ואני די מבסוט, רק שיש לי איזושהי בעיה - כשאני מחבר את המחשב ושם על רזולוציה של 1920*1080 הדסקטופ נחתך בקצוות (כאילו הרזולוציה לא מתאימה) וכשאני מוריד לרזולוציה של 1366*768 זה בסדר גמור - מישהו נתקל באותה בעיה ויודע איך לפתור?
בסופו של דבר קניתי את ה 47LK530Y של LG ואני די מבסוט, רק שיש לי איזושהי בעיה - כשאני מחבר את המחשב ושם על רזולוציה של 1920*1080 הדסקטופ נחתך בקצוות (כאילו הרזולוציה לא מתאימה) וכשאני מוריד לרזולוציה של 1366*768 זה בסדר גמור - מישהו נתקל באותה בעיה ויודע איך לפתור?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לפי הרזולוציה זה אתה חפמחבר מחשב נייד נכון?
א. תבדוק שאתה מבצע תצוגה רק בטיב שלך בלי הנייד.
ב. יש באפשרויות גרפיקה ( קליק ימני כל שולחן בעבודה) אפשר לעשות over scan
א. תבדוק שאתה מבצע תצוגה רק בטיב שלך בלי הנייד.
ב. יש באפשרויות גרפיקה ( קליק ימני כל שולחן בעבודה) אפשר לעשות over scan
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- misanthrope
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
האם מותקן לך ה Nvidia control panel?
אם לא - תתקין.
אם כן, באפשרויות (תחת display-> adjust desktop size and position) אפשר למתוח ולכווץ את התצוגה (זה ה overscan ודומיו) (אתה עושה את זה אחרי שאתה מכוון multiple displays)
בהצלחה
האם מותקן לך ה Nvidia control panel?
אם לא - תתקין.
אם כן, באפשרויות (תחת display-> adjust desktop size and position) אפשר למתוח ולכווץ את התצוגה (זה ה overscan ודומיו) (אתה עושה את זה אחרי שאתה מכוון multiple displays)
בהצלחה
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
שינוי בשיטה הזו בעצם משנה (מקטין) את הרזולוצייה ופוגע באיכות התמונה.
רוב הסיכויים שהטלווזיה שלך במצב מתיחה.
גם אצלי זה היה ככה על ההתחלה (חיבור HDMI) ופשוט שיניתי בטלווזיה את היחס תצוגה מWIDE ל NATIVE (טושיבה).
רוב הסיכויים שהטלווזיה שלך במצב מתיחה.
גם אצלי זה היה ככה על ההתחלה (חיבור HDMI) ופשוט שיניתי בטלווזיה את היחס תצוגה מWIDE ל NATIVE (טושיבה).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
החיבור הוא ב-HDMI, והתקנתי את ה nvidia control panel (לפני שראיתי פה את התגובות) - בכל אופן שיניתי בטלויזיה עצמה את ההגדרה ל-Just scan (למה לעזאזל שמו לי את שפת המערכת בעברית אני לא יודע...) ועכשיו הדסקטופ לא נחתך, אבל הצבעים לא נראים טבעיים (לא משהו נורא, אבל בכל זאת - וכשהייתי ב1360*768 זה היה נראה בסדר מבחינת צבעים) - השאלה מה מבין האפשרויות פוגע הכי פחות באיכות והאם יש בכלל דרך להציג את התמונה נורמלי ברזולוציה הזאת מבלי לפגוע באיכות, או שפשוט עדיף להישאר ברזולוציה הנמוכה יותר? (אני גם ככה רואה בעיקר סרטי 720p ורוב שידורי ה-HD בארץ הם באיכות הזו).