ASUS TRANSFORMER מארה"ב ** נערך **
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום חברים,
קיבלתי היום את הטאבלט שבנושא מארה"ב ויש לי כמה שאלות תם:
1. המטען הוא מתאם USB (כמו במרבית הסמארטפונים שיש בשוק) אותו ניתן לחבר לשקע. על המתאם עצמו רשום INPUT-100-240V~50/60Hz 0.5A. האם פירושו של דבר שאוכל לחבר את המתאם ישירות לשקע (עם מתאם חיבור לשקע בישראל) מבלי שאצטרך להשתמש בשנאי שיבצע התאמה ל-110V המקובל בארה"ב?
2. עד שאקבל תשובה אני מטעין את הטאבלט באמצעות חיבור USB ישירות למחשב נייד. משום מה אני לא מקבל שום מכוון לגבי ההטענה וגם אין לי אפשרות להדליק את המכשיר - למישהו יש השערה מדוע ? (אגב, בספר המצורף לאריזה רשום כי יש להטעין את המכשיר לפחות 8 שעות לפני השימוש הראשון, אבל לא סביר שהסוללה ריקה לחלוטין).
תודה לעונים!
קיבלתי היום את הטאבלט שבנושא מארה"ב ויש לי כמה שאלות תם:
1. המטען הוא מתאם USB (כמו במרבית הסמארטפונים שיש בשוק) אותו ניתן לחבר לשקע. על המתאם עצמו רשום INPUT-100-240V~50/60Hz 0.5A. האם פירושו של דבר שאוכל לחבר את המתאם ישירות לשקע (עם מתאם חיבור לשקע בישראל) מבלי שאצטרך להשתמש בשנאי שיבצע התאמה ל-110V המקובל בארה"ב?
2. עד שאקבל תשובה אני מטעין את הטאבלט באמצעות חיבור USB ישירות למחשב נייד. משום מה אני לא מקבל שום מכוון לגבי ההטענה וגם אין לי אפשרות להדליק את המכשיר - למישהו יש השערה מדוע ? (אגב, בספר המצורף לאריזה רשום כי יש להטעין את המכשיר לפחות 8 שעות לפני השימוש הראשון, אבל לא סביר שהסוללה ריקה לחלוטין).
תודה לעונים!
נערך לאחרונה על ידי blknom1 ב 24/06/2012 22:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

טוב, ההטענה הסתיימה 
עכשיו בעיה חדשה: המכשיר תקוע.. כבר במסך הפתיחה כשהייתי צריך להגדיר שפה הייתי צריך להדליק ולכבות את המכשיר מס' פעמים עד שלבסוף המכשיר הגיב. לאחר שביצעתי עדכון קושחה המכשיר מצוי במסך נעילה ואינו מגיב לדבר מלבד לכפתור של כיבוי המכשיר (שאגב ברגע שקופצת הודעה לאישור כיבוי המכשיר אינו מגיב ללחיצות). הצלחתי פעם אחת להשתחרר ממסך הנעילה ולאחר צילום המכשיר נתקע מחדש...
האם יש בעיות ידועות של קפיאה במכשיר מדגם TF300T... מה עלי לעשות?
עכשיו בעיה חדשה: המכשיר תקוע.. כבר במסך הפתיחה כשהייתי צריך להגדיר שפה הייתי צריך להדליק ולכבות את המכשיר מס' פעמים עד שלבסוף המכשיר הגיב. לאחר שביצעתי עדכון קושחה המכשיר מצוי במסך נעילה ואינו מגיב לדבר מלבד לכפתור של כיבוי המכשיר (שאגב ברגע שקופצת הודעה לאישור כיבוי המכשיר אינו מגיב ללחיצות). הצלחתי פעם אחת להשתחרר ממסך הנעילה ולאחר צילום המכשיר נתקע מחדש...
האם יש בעיות ידועות של קפיאה במכשיר מדגם TF300T... מה עלי לעשות?
פעולת soft reset מתבצעת על ידי לחיצה של 10 שניות על כפתור ההפעלה. משהו לא מריח טוב בתיאורים שלך. ממליץ לך לשחזר הגדרות יצרן ולנסות שוב הכל מהתחלה (תבצע את כל הפעולות האלה כאשר המכשיר לא מחובר לחשמל)
-
blknom1
-
- חבר ותיק

האמת עשיתי soft reset פעמיים. איך משחזרים הגדרות יצרן? בהתחשב בעובדה שהמסך לא מגיב. אגב, רשמת שזה מריח לא טוב, מה כוונתך?osherov כתב:פעולת soft reset מתבצעת על ידי לחיצה של 10 שניות על כפתור ההפעלה. משהו לא מריח טוב בתיאורים שלך. ממליץ לך לשחזר הגדרות יצרן ולנסות שוב הכל מהתחלה (תבצע את כל הפעולות האלה כאשר המכשיר לא מחובר לחשמל)...
כוונתי שכל התקלות האלה של תקיעות ואיתחולים זה לא משהו שצריך להתרחש במכשיר שלך. אני מקווה שאין לך בעייה חומרתית איתו.
כדי לבצע שיחזור הגדרות יצרן:
1. כבה את המכשיר
2. לחץ על כפתור הווליום התחתון ואז בלי לעזוב את הכפתור, תלחץ גם על כפתור ההפעלה. תמשיך להחזיק את שני הכפתורים עד שתראה את מסך ה bootloader
3. על פי ההוראות במסך, תלחץ על כפתור העליון של הווליום כדי להתחיל את התהליך
1. כבה את המכשיר
2. לחץ על כפתור הווליום התחתון ואז בלי לעזוב את הכפתור, תלחץ גם על כפתור ההפעלה. תמשיך להחזיק את שני הכפתורים עד שתראה את מסך ה bootloader
3. על פי ההוראות במסך, תלחץ על כפתור העליון של הווליום כדי להתחיל את התהליך
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה רבה. השאלה היא איך אני מכבה את המכשיר, שהרי לחיצה ארוכה מבצעת ריסטארט אבל לא מכבה אותו.osherov כתב:כוונתי שכל התקלות האלה של תקיעות ואיתחולים זה לא משהו שצריך להתרחש במכשיר שלך. אני מקווה שאין לך בעייה חומרתית איתו.
1. כבה את המכשיר
3. על פי ההוראות במסך, תלחץ על כפתור העליון של הווליום כדי להתחיל את התהליך...
-
blknom1
-
- חבר ותיק

OSHEROV תודה רבה.
זה בדיוק מה שעשיתי - כשאני מעוניין לכבות את המכשיר חלונית הכיבוי לא מגיבה ללחיצות... (האמת היא שהמסך באופן כללי לא מגיב לדבר).
לחיצה ארוכה (8 שניות) מבצעת ריסטארט ולא כיבוי.. מוזר..
אני מאוד שזו לא בעיית חומרה.. בכל מקרה, היום בערב אנסה לסדר את המצב... אעדכן..
תודה לכולם על העזרה.
זה בדיוק מה שעשיתי - כשאני מעוניין לכבות את המכשיר חלונית הכיבוי לא מגיבה ללחיצות... (האמת היא שהמסך באופן כללי לא מגיב לדבר).
לחיצה ארוכה (8 שניות) מבצעת ריסטארט ולא כיבוי.. מוזר..
אני מאוד שזו לא בעיית חומרה.. בכל מקרה, היום בערב אנסה לסדר את המצב... אעדכן..
תודה לכולם על העזרה.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

עדכון קצר:
מבדיקה קצרה ברשת מצאתי כי הבעיה הזו ידועה ומוכרת:
- שימו לב לשרשור התגובות.
http://www.transformerforums.com/forum/ ... f300t.html
עוד לא בדקתי בעצמי, אבל נדמה לי שאין מנוס מלהחזיר את המוצר..
אגב, אני לא מעריך שאני אוכל להשתמש בנותן השירות של ASUS בארץ (המכשיר כאמור נרכש בארה"ב)?
מבדיקה קצרה ברשת מצאתי כי הבעיה הזו ידועה ומוכרת:
- שימו לב לשרשור התגובות.
http://www.transformerforums.com/forum/ ... f300t.html
עוד לא בדקתי בעצמי, אבל נדמה לי שאין מנוס מלהחזיר את המוצר..
אגב, אני לא מעריך שאני אוכל להשתמש בנותן השירות של ASUS בארץ (המכשיר כאמור נרכש בארה"ב)?
-
blknom1
-
- חבר ותיק

חברים עדכון קצר:
עשיתי הארד ריסט והמכשיר עבד מצוין.. היו לגים מדיי פעם אבל בגדול הטאבלט עובד מצוין.
עכשיו לבעיה הגדולה ביותר: כאשר אני מגיע למסך הנעילה הבעיה נותרה כמות שהיא, הכוונה היא שהמסך לא מגיב ואין אפשרות לפתוח את המכשיר....
למישהו יש רעיון ..? לא נראה שמדובר בבעיית חומרה אבל אני כמובן אשמח לשמוע את דעתכם..
תודה לכולם
עשיתי הארד ריסט והמכשיר עבד מצוין.. היו לגים מדיי פעם אבל בגדול הטאבלט עובד מצוין.
עכשיו לבעיה הגדולה ביותר: כאשר אני מגיע למסך הנעילה הבעיה נותרה כמות שהיא, הכוונה היא שהמסך לא מגיב ואין אפשרות לפתוח את המכשיר....
למישהו יש רעיון ..? לא נראה שמדובר בבעיית חומרה אבל אני כמובן אשמח לשמוע את דעתכם..
תודה לכולם
-
blknom1
-
- חבר ותיק

עדכון נוסף.. ביטלתי את נעילת המסך כך שאני יכול לעבוד עם המכשיר. יחד עם זאת, אחרי עבודה אינטנסיבית עם המכשיר אני חווה המון תקיעות וחוויית משתמש מאוד בעייתית.. בפעם הראשונה שהדלקתי את המכשיר נתבקשתי לבצע עדכון למערכת (לגרסה 4.0.3) - האם מקור הבעיה יכול להיות בעדכון?
כיצד אני יכול לחזור לגרסה המקורית.. (ניסיתי הארד ריסט או שחזור הגדרות יצרן).
תודה!!
כיצד אני יכול לחזור לגרסה המקורית.. (ניסיתי הארד ריסט או שחזור הגדרות יצרן).
תודה!!
-
blknom1
-
- חבר ותיק

החלטתי לפנות לרונלייט, היבואן הרשמי של ASUS בארץ. למישהו יש ניסיון איתם? הדעות ברשת חלוקות... הם טענו בפניי שעל פי הסיריאל של המכשיר יש לי אחריות מלאה. כל שאני צריך לעשות הוא להביא את המכשיר למעבדה בחולון ולאסוף אותו בסיום הטיפול. האחריות כוללת החלפת חומרה, ככל שיידרש., ללא עלות כמובן וזאת למרות שהמכשיר נרכש בארה"ב.