בעיה עם NETLOAD , עזרה תתקבל בשמחה.
שבת שלום,
אתמול נרשמתי ל NETLOAD למנוי שנתי.
התשלום בוצע דרך PAYPAL , והתקבלה חשבונית למייל.
לאחר התשלום לא ניתנה לי שום שם משתמש או סיסמה.
ניסיתי לשחזר סיסמא ,הסיסמא נשלחת למייל שציינתי , מקיש אותהבמסך הכניסה ומתקבל חיבור לא כמשתמש פרימיום , אלא כ משתמש חופשי.
ואז נזכרתי שלפני שנה בערך ניסיתי לפתוח חשבון חינמי , אשר המייל הנוכחי (גם של הפרימיום והחינמי) יושבים תחת אותו חשבון.
הספקתי לשלוח כבר מאתמול 4 מיילים לתמיכה שלהם , הם מתעלמים ממני לחלוטין.
מה לעשות עכשיו?
אני כולי בעצבים.
אשמח לעזרה מחברי הפורום
אתמול נרשמתי ל NETLOAD למנוי שנתי.
התשלום בוצע דרך PAYPAL , והתקבלה חשבונית למייל.
לאחר התשלום לא ניתנה לי שום שם משתמש או סיסמה.
ניסיתי לשחזר סיסמא ,הסיסמא נשלחת למייל שציינתי , מקיש אותהבמסך הכניסה ומתקבל חיבור לא כמשתמש פרימיום , אלא כ משתמש חופשי.
ואז נזכרתי שלפני שנה בערך ניסיתי לפתוח חשבון חינמי , אשר המייל הנוכחי (גם של הפרימיום והחינמי) יושבים תחת אותו חשבון.
הספקתי לשלוח כבר מאתמול 4 מיילים לתמיכה שלהם , הם מתעלמים ממני לחלוטין.
מה לעשות עכשיו?
אני כולי בעצבים.
אשמח לעזרה מחברי הפורום
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מממ. מוזר מאוד שבעת תשלום לא הגיע לך מייל עם סיסמא ומשתמש. בדקת ב"ספאם"? אני כבר פעמיים נרשמתי ל3 חודשים ללא שום בעיה.
והאם בJDownloader כשאתה נרשם עם השם והסיסמא האם זה מופיע לך כפרימיום? ועוד משהו כדרך אגב, אני באופן אישי לא הייתי נרשם לשנה לאחר שעשית זאת לFileserve והאתר הפסיק את פעולתו לאחר 5 חודשים. אני חושב שאני עדיין מנוי שם.
והאם בJDownloader כשאתה נרשם עם השם והסיסמא האם זה מופיע לך כפרימיום? ועוד משהו כדרך אגב, אני באופן אישי לא הייתי נרשם לשנה לאחר שעשית זאת לFileserve והאתר הפסיק את פעולתו לאחר 5 חודשים. אני חושב שאני עדיין מנוי שם.
"על החתום...."