מחפשים מקרר חדש, התייעצות
אהלן,
המקרר בבית מתחיל לעשות בעיות(GE בן 20 שלא הוחלף בו שום חלק עד היום!) והגיע הזמן להחליף אותו.
הכיוון הוא לא למקרר SBS אלא למקרר 3 דלתות הכולל בר מים.
שתי החברות הראשונות שעלו לנו לראש זה אמנה וליבהרר(שהליבהרר עולה פי 2 מהאמנה, אבל נזניח את זה לרגע), לאחר שהיינו באחת מחנויות מוצרי החשמל וממש לא התרשמנו מהאיכות של המקררים הקוראנים. (אומנם זה היה לפני כשנה וחצי אבל לא אמור להיות שיפור דרסטי כ"כ)
האם מישהו יכול להמליץ על החברות האלה? יש לו מקרר שלהם ויכול להגיד את ההתרשמות שלו?
אשמח לשמוע עוד המלצות,
אריאל
המקרר בבית מתחיל לעשות בעיות(GE בן 20 שלא הוחלף בו שום חלק עד היום!) והגיע הזמן להחליף אותו.
הכיוון הוא לא למקרר SBS אלא למקרר 3 דלתות הכולל בר מים.
שתי החברות הראשונות שעלו לנו לראש זה אמנה וליבהרר(שהליבהרר עולה פי 2 מהאמנה, אבל נזניח את זה לרגע), לאחר שהיינו באחת מחנויות מוצרי החשמל וממש לא התרשמנו מהאיכות של המקררים הקוראנים. (אומנם זה היה לפני כשנה וחצי אבל לא אמור להיות שיפור דרסטי כ"כ)
האם מישהו יכול להמליץ על החברות האלה? יש לו מקרר שלהם ויכול להגיד את ההתרשמות שלו?
אשמח לשמוע עוד המלצות,
אריאל
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
חוץ מ lg שכדאי לבדוק...שווה לבדוק גם את המקרר 3 דלתות של בוש.
יש כזה להורי ולאחותי והוא מעולה מכל הבחינות.
יש כזה להורי ולאחותי והוא מעולה מכל הבחינות.
תודה לכולם על התגובות!
בנוגע לשארפ, לצערי הוא "רק" 650ל', דרישת הסף היא 700ל' ולמעלה.
בנוגע לLG אני אבדוק את העניין.
בנוגע לבוש, לא ידעתי שהם מייצרים מקררים אבל תמיד המוצרים שלהם טובים אז אבדוק.
לאיזה עוד חברות יש 4 דלתות?
בנוגע לשארפ, לצערי הוא "רק" 650ל', דרישת הסף היא 700ל' ולמעלה.
בנוגע לLG אני אבדוק את העניין.
בנוגע לבוש, לא ידעתי שהם מייצרים מקררים אבל תמיד המוצרים שלהם טובים אז אבדוק.
לאיזה עוד חברות יש 4 דלתות?
נערך לאחרונה על ידי ariel-ro ב 22/06/2012 14:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

אל תתרשם מהנתונים על הנייר.ariel-ro כתב:לצערי יש להם "רק" 650ל' והדרישה היא למעל 700ל', שהצעתי את האמנה 730ל' נשאלתי האם יש משהו יותר גדול....
להורי היה לפני כן אמנה 730 ליטר. והבוש יותר נוח ונכנסים יותר למקרר מאשר האמנה.
קניתי לא מזמן סמסונג. את סמסונג מייצרים היום בסין, כשאני קניתי מידע זה בא לי בהפתעה אחרי הקנייה, הם לא אוהבים לציין את זה במכירה עצמה.
סמסונג הוא מקרר טוב, מוצרי חלב נשמרים אפילו שבועיים מעבר לתאריך האחרון שלהם, אבל הוא משמיע כמה פעמיים ביום קולות חזקים של פלסטיק נוקש (כנראה משינוי טמפרטורה פנימיים בפלסטיקה). הגלגלים הפלסטים של המגירות של המקפיא כבר עכשיו נשמעים לי שהם רוצים להיפרד מהעולם.
סמסונג הוא מקרר טוב, מוצרי חלב נשמרים אפילו שבועיים מעבר לתאריך האחרון שלהם, אבל הוא משמיע כמה פעמיים ביום קולות חזקים של פלסטיק נוקש (כנראה משינוי טמפרטורה פנימיים בפלסטיקה). הגלגלים הפלסטים של המגירות של המקפיא כבר עכשיו נשמעים לי שהם רוצים להיפרד מהעולם.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
לי יש ניסיון עם ליבהר. אני חייב להגיד שהמקרר הזה מאכזב ברמות, ביחס למחיר שלו ולשם שיצא לחברה.
יש לו המון בעיות קטנות. המדפים כמעט ואינם מודולריים מבחינת הגובה, והמרווח האנכי בינם פשוט קטן מדי. לדוגמא, כלי אכסון למלפפונים חמוצים פשוט לא נכנס במקרר הזה, כי הוא גבוה מדי. יותר מזה, המדפים גם מרגישים בלי מספיק עומק. תוסיף חלודה שמתפתחת (מקרר בן 4) על הדלתות עקב זה ששמים עליהן מגנט, "הזעה" תמידית ושלוליות מים בתחתית המקרר, פלסטיקה סוג ז' מסין (שתי מגירות, בשתיהן הפלסטיק נשבר. מגירת ירקות בודדת וגדולה, מה שאומר שכל הירקות בבלאגן אחד גדול בפנים). וזה לא שמשתמשים במקרר 7 נפשות ומעבידים אותו קשה...כולו זוג צעיר
אולי זה רק הדגם הזה, אבל זה באמת מאכזב.
יש לו המון בעיות קטנות. המדפים כמעט ואינם מודולריים מבחינת הגובה, והמרווח האנכי בינם פשוט קטן מדי. לדוגמא, כלי אכסון למלפפונים חמוצים פשוט לא נכנס במקרר הזה, כי הוא גבוה מדי. יותר מזה, המדפים גם מרגישים בלי מספיק עומק. תוסיף חלודה שמתפתחת (מקרר בן 4) על הדלתות עקב זה ששמים עליהן מגנט, "הזעה" תמידית ושלוליות מים בתחתית המקרר, פלסטיקה סוג ז' מסין (שתי מגירות, בשתיהן הפלסטיק נשבר. מגירת ירקות בודדת וגדולה, מה שאומר שכל הירקות בבלאגן אחד גדול בפנים). וזה לא שמשתמשים במקרר 7 נפשות ומעבידים אותו קשה...כולו זוג צעיר
אולי זה רק הדגם הזה, אבל זה באמת מאכזב.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
גם אניkundason כתב:ליבהר מאכזבים?
אני בשוק!...
הייתי בטוח שזה מכשיר מעולה
אני קניתי לפני חודש שארפ 4 דלתות
אני חושב שהדגם שלו 5406
אחרי שאצל אמא שלי הוא עובד שנתיים
מכשיר יפהפה ועובד מצוין
סאם--sam22 כתב:גם אניkundason כתב:ליבהר מאכזבים?
אני בשוק!...
הייתי בטוח שזה מכשיר מעולה
אני קניתי לפני חודש שארפ 4 דלתות
אני חושב שהדגם שלו 5406
אחרי שאצל אמא שלי הוא עובד שנתיים
מכשיר יפהפה ועובד מצוין...
כמה שילמת על השארפ הזה?
- טלHD
- גורו

sam22 כתב:מסכים עם טל
זה מאוד קשור לתכנון ולחלוקה בין הפריזר לקירור.
יש גם סימנס בשוק
בוודאי בדומה לבוש...
הם זהים עם לוגו אחר...
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מצטרף להמלצות על השארפ. יש לי אותו שנה וחצי, שקט ביותר כל הזמן, פלסטיקה חזקה ואמינה (בניגוד למתחריו הקוריאניים). ממליץ להמנע מכל תוספות הגאדג'טים בדלתות כי כשכרטיס פיקוד כזה הולך (כמובן יום לאחר תום האחריות...) אז זה כואב מאוד בכיס.
מקרר פשוט וחזק יחזיק לך עוד 20 שנה. המנועים של שארפ מתוצרת היטאצ'י, ומותאמים יותר למזג האוויר בארץ לעומת המותגים האמריקאיים (דברים שלמדתי מסקר שוק ארוך ויסודי בזמנו+ביקורות ברשת).
בכל מקרה, תתחדש
מקרר פשוט וחזק יחזיק לך עוד 20 שנה. המנועים של שארפ מתוצרת היטאצ'י, ומותאמים יותר למזג האוויר בארץ לעומת המותגים האמריקאיים (דברים שלמדתי מסקר שוק ארוך ויסודי בזמנו+ביקורות ברשת).
בכל מקרה, תתחדש
Gravity cannot be held responsible for people falling in love