צפיה בתכני נטפליקס בסטרים ב-HD בישראל
שלום,
האם אתם מצליחים לצפותבתכני נטפליקס בסטרים ב-HD בישראל ?
ניסיתי גם בעזרת unblock-us.com וגם בעזרת unotelly.com.
אני מחובר לתשתית בזק 10 מגה + ספק בזק בינלאומי.
לפי נטפליקס הוא לא מציג לי HD בגלל שמהירות החיבור לא מספיק גבוהה.
תודה מראש,
תומר
תודה מראש,
תומר
מה הכוונה החיבור לא מספיק חזק לעבוד גם עם vpn וגם hd ? הרי זה מחובר בטור כלומר החוליה החלשה מכתיבה את הקצב והחיבור שלי לא צריך "לסחוב" את שניהם.
לגבי הפורומים לא שלחתי בכולם אלא ב-3 רלוונטים מתוך מחשבה שלא כולם קוראים את כל הפורומים, והשאלה רלוונטית לכמה חתכים של משתמשים. לא היתה כוונה "להציף".
האם לך יש חיבור מהיר יותר שבו זה עובד ?
תודה
לגבי הפורומים לא שלחתי בכולם אלא ב-3 רלוונטים מתוך מחשבה שלא כולם קוראים את כל הפורומים, והשאלה רלוונטית לכמה חתכים של משתמשים. לא היתה כוונה "להציף".
האם לך יש חיבור מהיר יותר שבו זה עובד ?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
תומר_פ
גם פרסום ב-3 פורומים שונים זה לא חוקי (עובדה שאם הטקסט זהה, האתר מזהה זאת ומתריע לך).
מה ש-Mp3III מנסה להסביר הוא ש-OVERHEAD של VPN הוא משמעותי מאוד ולכן רוחב הפס שהוא יעביר לך הוא קטן בהרבה ממה שיש לך.
על 10M אם אתה מצליח להעביר ב-VPN תערובה של 1מגה, אז הרווחת ובגדול (הרבה פעמים זה אפילו פחות).
אתה זקוק לחיבור של 30M לפחות, וגם אז לא ברור מה איכות הוידאו שתקבל בגלל ה-VPN. זה תלוי גם בשעה ביום (בערב יהיה הרבה יותר עמוס).
גם פרסום ב-3 פורומים שונים זה לא חוקי (עובדה שאם הטקסט זהה, האתר מזהה זאת ומתריע לך).
מה ש-Mp3III מנסה להסביר הוא ש-OVERHEAD של VPN הוא משמעותי מאוד ולכן רוחב הפס שהוא יעביר לך הוא קטן בהרבה ממה שיש לך.
על 10M אם אתה מצליח להעביר ב-VPN תערובה של 1מגה, אז הרווחת ובגדול (הרבה פעמים זה אפילו פחות).
אתה זקוק לחיבור של 30M לפחות, וגם אז לא ברור מה איכות הוידאו שתקבל בגלל ה-VPN. זה תלוי גם בשעה ביום (בערב יהיה הרבה יותר עמוס).
עם כל הכבוד לעונים יש לי יותר מחבר אחד שצופה בHD בנטפליקסתומר_פ כתב:שלום,
תודה מראש,
תומר...
יש פה השוואה http://muchfaster.info/%D7%91%D7%97%D7% ... D7%A7-vpn/
למרות שהוא ממליץ על strongvpn כל מי ששאלתי ממליץ על הייד מיי אס צריך רק לבחור את השרת המתאים
** עריכה
הלינק לא נכון - הלינק הנכון = http://muchfaster.info/%D7%90%D7%99%D7% ... %99%D7%A8/
סליחה