אהלן חברים,
אחרי חפירה של שעות מול האינטרנט וטיולים אל החנויות הגעתי להחלטות סופיות בקשר למה שאני הולך לקנות.
ראיתי את הדגם 46PFL5007K באחת מהחנויות, נתתי להם לנגן 1080P שהבאתי מהבית של נשיונל גאוגרפיק ופשוט ראו מדהים, החלקות של התמונה בפיליפיס תמיד הדהימה אותי.
נעבור למועמד השני,
47LM620Y, אחלה תמונה, מה שתפס אותי זה התלת מימד הפסיבי והתפריטים בעברית למרות שאני אסתדר בלי.
המועמד השלישי הוא
46TL20. התלת מימד היה פשוט מושך, צבעים אמיתיים, בקשר ל1080 היה בסדר גמור.
אני מתכוון להשקיע 5-7, תלת מימד רק פסיבי, אבל אין בעיה לוותר על התלת מימד לצורך השקעה בטלוויזיה יותר טובה.
ד"א רוב הדברים שאני רואה בטלוויזיה הם סרטים שאני יפעיל מהמחשב 1080P ו20-30 אחוז שידורי SD.
האם מישהו שמחזיק מאחת הטלוויזיות יכול לתת לי פידבק על הדגם שברשותו.
תודה רבה!
עזרה אחרונה לפני הקניה, התלבטות בין שלושה דגמים.
הזמנתי השבוע lg lm620y רק 55" . בדקתי דגמים, ושאבתי המון מידע מהפורום.
אני ממש לו מומחה אבל זו הטלוויזיה שאהבתי ועמדה במסגרת התקציב הכוללת תלת פאסיבי, הנראה מצוין.
אני אקבל אותה בחודש הבא (בקשה שלי מהספק) .
הזמנתי בסוף דרך walla shops. שילמתי מחיר גבוה ב 200 ש"ח, אבל מקבלים 1000 ש"ח לקניה חוזרת בואללה. השתמשתי בהם לקניית 32" נוספת להורים.
בנוסף, בתוספת 200 ש"ח מקבלים ערכת תלת מימד משופרת, נגן LG BLURAY + 4 זוגות משקפיים נוספות (סה"כ 8 זוגות) + 2 סרטים 3D.
הסמסונג מאוד מרשימות מבחינת עיצוב, אבל המסך קצת יותר מבריק (לפחות בדגמים שראיתי), התמיכה בעברית והממשק היה לי קצת לוקה בחסר.
שוב זה עניין סובייקטיבי. גם הסמסונג יותר יקרות.
אלו היו השיקולים , הלא מקצועיים, שלי בקנייה. מקווה שעזרתי לך איש!
אני ממש לו מומחה אבל זו הטלוויזיה שאהבתי ועמדה במסגרת התקציב הכוללת תלת פאסיבי, הנראה מצוין.
אני אקבל אותה בחודש הבא (בקשה שלי מהספק) .
הזמנתי בסוף דרך walla shops. שילמתי מחיר גבוה ב 200 ש"ח, אבל מקבלים 1000 ש"ח לקניה חוזרת בואללה. השתמשתי בהם לקניית 32" נוספת להורים.
בנוסף, בתוספת 200 ש"ח מקבלים ערכת תלת מימד משופרת, נגן LG BLURAY + 4 זוגות משקפיים נוספות (סה"כ 8 זוגות) + 2 סרטים 3D.
הסמסונג מאוד מרשימות מבחינת עיצוב, אבל המסך קצת יותר מבריק (לפחות בדגמים שראיתי), התמיכה בעברית והממשק היה לי קצת לוקה בחסר.
שוב זה עניין סובייקטיבי. גם הסמסונג יותר יקרות.
אלו היו השיקולים , הלא מקצועיים, שלי בקנייה. מקווה שעזרתי לך איש!