כיול והגדרת רמקולים..
שלום לכם אני די חדש בכל הנושא .. לפי מה שהבנתי הבאתי משהו חמוד
מערכת רמקולים סטליטים pure acostics - overdo
http://www.am-avi.co.il/?view=products&id=512835
ורסיבר של pioneer vsx 512
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... subcatid=7
עכשיו לפי מה שהבנתי אני צריך כבל קומפננט בשביל לעשות כיול עם המיקרופון שקיבלתי
עם הרסיבר.. אחרי החיבור בין הטלוויזיה לרסיבר, אין לי מושג איפה צריך ללחוץ ומה צריך לעשות ..
וגם עם הרמקולים אין לי מושג מה להגדיר אותם small - large ואיך עושים את זה..
ואם אחרי הכיול צריך להגדיר אותם ככה או לפני הכיול ..
בקישורים של הרמקולים והרסיבר יש את הנתונים אשמח אם מישו יוכל לעזור לי באופן פרטני..תודה!
מערכת רמקולים סטליטים pure acostics - overdo
http://www.am-avi.co.il/?view=products&id=512835
ורסיבר של pioneer vsx 512
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... subcatid=7
עכשיו לפי מה שהבנתי אני צריך כבל קומפננט בשביל לעשות כיול עם המיקרופון שקיבלתי
עם הרסיבר.. אחרי החיבור בין הטלוויזיה לרסיבר, אין לי מושג איפה צריך ללחוץ ומה צריך לעשות ..
וגם עם הרמקולים אין לי מושג מה להגדיר אותם small - large ואיך עושים את זה..
ואם אחרי הכיול צריך להגדיר אותם ככה או לפני הכיול ..
בקישורים של הרמקולים והרסיבר יש את הנתונים אשמח אם מישו יוכל לעזור לי באופן פרטני..תודה!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שלום
בתכלס לא הבנת ממש טוב או שלא הסבירו לך טוב.
חבר כבל מיציאת ה HDMI ברסיבר לכניסת ה HDMI בטלויזיה
לגבי המיקרופון.
לפי המפרט של הרסיבר הוא לא כולל מערכת כיול של פיוניר אז לא ממש ברור לי למה קיבלת אותו?
בכל מקרה במידה והרסיבר כן כולל מערכת כיול אז תדחף את הפלאג של המיקרופון לרסיבר איפה שכתוב MIC ותעקוב אחר ההוראות על המסך.
אין שום קשר בין המיקרופון לכבל קומפוננט.
מערכת הכיול אמורה להגדיר לך הכל לבד.
בכל מקרה את הרמקולים הללו אתה צריך להגדיר כ SMALL .
בתכלס לא הבנת ממש טוב או שלא הסבירו לך טוב.
חבר כבל מיציאת ה HDMI ברסיבר לכניסת ה HDMI בטלויזיה
לגבי המיקרופון.
לפי המפרט של הרסיבר הוא לא כולל מערכת כיול של פיוניר אז לא ממש ברור לי למה קיבלת אותו?
בכל מקרה במידה והרסיבר כן כולל מערכת כיול אז תדחף את הפלאג של המיקרופון לרסיבר איפה שכתוב MIC ותעקוב אחר ההוראות על המסך.
אין שום קשר בין המיקרופון לכבל קומפוננט.
מערכת הכיול אמורה להגדיר לך הכל לבד.
בכל מקרה את הרמקולים הללו אתה צריך להגדיר כ SMALL .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בדקת שבטלויזיה אתה על כניסת ה HDMI שחיברת אליה? (בדרך כלל יש כמה כניסות צריך לבחור בשלט הטלויזיה את הכניסה שאליה חיברת את הכבל.)mao0or כתב:הכנסתי hdmi out לhdmi לטלוויזיה וברסיבר הגדרתי tv\sat ולא מוצג שום דבר.....
הכנסת את הפלאג של ה MIC למקום הנכון בחזית הרסיבר?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בדקת את הכתוב בחוברת ההפעלה?mao0or כתב:עזרה מישהו ?...
בשביל לכייל את הריסבר עם הציוד כיול שקיבלת אתה צריך להכניס אותו לצד ימין בקדימה של הריסיבר - יש שם חיבור קטן
בשביל ההמשך אני מציע לך לקרוא את החוברת בעברית שקיבלת - יש סיכוי שקיבלת עם הריסבר דיסק אז החוברת נימצאת שם.
תלחץ בשלט על SETUP ->Auto MCACC תעקוב אחרי ההנחיות שעל המסך - אני לא זוכר כלכך כי אני לא נימצא בבית כרגע.
אם אתה רוצה לראות את ההגדרות של הריסבר בטלוויזיה אתה צריך לחבר בנוסף לכבל HDMI , כבל RCA בין הריסבר בmonitor out לבין הטלווזיה בvideo in באחד מAV הפנויים , אתה צריך להעביר לערוץ של הAV בטלוויזיה
בשביל ההמשך אני מציע לך לקרוא את החוברת בעברית שקיבלת - יש סיכוי שקיבלת עם הריסבר דיסק אז החוברת נימצאת שם.
תלחץ בשלט על SETUP ->Auto MCACC תעקוב אחרי ההנחיות שעל המסך - אני לא זוכר כלכך כי אני לא נימצא בבית כרגע.
אם אתה רוצה לראות את ההגדרות של הריסבר בטלוויזיה אתה צריך לחבר בנוסף לכבל HDMI , כבל RCA בין הריסבר בmonitor out לבין הטלווזיה בvideo in באחד מAV הפנויים , אתה צריך להעביר לערוץ של הAV בטלוויזיה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שרמקול אחד או שלא חיברת טוב או שהוא לא תקין.mao0or כתב:טוב חברה תודה רבה הצלחתי עכשיו יש עניין אחר הוא כותב לי על כל הרמקולים yes ועל רמקול אחד no מה זה אומר ?...
בדוק את החיבורים גם בצד הרסיבר וגם בצד של הרמקול.