שאלות לגבי ה- Samsung 46ES6200M
חשבתי לקנות את הטלוויזיה הזאת ויש לי כמה שאלות עליה:
1. איפה הכי זול וכדאי לקנות את הטלוויזיה?
2.איך איכות התמונה?
3.איך הדפדפן? האם הוא מהיר מספיק ונוח לעבוד איתו?
4. איך התלת האקטיבי?
5. האם ואיפה ניתן לראות את הטלוויזיה הזאת וגם את ה-620y ו671y של LG.
תודה מראש,
רועי
2.איך איכות התמונה?
4. איך התלת האקטיבי?
תודה מראש,
רועי
1.צריך ללכת לחנויות כדי להתמקח איתם, ברוב המקומות תשיג מחיר טוב.roee97 כתב:חשבתי לקנות את הטלוויזיה הזאת ויש לי כמה שאלות עליה:
2.איך איכות התמונה?
4. איך התלת האקטיבי?
תודה מראש,
רועי...
2+5. האיכות מעולה ואתה תצתרך ללכת לראות בעצמך ולהחליט, אפשר ללכת לליאור, חוץ מליאור אני לא יודע כי לא בדקתי.
3.הדפדפן בסדר בתנאי שיש לך סמרטפון של סמסונג, כי אז אתה יכול לכתוב מהפלאפון בצורה מהירה, או שאתה מחבר עכבר ומקלדת.
4.התלת סבבה לגמרי, קצת מעייף. האיכות של התלת די טובה, ניסתי אפילו להמיר מ2 ל3 וזה היה לא רע בכלל.
אני ציפיתי המון לתלת מימד אבל אחרי יומיים ירדה לי ההתלהבות, חבר שלי אמר לי משהו חכם וזה שאני אראה את התלת מימד כבונוס בלבד.
*אני אוסיף על התלת מימד שבשביל באמת להנות ממנו צריך לראות אותו במסך ענק, או בקולנוע/ביתי עם מקרן, בשביל שתרגיש שאתה באמת בתוך הסרט אתה צריך לראות הכל בגדול.
שלום,
רכשתי טלוזית ES6200 46 של סמסונג. אני לא מסתדר כל כך עם האפליקציות שיש במיוחד לאפליקציה של סרטי תלת מימד. האם ניתן לצפות בסרטים שמופיעים בספריה זו?.
אני רוצה להוסיף מצלמה לסקייפ , איזה דגם מתאים לטלוזיה זו? נאמר לי שהמצלמה צריכה להיות של סמסונג.
האם הגלישה WI FI איטית יותר מאשר חיבור אנטרנט ישיר לטלוזיה?
אשמח לקבל עזרה
רכשתי טלוזית ES6200 46 של סמסונג. אני לא מסתדר כל כך עם האפליקציות שיש במיוחד לאפליקציה של סרטי תלת מימד. האם ניתן לצפות בסרטים שמופיעים בספריה זו?.
אני רוצה להוסיף מצלמה לסקייפ , איזה דגם מתאים לטלוזיה זו? נאמר לי שהמצלמה צריכה להיות של סמסונג.
האם הגלישה WI FI איטית יותר מאשר חיבור אנטרנט ישיר לטלוזיה?
אשמח לקבל עזרה
הבנתי שהתלת מימד לא מציג full hd 3d ויש בו המון פאקים, באמת שמים לב לפאקים האלה או שהתלת מימד עדיין מצוין?soler כתב:1.צריך ללכת לחנויות כדי להתמקח איתם, ברוב המקומות תשיג מחיר טוב.roee97 כתב:חשבתי לקנות את הטלוויזיה הזאת ויש לי כמה שאלות עליה:
2.איך איכות התמונה?
4. איך התלת האקטיבי?
תודה מראש,
רועי...
2+5. האיכות מעולה ואתה תצתרך ללכת לראות בעצמך ולהחליט, אפשר ללכת לליאור, חוץ מליאור אני לא יודע כי לא בדקתי.
3.הדפדפן בסדר בתנאי שיש לך סמרטפון של סמסונג, כי אז אתה יכול לכתוב מהפלאפון בצורה מהירה, או שאתה מחבר עכבר ומקלדת.
4.התלת סבבה לגמרי, קצת מעייף. האיכות של התלת די טובה, ניסתי אפילו להמיר מ2 ל3 וזה היה לא רע בכלל.
אני ציפיתי המון לתלת מימד אבל אחרי יומיים ירדה לי ההתלהבות, חבר שלי אמר לי משהו חכם וזה שאני אראה את התלת מימד כבונוס בלבד.
*אני אוסיף על התלת מימד שבשביל באמת להנות ממנו צריך לראות אותו במסך ענק, או בקולנוע/ביתי עם מקרן, בשביל שתרגיש שאתה באמת בתוך הסרט אתה צריך לראות הכל בגדול....
איזה פאקים יש בתלת? אני מאוד אוהב אותו אבל אחרי כמה זמן זה כבר ניהיה משהו רגיל ולא מיוחד כמו בפעמים הראשונות.
לגבי הסמארטפון אני לא יודע אם צריך משהו מיוחד, לי את הגלקסי ואני אוהב את השלט של הפלאפון, אני רושם איתו בגוגל בטלוויזיה במקום עם השלט שצריך לעבור אות אות.
לגבי הסמארטפון אני לא יודע אם צריך משהו מיוחד, לי את הגלקסי ואני אוהב את השלט של הפלאפון, אני רושם איתו בגוגל בטלוויזיה במקום עם השלט שצריך לעבור אות אות.