טוב החזרתי את הטלוויזיה לחנות LG 47LM620Y (עדכון רכשתי 671)
לאחר שהוחלפו ל2 טלוויזיות והתקלה לא נפתרה גם אחרי עדכון
ביטלתי את העסקה
עכשיו אני מעוניין בטלוויזיה אחרת
חשבתי על
טושיבה 46TL933
או סמסונג ES6200M
אני מתבאס כי התלת מימד אקטיבי שם
יש לכם עוד המלצות עד 7000 ש"ח?
חשוב שהמסך לא יהיה מבריק
ורק LED
אחרי שראיתי את 671 אהבתי מאוד
רואים הרבה יותר טוב מ620
היום היא מגיע אני הרשום בערב פרטים נוספים
ביטלתי את העסקה
עכשיו אני מעוניין בטלוויזיה אחרת
חשבתי על
טושיבה 46TL933
או סמסונג ES6200M
אני מתבאס כי התלת מימד אקטיבי שם
יש לכם עוד המלצות עד 7000 ש"ח?
חשוב שהמסך לא יהיה מבריק
ורק LED
אחרי שראיתי את 671 אהבתי מאוד
רואים הרבה יותר טוב מ620
היום היא מגיע אני הרשום בערב פרטים נוספים
נערך לאחרונה על ידי Shay2040 ב 25/06/2012 7:24, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
סמסונג ES6200M, ביקורות משבחות, נראית מצויין, סמסונג=נגן פנימי מעולה+תמיכה מעולה בעברית
הבעיהclover כתב:ET5 של פנאסוניק היא עם 3D פאסיבי ברמה לא רעה בכלל... רק שאין תמיכה בעברית והדפדפן פחות איכותי, מה לעשות, אבל יש WIFI מובנה...
הבעיה שלך הייתה בגלישה? או איפה בדיוק? כי אני גם חשבתי ללכת על הטלויזיה הזו...
תקיעות
ואיכות תמונה בSD פשוט באיכות ירודה מאוד
רמת שחור לא טובה בכלל
והבנתי גם ב671 אותו פאנל
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

זה מיתוג של 120H ונראה מצויין לטעמי, אני העדפתי בסוף פלזמה E550 שגם 3D אקטיבי (ויותר זולה) ונהנה מכל רגע מה- 3D ואנחנו רואים די הרבה, תנסה בחנות או אצל חברים לפני שאתה מחליט אבל אל תפסול על הסףShay2040 כתב:כן אבל זה 3D אקטיביandroidsmart כתב:סמסונג ES6200M, ביקורות משבחות, נראית מצויין, סמסונג=נגן פנימי מעולה+תמיכה מעולה בעברית......
androidsmart כתב:זה מיתוג של 120H ונראה מצויין לטעמי, אני העדפתי בסוף פלזמה E550 שגם 3D אקטיבי (ויותר זולה) ונהנה מכל רגע מה- 3D ואנחנו רואים די הרבה, תנסה בחנות או אצל חברים לפני שאתה מחליט אבל אל תפסול על הסףShay2040 כתב:כן אבל זה 3D אקטיביandroidsmart כתב:סמסונג ES6200M, ביקורות משבחות, נראית מצויין, סמסונג=נגן פנימי מעולה+תמיכה מעולה בעברית.........
מה אם טושיבה 46TL933?
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

אם כבר פלזמה אז סמסונג (או פאנאסוניק)kasr463 כתב:תבדוק שרפ
או שתחשוב על פלזמה LG...
Shay2040 כתב:הבעיהclover כתב:ET5 של פנאסוניק היא עם 3D פאסיבי ברמה לא רעה בכלל... רק שאין תמיכה בעברית והדפדפן פחות איכותי, מה לעשות, אבל יש WIFI מובנה...
תקיעות
רמת שחור לא טובה בכלל
והבנתי גם ב671 אותו פאנל...
תקיעות... תקיעות במה? אתה מדבר על הממשק SMART? גלישה? או גם כששמים סרט מיואסבי או משהו מהממיר?
רואים טלוויזיה פתאום המסך כבה ונדלק לבד ולא מחובר כלום למעט ממיר hdclover כתב:Shay2040 כתב:הבעיהclover כתב:ET5 של פנאסוניק היא עם 3D פאסיבי ברמה לא רעה בכלל... רק שאין תמיכה בעברית והדפדפן פחות איכותי, מה לעשות, אבל יש WIFI מובנה...
תקיעות
רמת שחור לא טובה בכלל
תקיעות... תקיעות במה? אתה מדבר על הממשק SMART? גלישה? או גם כששמים סרט מיואסבי או משהו מהממיר?...
בsmart היא נתקעת בגלישה ובצפיה של סרטים
- עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
לי יש את ה 671, ואני מאד מרוצה. לי אין בעיות (למעט התקיעה של הסמארט כשלוחצים HOME) אבל גם זה הסתדר.Shay2040 כתב:רואים טלוויזיה פתאום המסך כבה ונדלק לבד ולא מחובר כלום למעט ממיר hdclover כתב:Shay2040 כתב:הבעיהclover כתב:ET5 של פנאסוניק היא עם 3D פאסיבי ברמה לא רעה בכלל... רק שאין תמיכה בעברית והדפדפן פחות איכותי, מה לעשות, אבל יש WIFI מובנה...
תקיעות
רמת שחור לא טובה בכלל
תקיעות... תקיעות במה? אתה מדבר על הממשק SMART? גלישה? או גם כששמים סרט מיואסבי או משהו מהממיר?...
בsmart היא נתקעת בגלישה ובצפיה של סרטים...
אולי יש בעיה חשמלית, חיבורים לקויים, מערכת חשמל לא תקינה או הלחמות לא טובות.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
גם לי יש חלון מרפסת ענק ממול ואני לא מצליח להבין איך קנית טלווזיה מבריקה.
אני קניתי את הטושיבה 46 (זה דגם של סוף2011 אבל חומרה זהה לדגם שציינת) שהיא MATTE ועדיין זה נוראי מול החלון, הסמסונג והLG מבריקות עד כמה שאני זוכר נכון, זה לא רק פלזמה שבעייתית.
גם אותי השארפ הרשימה, דגם 630 ומעלה.
בכל מקרה זה אומר לוותר על עברית. אצלי היא עובדת רק בעידן פלוס אבל בתיאור תוכניות היא הפוכה (בשאר הדברים היא דווקא ישרה משום מה).
אני קניתי את הטושיבה 46 (זה דגם של סוף2011 אבל חומרה זהה לדגם שציינת) שהיא MATTE ועדיין זה נוראי מול החלון, הסמסונג והLG מבריקות עד כמה שאני זוכר נכון, זה לא רק פלזמה שבעייתית.
גם אותי השארפ הרשימה, דגם 630 ומעלה.
בכל מקרה זה אומר לוותר על עברית. אצלי היא עובדת רק בעידן פלוס אבל בתיאור תוכניות היא הפוכה (בשאר הדברים היא דווקא ישרה משום מה).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000