רוצה לקנות מקרן מארה"ב לקולנוע ביתי יש המלצות?
-
lalzar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1052
מחפש משהו שהוא תמורה טובה לכסף
ההורים שלי עכשיו בוגאס וצריכים לחזור לארץ כך שאני אשמח להמלצה במהירות
תודה מראש
ההורים שלי עכשיו בוגאס וצריכים לחזור לארץ כך שאני אשמח להמלצה במהירות
תודה מראש
- itay25783
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 514
חשוב לך תלת מימד? מה התקציב שלך? יש ב 1000$ ויש ב 3000$ ...
-
lalzar
-
- חבר ותיק

האמת שלא חשוב לי תלת מימד, אני חושב שהוא עדיין בחיתוליו אני גם לא נהנה כל כך לראות אותו בקולנוע.itay25783 כתב:חשוב לך תלת מימד? מה התקציב שלך? יש ב 1000$ ויש ב 3000$ ......
התקציב הוא 1000$ אם יש גם בפחות אז גם טוב:-)
- itay25783
-
- חבר פעיל במיוחד

יש את ה Optoma HD20 בערך ב 800 דולר ויש את האפסון 8350 בסביבות 1100 דולר. לשניהם יש ביקורות מצוינות בכמה אתרים ברשת עם עדיפות קלה לאפסון
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
גם אני חשבתי כמוך בנוגע לתלת מימד, אך החלטתי לקנות את ה HD33 - מקרן 3D של חברת OPTOMA - רק משיקולי מכירה עתידית.
לאחר שהמקרן ברשותי כבר כמעט כחודש, אני ממש שמח בהחלטתי, ותלת מימד זאת פשוט חוויה כיפית למרות הסירבול של המשקפיים.
המחיר הכי נמוך שראיתי ברשת לדגם הזה הוא 1299$ בחנות www.visualapex.com
לאחר שהמקרן ברשותי כבר כמעט כחודש, אני ממש שמח בהחלטתי, ותלת מימד זאת פשוט חוויה כיפית למרות הסירבול של המשקפיים.
המחיר הכי נמוך שראיתי ברשת לדגם הזה הוא 1299$ בחנות www.visualapex.com
-
lalzar
-
- חבר ותיק

ofir'/itai
תודה רבה עזרתם לי מאוד למרות שעדיין אני נוטה לא לקנות תלת מימד
תודה רבה עזרתם לי מאוד למרות שעדיין אני נוטה לא לקנות תלת מימד
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
לא הייתי ממליץ לך לוותר כ"כ מהר על התלת מימד .
יש לך את האפסון 3010 שנותן תמורה למחיר (וגם מכיל תלת מימד) .
יש לך את האפסון 3010 שנותן תמורה למחיר (וגם מכיל תלת מימד) .
- itay25783
-
- חבר פעיל במיוחד

לגבי תלת מימד יש אנשים שאוהבים ויש שלא. מי שלא אוהב (ולא חסרים אנשים כאלה) אין סיבה שיוסיף אפילו 100 דולר על אפשרות שהוא לא ישתמש בה. מה גם שהיום, וכמו שנראה גם בשנים הקרובות, 95% מהתכנים הם בדו מימד ולכן גם 95% מהצפייה היא בדו מימד. זה לא כמו המעבר מ SD ל HD שמצדיק השקעה במוצר HD - אני מאמין שרוב משתמשי הפורום הזה צופים בלפחות 90% מהזמן בתכני HD.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
ידידי - אני נאלץ לחלוק עליך מהסיבה הבאה:itay25783 כתב:לגבי תלת מימד יש אנשים שאוהבים ויש שלא. מי שלא אוהב (ולא חסרים אנשים כאלה) אין סיבה שיוסיף אפילו 100 דולר על אפשרות שהוא לא ישתמש בה. מה גם שהיום, וכמו שנראה גם בשנים הקרובות, 95% מהתכנים הם בדו מימד ולכן גם 95% מהצפייה היא בדו מימד. זה לא כמו המעבר מ SD ל HD שמצדיק השקעה במוצר HD - אני מאמין שרוב משתמשי הפורום הזה צופים בלפחות 90% מהזמן בתכני HD....
כשהוא ירצה למכור את המקרן בעוד שנתיים - שלוש , אם לא תהיה במקרן אפשרות לתלת-מימד זה יקשה עליו מאוד
מכיוון שאני מעריך כי בשנים הקרובות כמעט כל המקרנים של קולנוע בייתי יהיו עם תלת מימד .
- itay25783
-
- חבר פעיל במיוחד

זה נכון, אבל עדיין יהיה קיים שוק של אנשים שתלת מימד לא מעניין אותם וירצו לקנות מקרנים במחיר יותר זול.
- yshneider
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 471
הי אופיר , תוכל בבקשה לומר איזה משקפיים קנית בכמה ומאיפהofir_nim כתב:גם אני חשבתי כמוך בנוגע לתלת מימד, אך החלטתי לקנות את ה HD33 - מקרן 3D של חברת OPTOMA - רק משיקולי מכירה עתידית.
המחיר הכי נמוך שראיתי ברשת לדגם הזה הוא 1299$ בחנות www.visualapex.com...
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

הזמנתי 2 זוגות מסוג DLP LINK, מתוצרת True-Depth ב- 125$.yshneider כתב:הי אופיר , תוכל בבקשה לומר איזה משקפיים קנית בכמה ומאיפהofir_nim כתב:גם אני חשבתי כמוך בנוגע לתלת מימד, אך החלטתי לקנות את ה HD33 - מקרן 3D של חברת OPTOMA - רק משיקולי מכירה עתידית.
המחיר הכי נמוך שראיתי ברשת לדגם הזה הוא 1299$ בחנות www.visualapex.com......
בשבוע שעבר הזמנתי זוג נוסף מ EBAY מחברה לא ממותגת, במחיר של 34$ כולל משלוח, ובמידה והם יעבדו טוב, אזמין עוד 2 זוגות (אעדכן כשיגיעו).
- yshneider
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 471
תודה ,
אגב אופיר , הזמנת רק את המקרן מהם או שגם מסך , נראה לי שיש להם אחלה מחירים למסכים קבועים
אגב אופיר , הזמנת רק את המקרן מהם או שגם מסך , נראה לי שיש להם אחלה מחירים למסכים קבועים
- wpfreaky
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
אבל לדעתי בעוד 3 שנים התלת מימד יהיה יותר טוב, כך שיוצא שבכל מקרה לא יהיה קל למכור מקרן עם טכנולוגיית תלת מימד מיושנת יחסית.movieman כתב: כשהוא ירצה למכור את המקרן בעוד שנתיים - שלוש , אם לא תהיה במקרן אפשרות לתלת-מימד זה יקשה עליו מאוד
מכיוון שאני מעריך כי בשנים הקרובות כמעט כל המקרנים של קולנוע בייתי יהיו עם תלת מימד ....
השאלה אם יש הפרש גדול במחיר בין מקרן שמציע תלת מימד לבין מקרן ללא תלת מימד.
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

מקרן הזמנתי מאמאזון ולא מהם כי בזמנו באמאזון היה מחיר טוב יותר, אבל שמעתי שהם אמינים ונותנים שירות טוב.yshneider כתב:תודה ,
אגב אופיר , הזמנת רק את המקרן מהם או שגם מסך , נראה לי שיש להם אחלה מחירים למסכים קבועים...
את המסך קניתי בארץ מגטר-טק - מסך נגלל חשמלי (לא מתיחה) של ספלנדור פרו דגם EBHD106, ואני מאד מרוצה.