:הל: yes חוגגת עם הילדים את חופשת הקיץ החל ב 1.7

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

[pressrelease]
- מגוון ערוצי ילדים אשר יפתחו לתקופת הקיץ: ג'וניור, הופ ילדות, בייבי ועוד.

- הפקות מקור חדשות לילדים בניהן:, "יומני החופש הגדול", "מיק מק" בעונה חדשה "מחנה הקיץ של הדוד חיים" ועוד.

- מיטב התכנים לילדים ב VOD ללא תשלום נוסף: תוכניות ערוץ הילדים, ניקלודיאון, דיסני, לוגי ועוד.

yes ממשיכה את ההצלחה הגדולה של פעילות הקיץ לילדים, ומשיקה פעילות רחבה בהיקפה הכוללת פתיחת ערוצים, פתיחת ערוצים בשירות הוי או די והפקות מקור חדשות.

החל ב 1.7 חוגגת yes את הקיץ עם אלפי הילדים אשר יוצאים לחופשה ומציעה מגוון רחב מאוד של תכנים וערוצים הפונים לילדים.

החל ב 1.7 ועד ה 1.9 תפתח yes שישה ערוצי ילדים לצפייה ללא תשלום הכוללים את מיטב הסדרות האהובות על ילדים. לקוחות המנויים על ערוצים אלו יזוכו בחשבונית החודשית בגין יולי – אוגוסט באופן אוטומטי.

• בייבי
• ג'וניור
• לוגי
• הופ ילדות
• דיסני ג'וניור – בלעדי ללקוחות yes
• קרוסל – ערוץ ילדים דובר השפה הרוסית

בנוסף תפתח החברה ערוצים בתשלום בשירות ה yes VOD הכוללים את :

• ערוץ הילדים
• ניקולדיאון
• ניק ג'וניור
• ג'וניור
• לוגי
• דיסני
מלבד פתיחת הערוצים הכללים והערוצים בשירות הוי או די. יוכלו הילדים ליהנות ממגוון הפקות מקור אשר ישודרו במהלך הקיץ:

• החממה- דרמה יומית מרתקת ומותחת.
במקום פסטורלי וירוק, בצפון הארץ, קיים כבר שנים בית ספר נחשק ואקסלוסיבי- בי"ס למנהיגי העתיד. בית הספר הזה הוא כמו בועה- עם עולם מיוחד וחוקים משלו, הוא משמש בית לילדים המוכשרים במדינה: הספורטיביים ביותר, המבריקים ביותר, אלו עם היכולות להפוך יום אחד לאנשים המשפיעים בעולם. מעטים מתקבלים אליו מדי שנה והפעם נמצאים ביניהם גם זוג אחים- אלה- לי ואלפי- שאמם, כימאית בחירה שנהרגה בשליחות בחו"ל, סיימה בהצטיינות את המחזור הראשון של בי"ס. מעצם היותם שונים כ"כ, כל אחד מהם מצטרף לקבוצה האחרת מהשתיים המרכיבות בי"ס ויוצר לעצמו חבורה משלו. כחלק ממסורת חזקה ועתיקה, יש בין הקבוצות יריבות ומלחמה תמידית. אך המלחמות האלו, יחד עם המשא הלא קל שסוחב עמו כל אחד וגיל ההתבגרות המלא הורמונים, הופכים לבעיות הקטנות כשהם מגלים את הבעיה הכי גדולה שלהם: מאחורי האשליה הזוהרת שמוכר להם בי"ס מסתתרת מזימה אפלה שיכולה לשנות את גורל העולם.
יוצר- גיורא חמיצר, בית הפקה – ענני תקשורת, ישודר בערוץ ניקולדיאון רק לילדי yes.

• קופיקו – 53 שנים מלאו לכוכב הילדים הבלתי מעורער שהפך לאייקון תרבותי, ועדיין הוא מצליח להישאר רלוונטי ולהלהיב ילדים (והורים) כל פרק מחדש. מה מחכה לנו? קופיקו יילחם בעד זכויות בעלי החיים, יצליח ללכוד פורץ דירות שמסתובב חופשי בשכונה, ישמש שופט מחליף בבית משפט ואפילו יבקר בספא. העונה החדשה תהיה מאוד משפחתית ומתאימה את עצמה לקהל יעד רחב ומעט בוגר יותר מהעונות הקודמות. השינוי המהותי ביותר הוא אורכם הכפול של הפרקים.
ע"פ ספרה של תמר בורשטיין- לזר, תסריטאי ראשי: חנן פלד, במאי: עדי בנימינוב, מפיקים: טלית תקשורת, סומויוקו. שידור בערוץ ג'וניור, רק לילדי yes

• יומני החופש הגדול- דרמת יחסים שמחה וקצבית על חבורת נערות בנות 16, בקיץ מלא אהבה, התרגשות ונעורים בתל אביב
דנה, אלינור, תמר ודפי גרות באותו בניין בתל אביב מכתה א', ונשבעו להישאר החברות הכי טובות לנצח. כל זה משתנה בקיץ שבין ט' ל-י', כשדנה נוסעת למספר שנים למילאנו. זוהי הפעם הראשונה שהן נפרדות. כדי לשמור איתה על קשר מחליטות הבנות לצלם יומן יומי ברשת, בו ישתפו אותה בכל החוויות שלהן בחופש הגדול ובינתיים מבטיחות לחסוך כסף בעבודה קשה כדי שיוכלו לבקר אותה במילאנו בסוף החופש. כל התכנונים מסתבכים כשמכשולים מפתיעים צצים ומצליחים לערער את החברות היציבה. גם בת הדודה העשירה והמפונקת של תמרה שנוחתת הישר מ- LA למשך הקיץ משבשת להן לא מעט תכניות.
קריירה ראשונה, אהבה ראשונה, הקרבה, אומץ ואכזבות- החיים מתגלים בפניהן במלוא הדרם. לאורך העונה תעמוד החברות של השלוש במבחן פעם אחר פעם, בקיץ של התבגרות בו הן הופכות מנערות לנשים צעירות.
תסריטאית ראשית: מיכל קופר- קרן, במאי: עופר ויצמן, הפקה: אולפני הרצליה. שידור בערוץ דיסני רק לילדי yes

ובנוסף בשירות ה yes VOD צפויות לעלות גם כן שתי הפקות מקור חדשות

מחנה הקיץ של דוד חיים
דוד חיים ובובו בונים יחדיו מחנה קיץ. בכל פרק נחשפים יחדיו לחוויות חדשות, גילויים מעניינים, הרפתקאות וחברים.
דרך שיר ומשחק לומדים הילדים להכיר את עולם החי, הטבע, חשיבות הזהירות מאש, עזרה לזולת ועוד.והכל בדרך היתולית וקלילה באווירת "עולמו של דוד חיים "
כתיבה : אסף אשתר .
בימוי : קובי מחט .
הסדרה מונה כ12 פרקים ותעלה ב1.7 רק ללקוחות yesVOD

מיקמק – עונה 2
תתכוננו להתמקמק לעונה חדשה. חבורת המיקמק חוזרת, ובגדול!
מקס, זואי, סאני וג'ימבו, יוצאים יחדיו להרפתקאות חדשות, מסעירות ומצחיקות. גם הפעם הם מפתחים משחקי מחשב, עוזרים לראש העיר ומצילים את העולם מסכנות.
הסדרה מונה כ13 פרקים ותעלה ב20.7 רק ללקוחות yesVOD
[/pressrelease]
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

פשששש יפה.. כל הכבוד להם!

moshe10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

וואלה גם לי שאני בן 16 זה טוב לי חח אני נקרע מהתכניות בובספוג חברים בחווה הפינגוונים ממדגסקר פיניאס ופרב..

eitan-z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 668
נתן תודות: 310 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

יפה. לפעמים יש "תמורה לאגרה" :lol:

lieli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #5 

ומה עם הוט?

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

moshe10 כתב:וואלה גם לי שאני בן 16 זה טוב לי חח אני נקרע מהתכניות בובספוג חברים בחווה הפינגוונים ממדגסקר פיניאס ופרב..
...
אין על הפינגווינים ממדגסקר זה קורע !!!!!
מבובספוג אפילו אמא שלי צוחקת :D
חברים בחווה גם מגניב...
אבל אצלי בלי קשר לקיץ, יש את ספריית ניקולודיאון חינם לכל החיים!

lieli כתב:ומה עם הוט?
...
הם גם הולכים להפציץ. כל קיץ מקבלים את רוב ספריות הילדים ב- VOD ללא עלות.
חוץ מזה שיש ערוץ חדש, ספארי קידס (ערוץ 79).

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #7 

חיקוי של הוט

moshe10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

איך יש לך את ניקולודיאון חינם לכל החיים?

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

moshe10 כתב:איך יש לך את ניקולודיאון חינם לכל החיים?
...
קומבינה :)

moshe10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

חחח תגיד שגם אנחנו נעשה

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #11 

איזה כיף שהתנתקתי מהם שבוע שעבר. כך הילדים שלי יצאו לשחק עם חברים ולא ירקבו מול המסך.

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #12 

kobbi כתב:איזה כיף שהתנתקתי מהם שבוע שעבר. כך הילדים שלי יצאו לשחק עם חברים ולא ירקבו מול המסך.
...
מה הקשר?!
החינוך שלך כל כך גרוע שאם אתה לא מונע מהם פיזית את הגירוי אז אי אפשר להוציא אותם מהטלוויזיה?
אני במקומך פשוט מוציא כל אמצעי תצוגה מהבית, כולל המקרן שחלילה לא יישאבו לתכנים שאתה מוריד להם....

נו באמת....דמגוגיה עובדת לשני הצדדים....
About.me

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #13 

מה נעלבת מרטין (n)
לדעתי הבעיה של זמן הצפיה הארוך בארץ איננה רק בעיה שלי בגין חינוך גרוע כפי שאתה מגדיר.
היתה כתבה בנושא אשר הציגה את ישראל כאחת המדינות המובילות בשעת צפיה בטלויזיה מחשב וכו'.
יש בזה גם טוב אבל בעיקר רע.
אז אני מנסה לחנך לצפיה לזמן מוגבל, לוותר על האח הגדול וכו' אבל זה לא פשוט ולאו דווקא מצליח.

ביטול יס גם חוסך לי 4000 שח בשנה וגם עוזר לי בחינוך ילדי לפעילויות אחרות מלבד צפיה.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #14 

העיקר שכרגיל הדיונים לא גולשים לנושאים שלגמרי לא קשורים לשרשור...

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #15 

kobbi,
לא נעלבתי. אין לי מניות ב-YES....
רק לא מתחבר לדמגוגיה שלא קשורה, כמו שאמר קודמי, לנושא השירשור.
אם יש לך בעיה אישית עם זה שילדיך צופים שעות רבות מידי לטעמך, זו לא אשמת אף ספק תוכן....
About.me

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

moshe10 כתב:חחח תגיד שגם אנחנו נעשה
...
קיבלתי את זה לשנה עם אופציה להארכה ע"י חידוש מבצע.

ולדיון החדש: לפי דעתי זה לא בסדר שאתם מחליטים להגביל את הצפייה עבור ילדכם. תדעו לכם שזה יגרום להם לבעיות חברתיות אחר כך.
ילדים נוטים לדבר על תוכניות טלווזיה/משחקי מחשב בלי סוף. ברגע שהילד שלכם לא יבין על מה מדובר הוא יידחה אוטומטית.
הרי בדור שלנו הטלוויזיה היא מרכז החיים של הילד. ברגע שאתם תקחו לו אותה זה יגרום לפער בין הילד שלכם לבין הסביבה שבה הוא ילמד, ישחק וכו'.
חוץ מזה שבטלוויזיה הילדים לומדים המון! הם מעשירים את אוצר המילים שלהם, הם לומדים דברים חדשים ומפתחים יכולת טכנולוגית.
אם אתם רוצים תגבילו את זמן הצפייה אבל לא להסיר את הטלוויזיה לגמרי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”