התנהלות של חברת ח.י אלקטרוניקה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
eitan_tr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפני כשבועיים רכשתי טלויזית LED גודל 47 אינץ מחברת ח.י אלקטרוניקה. המלצה על הדגם קיבלתי מאייל איש עמוד הפייסבוק של החברה.

לאחר 6 ימים מרגע ההתקנה, שמתי לב שבגווני מסך ירוקים (בעיקר כדורגל) בצד ימין של המסך יש 3 פסים בהירים עבים לבנים. התקשרתי לשירות

לקוחות שלהם ודיברתי עם מנהל בשם יקיר אשר הבטיח לי שהם לא מתקנים טלויזיות בנות 6 ימים ובמידה ויגיע טכנאי ויראה את הפסים הוא יחליף לי

אותה במקום באחת אחרת חדשה (ואכן הטכנאים הגיעו עם טלויזיה חדשה).

הטכנאים הגיעו,ראו שיש פסים (הקלטתי את השיחה איתם) ולאחר שיחה טלפונית שלהם עם בחור בשם נועם (כנראה המנהל שלהם) הם החליטו שלא

להחליף לי אותה במקום אלא לבדוק קודם כל במעבדה אם בדגם דומה יש אותה בעיה. במידה ובדגם דומה יש אותה בעיה לפני דבריהם,הם לא יחליפו לי

את הטלויזיה,גם לא לדגם אחר,במילים אחרות-אכלתי אותה.

סיפרתי את סיפורי,עכשיו אתם תחליטו לבד.

הנה ההמלצה של הנציג שלהם אייל : "חשבתי שאתה מחפש טלוויזיית SMART ולכן המלצתי על ה-47LS570Y. ההמלצה שלי לטלוויזיה שהיא לא חכמה ולא תלת מימד היא על דגם 47LS460Y המאפשרת שיתוף קבצים קווי, בעלת מערכת שמע היקפית ונגן מולטימדיה USB לצפייה בתכני HD תומך ב-MKV וכתוביות בעברית.
מקווה שעזרתי,
אייל נציג קבוצת חי"

כמובן שהלכתי לראות את הטלויזיה בחנות אבל מה לעשות שרואים את הפסים בבירור במשחקי כדורגל ולא בסרט שבדר"כ מוצג בחנויות (אם באמת התקלה היא כללית באותו הדגם).

eitan_tr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

דרך אגב,לטכנאים שהגיעו היה שלט מיוחד שדרכו הם העבירו את תמונת המסך לצבע אחיד מלא (ירוק,לבן,שחור וכו') בשביל

לבדוק פיקסלים שרופים . אז אל תהיו פראיירים,כשאתם מקבלים טלויזיה חדשה (עוד לפני שאתם חותמים על תעודת

המשלוח),תבקשו לעשות בדיקת פיקסלים שרופים ובנוסף תבדקו אם צבע המסך (כל פעם להעביר לצבע אחר) הוא אחיד.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #3 

לפי מה שרשמת - טרם הושלם הטיפול בך.
אולי תחכה לגמר הטיפול או כשתהיה תפנית מיוחדת?

eitan_tr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה על התגובה

שליחה #4 

הטיפול היה צריך להיגמר היום. זאת אומרת,על פי הבטחה שקיבלתי ממנהל בשירות לקוחות,במידה וטכנאי יזהה תקלה הוא

מחליף את הטלויזיה במקום . ואכן 2 טכנאים ראו את התקלה ובנוסף הם הגיעו עם טלויזיה חדשה כמו שהמנהל הבטיח,אבל

משום מה אחרי שיחת טלפון שלהם לאיזה מנהל בשם נועם הם החליטו שלא להחליף.

למה אני צריך לקחת ימי חופש,לא להנות מהטלויזיה הזאת שבועיים ימים בגלל שנועם החליט שהוא קודם רוצה לראות

טלויזיה אחרת אצלהם במעבדה?

לא תקין בכלל,הבטחות צריך לקיים.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #5 

לא רציני.
תבקש לבטל עיסקה אם זה סדרתי בדגם הספציפי אותו אתה רוצה.
ישנם דגמים ללא דפקטים של מותגים אחרים,אולי מתומחר גם פחות.
פספסו לך את חווית הצפיה, לא מסתדר למה לא התינו את המסך שהביאו לפחות לדעת אם זאת תקלה סדרתית
של פסים עבים, או חד פעמית.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

eitan_tr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

כמה שאתה צודק לגבי חווית הצפייה,אני מאוד מאוכזב מהטלויזיה הזאת ובטח מהשירות שלהם.

לגבי המסך שהם הביאו..הם כנרא לא רצו לפתוח מסך סגור מקרטון ולפי מה שהבנתי מאותה שיחה של הטכנאי עם המנהל

שלו נועם,הם יבדקו את הנושא במעבדה,להערכתי עם טלויזיה משומשת.

העיקר שהלקוח יסבול עוד קצת,יקח עוד יום חופש, בנוסף לזה שהם לא מקיימים הבטחות.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #7 

את מי זה מעניין אם הם רצו או לא רצו לפתוח מסך חדש ?
אני במקומך דורש לביטול עסקה עקב מכירת מוצר לא תקין ואי קבלת שירות תקין.

המסך לא תקין - תחליפו..
אי אפשר לתקן ושלא יסבנו אותך, יתחילו להחליף כרטיסי מסך ושאר ירקות ובסוף אתה תשאר עם מסך סוג ב' וחמוצים

תדרוש ידידי היקר, רק כך זה עובד במדינה - כסף בחזרה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”